tlumiče na kuchyňská dvířka

234
14.4.09 08:57

tlumiče na kuchyňská dvířka

ahoj, včera jsem byla u kamarádky obdivovat novou kuchyň, a moc se mi líbily tlumiče které měla u dvířek.Když je zavřela, krásně to dvířka ztlumilo aby nebouchaly.Takové malé písty.Nevim jak to líp popsat, ale nevíte někdo jestli by se nedaly sehnat samostatně? ona je měla součástí linky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
14.4.09 09:01

ahoj, my mame kuchyn z ikey a tam ty pisty prodavaji zvlast.akorat si musis zjistit zda mate doma ty panty stejne,co v ikey.protoze ty panty maji takovy prostor a ty pisty se na to lehce nacvaknout.ale nevim,zda to jde na vsechny no:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
14.4.09 09:02

Napadá mě Ikea? Tam je mají určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.4.09 09:04

je to soucast kovani, ktere se da dat do jakekoliv linky, ale uz je to vetsi zasah pro truhlare a neni to levne. rwesp. na dvirka by to asi melo jit v pohode, problem by mohl byt se supliky…
Ma to i svuj zapor - dvirka jsou o neco hure otvirat (musis prekonat pocatecni odpor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.4.09 10:12

Ahoj, tak mi tlumice mame taky primo s kuchyni. Ale ted jsme byli v OBI a meli je tam, bud jsou zavrtane (tzn. davaji se do diry, kterou odvrtas v te desce a nebo jsou vnejsi, ktere pridelas na desku…jeden stoji kolem 45 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.4.09 10:14

tak jsem je nasla na netu a dokonce levneji: http://www.drevoobchod.cz/…m-p-488.html

ja bych rozhodne doporucovala tyhle…ty co jsou do kovani maj ten pocatecni odpor. My mame tyhle a jsme maximalne spokojeni.

Navic si je zvladnes namontovat sama, ty vnejsi s tim pouzdrem na 100% a pokud mas manualne sikovneho chlapa tak i ty vnitrni (zavrtane - tam muze byt jen problem s tim ze jsou docela dlouhe cca 6-8 cm a tak musi manzel vrtat kolmo at ti neprevrtne desku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.4.09 10:47

Ahoj, souhlasím s Jamap, máme taky tyhle a perfektní. Když se porouchají, dají se lehce vyměnit. Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
14.4.09 10:57

Tak my je máme z Ikey a jsou dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.4.09 11:54

Jamap to bude určitě ono.Mrknu do Ikey a kdyžtak objednám tyhle.Díky všem