Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, včera jsem byla u kamarádky obdivovat novou kuchyň, a moc se mi líbily tlumiče které měla u dvířek.Když je zavřela, krásně to dvířka ztlumilo aby nebouchaly.Takové malé písty.Nevim jak to líp popsat, ale nevíte někdo jestli by se nedaly sehnat samostatně? ona je měla součástí linky.
ahoj, my mame kuchyn z ikey a tam ty pisty prodavaji zvlast.akorat si musis zjistit zda mate doma ty panty stejne,co v ikey.protoze ty panty maji takovy prostor a ty pisty se na to lehce nacvaknout.ale nevim,zda to jde na vsechny no:-)
je to soucast kovani, ktere se da dat do jakekoliv linky, ale uz je to vetsi zasah pro truhlare a neni to levne. rwesp. na dvirka by to asi melo jit v pohode, problem by mohl byt se supliky…
Ma to i svuj zapor - dvirka jsou o neco hure otvirat (musis prekonat pocatecni odpor).
Ahoj, tak mi tlumice mame taky primo s kuchyni. Ale ted jsme byli v OBI a meli je tam, bud jsou zavrtane (tzn. davaji se do diry, kterou odvrtas v te desce a nebo jsou vnejsi, ktere pridelas na desku…jeden stoji kolem 45 Kč.
tak jsem je nasla na netu a dokonce levneji: http://www.drevoobchod.cz/…m-p-488.html
ja bych rozhodne doporucovala tyhle…ty co jsou do kovani maj ten pocatecni odpor. My mame tyhle a jsme maximalne spokojeni.
Navic si je zvladnes namontovat sama, ty vnejsi s tim pouzdrem na 100% a pokud mas manualne sikovneho chlapa tak i ty vnitrni (zavrtane - tam muze byt jen problem s tim ze jsou docela dlouhe cca 6-8 cm a tak musi manzel vrtat kolmo at ti neprevrtne desku)
Ahoj, souhlasím s Jamap, máme taky tyhle a perfektní. Když se porouchají, dají se lehce vyměnit. Radka
Jamap to bude určitě ono.Mrknu do Ikey a kdyžtak objednám tyhle.Díky všem