Tmavé prádlo po vyprání páchne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14336
1.11.14 13:11

Tak paráda, hlavně, že pere a voní po celém bytě, ten co mám když jsem načnula, tak taky provoněl celý byt, ale jak je načnutý dýl, tak už ho skoro necítím. a na škobenku jukni, je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
1.11.14 13:16

@Bureschka Jo,určitě se podívam a snad ju někde seženu a tu škrobenku liješ normálně do pračky, nebo namáčíš? Já co mám škrobenku tak to namáčím.

• Citovat
  • Upravit
14336
1.11.14 13:25

Na cíchy jí dávám přímo do pračky do velkého zásobníku, ale naliju jí tam až když je poslední máchání, do toho malinkého na máchadlo by se to nevešlo a spláchnu to sklenicí vody, aby se to pořádně vymylo, je hodně hustá a paráda, naleju to tam rovnou a bez rozpaků. A když mám menší kousky prádla tak si jí naředím do kyblíku a namočím a pak jen ručně vyždímu a pověsím. V krámu jí nemají, možná v nějaké obyčejné drogerce, jestli jí u vás máte, já jí sehnala u nás u jednoho větnamce je to Škrobenka Z levandule za 37 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
1.11.14 13:26

Zrovna peru cíchy a už se těším na tu vůni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
1.11.14 14:27

@Bureschka Divala jsem se na net jak vypadá a mají ju u nás v Hrušce, tak ju koupim.Ted naposledy jsem si na záclony koupila nějakou uplně obyčejnou škrobenku a prdlajs to škrobí. Ty a jakou máš pračku? Já mam s vrchnim plněním, tak to budu muset to poslední máchaní nějak pohlídat.

• Citovat
  • Upravit
13142
1.11.14 17:12
@Bureschka píše:
Zrovna peru cíchy a už se těším na tu vůni :mavam:

Tu škrobenku taky používám. :palec:
Já ji kupuji v drogerii DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
1.11.14 17:40

@kometa32 No tak to jsem na ni zvědavá, s tím tidem se třeba odnaučim kupovat aviváž a začnu kupovat škrobenku :lol:

• Citovat
  • Upravit
14336
1.11.14 20:57
@MiTaMa píše:
@Bureschka Divala jsem se na net jak vypadá a mají ju u nás v Hrušce, tak ju koupim.Ted naposledy jsem si na záclony koupila nějakou uplně obyčejnou škrobenku a prdlajs to škrobí. Ty a jakou máš pračku? Já mam s vrchnim plněním, tak to budu muset to poslední máchaní nějak pohlídat.

no super, ja mam pracku s okynkem, takze si tam muzu nalejt kdy chci co chci, s vrchnim to budes muset nalejt rovnou, nebo po vyprani nalejt a dat jen machaci program, to by taky slo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
1.11.14 20:58
@kometa32 píše:
Tu škrobenku taky používám. :palec:
Já ji kupuji v drogerii DM.

to jsem nevedela ze ji maji v Dm, kouknu tam mozna, ze je tam lacinejsi, dik za tip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
1.11.14 21:00
@MiTaMa píše:
@kometa32 No tak to jsem na ni zvědavá, s tím tidem se třeba odnaučim kupovat aviváž a začnu kupovat škrobenku :lol:

jestli je Tide hezky vonavy tak avivaz nedavej to je jasny, ale ja pak neco vidim a uz to mam doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
2.11.14 16:34

@Bureschka Jo ten Tide už je s lenorem, tak už aviváž dávat nemusím, ale mám tam zásobu Batolet, tak ať se vypotřebujou. A nemohla bych tu škrobenku nalít místo aviváže?

• Citovat
  • Upravit
14336
2.11.14 17:11
@MiTaMa píše:
@Bureschka Jo ten Tide už je s lenorem, tak už aviváž dávat nemusím, ale mám tam zásobu Batolet, tak ať se vypotřebujou. A nemohla bych tu škrobenku nalít místo aviváže?

Mohla když tam dáš trošičku tak to prádlo nádherně provoní a ani se to nenaškrobí, zkus to a uvidíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
2.11.14 19:00

@Bureschka Hned zítra tu škrobenku koupim a vyzkouším ju. Naleju ju normálně jak aviváž a uvidíme :D U nás se pere pořád, děcka jsou čuníci :lol:

• Citovat
  • Upravit
MiTaMa
3.11.14 09:39
@Bureschka píše:
To jo to mi písni, jsem zvědavá :mavam:

Ahojda, tak jsem dneska neodolala a zastavila jsem se lidlu. Koupila jsm si ten formil. Měli s tím marseiským mydlem, je to žlutá krabice. Teď schánim co nejvíce bílého prádla at ho mužu vyzkoušet. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14336
3.11.14 13:13
@MiTaMa píše:
Ahojda, tak jsem dneska neodolala a zastavila jsem se lidlu. Koupila jsm si ten formil. Měli s tím marseiským mydlem, je to žlutá krabice. Teď schánim co nejvíce bílého prádla at ho mužu vyzkoušet. :lol: :lol: :lol:

Tak ti to přeci jenom nedalo viď, no to jsem zvědavá co mi na něj napíšeš? seber všechno, ručníky, utěrky co kde najdeš a podětech určitě toho hodně posbíráš a škrobenky dej jen maličko, ať to nemáš naškrobené, ale jen ovoněné, asi tak 3/4 víčka odhadem, jak to tam naleješ přímo, už to z něj nedostaneš a zaschne to :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný