Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenisha píše:
@Kobliha51 náhodou je to řízek. Je s ním sranda. Jen to tleskání považuje za zbytečné
no, tak když mi prodavačka namarkuje, řeknu děkuju a na shledanou, když odcházím z autobusu, řeknu děkuji a na shledanou, když vycházím z letadla, řeknu děkuji a na shledanou a usměju se na letušky. K pilotům se nijak nedostanu, nezahlídnu je, nepřijdu s nimi do kontaktu, nijak, nemám jinou možnost jak jim poděkovat, než jim zatleskat. Takže řízek neřízek, je to v mých očích ohledně této situace hňup.
@radkka píše:
To ale nic nemění na tom, že nechápu smysl. To bych spíš pochopila, kdyby lidi tleskali autobusákovi
už jsem to psala, s autobusákem můžeš mluvit a můžeš mu poděkovat, s pilotem nemůžeš, to je asi ten smysl
@Janasas jako nazdar blbe, tak blbý let a hnusný přistání jsem ještě neviděla
doufám, že nazpět s tebou nepoletím ![]()
@terinka4444 píše:
@Janasas jako nazdar blbe, tak blbý let a hnusný přistání jsem ještě neviděladoufám, že nazpět s tebou nepoletím
Nebo:
Kdo tě učil lítat, Harry Potter? ![]()
@terinka4444 píše:
už jsem to psala, s autobusákem můžeš mluvit a můžeš mu poděkovat, s pilotem nemůžeš, to je asi ten smysl
Muzes, my pravidelne lezeme z letadla jako posledni a dvere do kabiny uz maji otevrene. Deti se jim vzdycky vetrou az do kabiny ![]()
@Lenisha Na kolik výjde pilotní licence? Ono je to hrozně drahá sranda, že? ![]()
@Lenisha píše:
@chs.jasmin na té vyhořelosti asi něco bude. Dle mého ho ta práce asi vcelku zklamala. Prachy měl víc než slušný a dotáhl to až na kapitána, ale v té době, kdy mělo ČSA propuštěcí období, tak sáhli mu na prachy. Tak s ostatními piloty stávkoval a dostal padáka. Takže nyní, je instruktorem letectví. ČSA nemůže přijít na jméno a stejně kyselej pohled má i na dnešní generaci mladých pilotů (vždycky se jim dráhu pilota snaží vymluvit) a cestujících. Asi ho to dodnes mrzí a to naštvání je jen póza. To je tak vše k mému učiteli. Jinak je to bezva chlap
Aha. Tak tahle zahořklost v tom asi bude hrát roli. Byl „king“ a už není. Vím, že na hierarchii pilotů jsou piloti dopravních letadel top.
Však ti moji známí tehdy sklapli krovky, protože tušili, že by to nemuselo dopadnout.
@Lenisha píše:
@chs.jasminNyní aerolinky pláčou, že nemají piloty. Proč asi.
Fakt? ![]()
Já mám pocit, že je to spíš naopak. Vím bezpečně o mladých pilotech, kteří by chtěli, ale míst je minimum.
@KalamityJohn píše:
Zažil jsem tleskání u KLM, BA, Swiss.Navíc oni ani nepřistávaj, dělá to automat - to jsou ty klidný přistání. Když tam člověk lítá jak nudle v bandě tak si to pilot tutově zkouší dát ručně.
Fakt? já mám zkouknutý snad všechny dokumenty leteké katstrofy a přijde mi, že i když letadlo navádí nějakej ten přistávací paprsek ( nebo jak se to jmenuje ), tak že ti piloti maj pořád práce až nad hlavu.
Každopádně, jak ráda bych si zastleskala, jak ráda bych letěla letadlem. Ale mě už asi 20 let ( asi od 15 ) provázej sny, že jsem někam letěla a letadlo spadlo. Sen se mi vrací tak jednou za měsíc, až dva. Vždy je jinej, ale téma zůstává. Takže já nikdy asi do letadla nevlezu.
Všem vám závidím. A tleskám. Jste borci - vy cetující i piloti.
![]()
@Svítící žárovka
Mě se zdá celý život opakující se sen, že výtah nezastaví v patře do kterého jedu a jede výš a výš a projede poslední patro a pořád jede výš a bojím se co se stane…
A přesto jezdím několikrát denně výtahem.
Dej si panáka a leť:)
Ne, protože je to trapný…ale je fakt že já spol. typu travel service a podobný lowcost nelítám (tam je to asi běžný
)
@Lenisha zažila jsem to jednou, ale bohužel si nevzpomínám na linku. Už je to určitě nějaký rok zpátky, byl to normální let a bylo to určitě někde po Evropě.
Tehdy mě to překvapilo a přidala jsem se k ostatním. Přišlo mi to zvláštní, čekala bych to spíše v situaci, kdy byly třeba mimořádné turbulence a pilot se musel opravdu hodně snažit
Na druhou stranu je to moc milé, takže proč ne
Trapné to určitě není ![]()
@Lenisha 35tis? tak to bych do toho nešla. Odpovědnost za sebe i lidi na palubě a v dnešní době nebezpečné. Myslela jsem, že je ten plat kolem 100tisíc. ![]()
@Konnny píše:
@Svítící žárovka
Mě se zdá celý život opakující se sen, že výtah nezastaví v patře do kterého jedu a jede výš a výš a projede poslední patro a pořád jede výš a bojím se co se stane…
A přesto jezdím několikrát denně výtahem.
Dej si panáka a leť:)
to mám stejně, vždycky když vlezu ve snu do výtahu, nikdy nezastaví
vždycky mě vyveze na střechu a já tam vypadnu, nebo do sklepa, jednou se mi zdálo, že jel až pod sklep, zavrtával se do země, tlak mě umačkal. Už v tom snu vím, že zase bude zle a měla bych jít po schodech, stejně tam vždycky vlezu a nikdy nezastaví ![]()