Tleskáte v letadle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
11.4.17 16:00
@KalamityJohn píše:
Brácha kolegyně lítal u US Navy s F-18 a když si odkroutil svoje tak začal lítat pro Delta na civilní lince.Říká, že ho to strašně nudí a že by si s tím dopravákem rád zkusil vejvrtku nebo tak něco :jazyk: :mrgreen:

To až by si asi nikdo nezatleskal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.17 16:00

No děti se většinou k potlesku přidají, tak se ve finále přidám taky :lol: jako nevidím na tom nic špatnýho, o nic nejde, radost ze života no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
11.4.17 16:01
@strýček sally píše:
Většinou ke konci letu jsem tak zmatlanej, že tleskaj letušky včetně druhého pilota v čele, když konečně vystoupím. ;)
:mrgreen: Za svy prachy je treba si ten let…vychutnat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
11.4.17 16:05
@Bábrdl píše:
Tak pravděpodobně jsou to lidé, kteří běžně nelétají. A letí jednou do roka na dovču.Ale psát, že ti „strašně lezou na nervy“ je póza, ne? Prostě chceš dát najevo svoji převahu nad nimi, že ty jsi zkušená cestovatelka a ne nějaká dovolenkářka. To mi přijde laciné.

Ne, žádná póza. Prostě mi lezli na nervy, protože kromě toho, že tleskali a rušili, když už jsem potřebovala telefonovat, tak to pak ještě po dorolování rozebírali, hulákali, přehrabovali se v bagáži a zdržovali při výstupu z letadla. A to je vrchol nezdvořilosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
11.4.17 16:07
@pokymata píše:
Tleskám. Žiju-tak tleskám. Radostí :potlesk:

Tak to tleskáme spolu :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20992
11.4.17 16:09
@zudina píše:
Vazne? myslela jsem ze prave pristavani je vzdycky rucne.

Jsem spravoval korvety dvema brachum oba piloti u Southwest Airlines a oba cvoci do starejch aut, takhle jsem to od nich slysel. Predstavují si, ze pocitac proste drzi letadlo na pristavacim signalu ktery ho navadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.4.17 16:10

Ale jo, tleskám, tleskají všichni, tak se stádově připojuji… :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20992
@strýček sally píše:
Většinou ke konci letu jsem tak zmatlanej, že tleskaj letušky včetně druhého pilota v čele, když konečně vystoupím. ;)

To je vubec nejlepsí zpusob jak litat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
@meduzza píše:
Tak to tleskáme spolu :mrgreen: :potlesk:

nu ano

tleskám radostí že žiju / nééé není to žádná nedůvěra k pilotům, vůbec, ale mám fobii z létání, ale hroznou /
:nevim:

přijde mi neskutečný že ten kolos se udrží ve vzduchu /ale jo, vím proč a jak/ a ještě neskutečnější mi přijde s tím přistát a přežít to
:nevim:

proti tomu namarkovat v obchodě účet, pche…to zvládné po zaškolení každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.4.17 16:15

Loni jsem letěla 3× a vždycky někdo tleskal :D já teda netleskám :), ale nějak mi to nevadí, když to dělají ostatní.. :roll: Co mi ale vadí je to, jak se na letištích chovají k zavazadlům.. Když jsme jeli z dovolené, tak jsme viděli z letadla jak tam si tam chlapi hází s kuframa a třískají s tím a bylo to naprosto schválně.. ještě si dělali srandu, že je na ně vidět z letadla… :zed: to jsem měla vážně vztek! Pak nemají být kufry ve stavu v jakém jsou, rozbité a tak… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.4.17 16:27

Tleskám, velmi ráda jim poděkuju, že jsem na zemi. A netleskají jen češi. nemusí se všechno ¨házet¨na české národy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
11.4.17 16:29

Tleskani je spíše poděkování, ne protože by si lidi mysleli, ze jsou piloti joudove. To si nemysli nikdo. Treba v Kanade se dekuje ridici pri kazdem vystoupení z autobusu normalne v hromadne doprave. Vystoupis, podekujes pozdravis. V letadle se zatleska a nebo podekuje pri odchodu, kdyz obcas pilot vyleze ven. Prijde mi to naprosto normální a nevidim na tom nic „cehacskeho“. Vetsinou jsme v letadle s pritelem jedini Cesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
11.4.17 16:31
@Saatine píše:
@nani77 to jsem už slyšela, že Američané letadla zvalchuji, obchody zvalchuji a tak. Strávila a cestovala jsem v USA hodně a nikdy jsem to nepotkala :) tak asi jak kde, ale když nad tím přemýšlím, přijde mi to podobný případ jako tu holky říkaly s těma ponožkama. Všichni o tom mluví, ale nikdo to nikdy neviděl :D ale tohle bude opravdu asi jak kde

Já to zažila při transatlantickém letu 2× - rodinka Amíků totálně otrávila a zdevastovala celé letadlo. Jednou jsem zase seděla vedle libanonské asi 18-leté novomanželky, která celou, celičkou cestu vydržela srdceryvně plakat, jak je nešťastná, že svého manžela 3 týdny neuvidí. Po všechny ostatní lety už jsem se radši pěkně přiopila a cestu prospala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.4.17 16:33

Já osobně nikdy netlaskala a nikdy jsem to nezažila :)
ale letěla jsem jen na pravidelných linkách, tudíž, jak tu někdo psal, může se třeba tleskat na dovolenkových letech - češi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
11.4.17 16:37

Nikdy jsem netleskala. Zazila jsem to snad jen pri pristani v USA. Ale zase nechapu, proc pilot ofrnuje nad pochvalou svoji prace?! Spousta lidi leti jen jednou za zivot a je to pro ne zazitek.

Kdyz se jede treba vyletni lodi, taky se pri odchodu rozloucim a podekuji za prijemny servis. (Pokud uz nestoji s rukou natazenou na dysko)

A v obchode prodavacku rada pochvalim, kdyz spolu v klidu zvladneme muj mesicni nakup. V porodnici donesu porod. asistence kytku. Proc ne? Akorat za pilotem asi nepujde kazdy pasazer zvlast se vykecavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová