Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
Brácha kolegyně lítal u US Navy s F-18 a když si odkroutil svoje tak začal lítat pro Delta na civilní lince.Říká, že ho to strašně nudí a že by si s tím dopravákem rád zkusil vejvrtku nebo tak něco![]()
To až by si asi nikdo nezatleskal ![]()
No děti se většinou k potlesku přidají, tak se ve finále přidám taky
jako nevidím na tom nic špatnýho, o nic nejde, radost ze života no
@strýček sally píše:
Většinou ke konci letu jsem tak zmatlanej, že tleskaj letušky včetně druhého pilota v čele, když konečně vystoupím.
@Bábrdl píše:
Tak pravděpodobně jsou to lidé, kteří běžně nelétají. A letí jednou do roka na dovču.Ale psát, že ti „strašně lezou na nervy“ je póza, ne? Prostě chceš dát najevo svoji převahu nad nimi, že ty jsi zkušená cestovatelka a ne nějaká dovolenkářka. To mi přijde laciné.
Ne, žádná póza. Prostě mi lezli na nervy, protože kromě toho, že tleskali a rušili, když už jsem potřebovala telefonovat, tak to pak ještě po dorolování rozebírali, hulákali, přehrabovali se v bagáži a zdržovali při výstupu z letadla. A to je vrchol nezdvořilosti.
@pokymata píše:
Tleskám. Žiju-tak tleskám. Radostí
Tak to tleskáme spolu
![]()
@zudina píše:
Vazne? myslela jsem ze prave pristavani je vzdycky rucne.
Jsem spravoval korvety dvema brachum oba piloti u Southwest Airlines a oba cvoci do starejch aut, takhle jsem to od nich slysel. Predstavují si, ze pocitac proste drzi letadlo na pristavacim signalu ktery ho navadi.
Ale jo, tleskám, tleskají všichni, tak se stádově připojuji…
![]()
@strýček sally píše:
Většinou ke konci letu jsem tak zmatlanej, že tleskaj letušky včetně druhého pilota v čele, když konečně vystoupím.
To je vubec nejlepsí zpusob jak litat. ![]()
@meduzza píše:
Tak to tleskáme spolu![]()
nu ano
tleskám radostí že žiju / nééé není to žádná nedůvěra k pilotům, vůbec, ale mám fobii z létání, ale hroznou /
![]()
přijde mi neskutečný že ten kolos se udrží ve vzduchu /ale jo, vím proč a jak/ a ještě neskutečnější mi přijde s tím přistát a přežít to
![]()
proti tomu namarkovat v obchodě účet, pche…to zvládné po zaškolení každý
Loni jsem letěla 3× a vždycky někdo tleskal
já teda netleskám
, ale nějak mi to nevadí, když to dělají ostatní..
Co mi ale vadí je to, jak se na letištích chovají k zavazadlům.. Když jsme jeli z dovolené, tak jsme viděli z letadla jak tam si tam chlapi hází s kuframa a třískají s tím a bylo to naprosto schválně.. ještě si dělali srandu, že je na ně vidět z letadla…
to jsem měla vážně vztek! Pak nemají být kufry ve stavu v jakém jsou, rozbité a tak… ![]()
Tleskám, velmi ráda jim poděkuju, že jsem na zemi. A netleskají jen češi. nemusí se všechno ¨házet¨na české národy.
Tleskani je spíše poděkování, ne protože by si lidi mysleli, ze jsou piloti joudove. To si nemysli nikdo. Treba v Kanade se dekuje ridici pri kazdem vystoupení z autobusu normalne v hromadne doprave. Vystoupis, podekujes pozdravis. V letadle se zatleska a nebo podekuje pri odchodu, kdyz obcas pilot vyleze ven. Prijde mi to naprosto normální a nevidim na tom nic „cehacskeho“. Vetsinou jsme v letadle s pritelem jedini Cesi.
@Saatine píše:
@nani77 to jsem už slyšela, že Američané letadla zvalchuji, obchody zvalchuji a tak. Strávila a cestovala jsem v USA hodně a nikdy jsem to nepotkalatak asi jak kde, ale když nad tím přemýšlím, přijde mi to podobný případ jako tu holky říkaly s těma ponožkama. Všichni o tom mluví, ale nikdo to nikdy neviděl
ale tohle bude opravdu asi jak kde
Já to zažila při transatlantickém letu 2× - rodinka Amíků totálně otrávila a zdevastovala celé letadlo. Jednou jsem zase seděla vedle libanonské asi 18-leté novomanželky, která celou, celičkou cestu vydržela srdceryvně plakat, jak je nešťastná, že svého manžela 3 týdny neuvidí. Po všechny ostatní lety už jsem se radši pěkně přiopila a cestu prospala ![]()
Já osobně nikdy netlaskala a nikdy jsem to nezažila ![]()
ale letěla jsem jen na pravidelných linkách, tudíž, jak tu někdo psal, může se třeba tleskat na dovolenkových letech - češi:)
Nikdy jsem netleskala. Zazila jsem to snad jen pri pristani v USA. Ale zase nechapu, proc pilot ofrnuje nad pochvalou svoji prace?! Spousta lidi leti jen jednou za zivot a je to pro ne zazitek.
Kdyz se jede treba vyletni lodi, taky se pri odchodu rozloucim a podekuji za prijemny servis. (Pokud uz nestoji s rukou natazenou na dysko)
A v obchode prodavacku rada pochvalim, kdyz spolu v klidu zvladneme muj mesicni nakup. V porodnici donesu porod. asistence kytku. Proc ne? Akorat za pilotem asi nepujde kazdy pasazer zvlast se vykecavat.