Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím, maminky. Potřebovala bych poradit, jakou hračku s motivem Tlapkove patrole vybrat dceři k vánocům. Bude ji 5 let a od Ježíška si přeje všechno s Tlapkovou patrolou. Co jsem tak koukala, tak toho mají šíleně moc. Tlapkator, vez, autodráha, autíčka.. zatím doma máme jen dvě autíčka s pejsky a hraje si s tím hodně. Limit máme 3 000 Kč. Poradíte prosím, co u vašich dětí mělo největší úspěch?
Každé dítě je jiné a každému se líbí něco jiného takže to je těžký takhle říct. Moje má taky skoro pět a nejraději má prostě postavičky a plyšáky.
U nás zase frčí polštáře, povlečení a pyžama, hračky taky nějaké má, ale proč přikupovat další, když se dá koupit i něco jiného.
@palav jestli chceš, aby byla dcera nadšená, kup tu řídící věž ![]()
Super, diky moc za tipy. Na plyšáky moc není, ale ta řídící vez vypadá super.
Tlapkovky je všude plno, už mě to nebaví, komerce, nevkusné věci
u nás zase letí prasátko Pepina a jakási nevkusná víla, její jméno si nepamatuji, protože nechci, ale ty děti…
@palav my máme Tlapkátor, věž všechna Basis auta(mají vyndavací postavičky) a k věži jsme museli koupit extra malá auta, taková kovová. Z jiných hraček jsem sehnala ty zažehlovací korálky a od kamarádky že školky dostal super,, Člověče nezlob se s pexesem " s motivem Paw Patrol. Letí ale i povlečení, plyšáci a ručník
třeba autodráha byla u nás propadák, nebavilo ho pozorovat auto jezdit pořád dokola. Asi by užil auto Marshall a nebo Chase dělají na ovládání, ale má vybráno ![]()
My loni kupovali tu věž v životní velikosti a za mě je to top. Dcerka si s ní hraje pořád
Dcera měla adventní kalendář s Tlapkovou patrolou - figurky a doplňky. Každý den 1 blbost ![]()
Syn šest let a na vánoce si přál hlídkovací věž a dostane ještě stolní hru labyrint tlapková patrola.