Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak paráda, hlavně, že pere a voní po celém bytě, ten co mám když jsem načnula, tak taky provoněl celý byt, ale jak je načnutý dýl, tak už ho skoro necítím. a na škobenku jukni, je skvělá
@Bureschka Jo,určitě se podívam a snad ju někde seženu a tu škrobenku liješ normálně do pračky, nebo namáčíš? Já co mám škrobenku tak to namáčím.
Na cíchy jí dávám přímo do pračky do velkého zásobníku, ale naliju jí tam až když je poslední máchání, do toho malinkého na máchadlo by se to nevešlo a spláchnu to sklenicí vody, aby se to pořádně vymylo, je hodně hustá a paráda, naleju to tam rovnou a bez rozpaků. A když mám menší kousky prádla tak si jí naředím do kyblíku a namočím a pak jen ručně vyždímu a pověsím. V krámu jí nemají, možná v nějaké obyčejné drogerce, jestli jí u vás máte, já jí sehnala u nás u jednoho větnamce je to Škrobenka Z levandule za 37 kč
@Bureschka Divala jsem se na net jak vypadá a mají ju u nás v Hrušce, tak ju koupim.Ted naposledy jsem si na záclony koupila nějakou uplně obyčejnou škrobenku a prdlajs to škrobí. Ty a jakou máš pračku? Já mam s vrchnim plněním, tak to budu muset to poslední máchaní nějak pohlídat.
@Bureschka píše:
Zrovna peru cíchy a už se těším na tu vůni
Tu škrobenku taky používám. ![]()
Já ji kupuji v drogerii DM.
@kometa32 No tak to jsem na ni zvědavá, s tím tidem se třeba odnaučim kupovat aviváž a začnu kupovat škrobenku ![]()
@MiTaMa píše:
@Bureschka Divala jsem se na net jak vypadá a mají ju u nás v Hrušce, tak ju koupim.Ted naposledy jsem si na záclony koupila nějakou uplně obyčejnou škrobenku a prdlajs to škrobí. Ty a jakou máš pračku? Já mam s vrchnim plněním, tak to budu muset to poslední máchaní nějak pohlídat.
no super, ja mam pracku s okynkem, takze si tam muzu nalejt kdy chci co chci, s vrchnim to budes muset nalejt rovnou, nebo po vyprani nalejt a dat jen machaci program, to by taky slo ![]()
@kometa32 píše:
Tu škrobenku taky používám.
Já ji kupuji v drogerii DM.
to jsem nevedela ze ji maji v Dm, kouknu tam mozna, ze je tam lacinejsi, dik za tip ![]()
@MiTaMa píše:
@kometa32 No tak to jsem na ni zvědavá, s tím tidem se třeba odnaučim kupovat aviváž a začnu kupovat škrobenku
jestli je Tide hezky vonavy tak avivaz nedavej to je jasny, ale ja pak neco vidim a uz to mam doma
@Bureschka Jo ten Tide už je s lenorem, tak už aviváž dávat nemusím, ale mám tam zásobu Batolet, tak ať se vypotřebujou. A nemohla bych tu škrobenku nalít místo aviváže?
@MiTaMa píše:
@Bureschka Jo ten Tide už je s lenorem, tak už aviváž dávat nemusím, ale mám tam zásobu Batolet, tak ať se vypotřebujou. A nemohla bych tu škrobenku nalít místo aviváže?
Mohla když tam dáš trošičku tak to prádlo nádherně provoní a ani se to nenaškrobí, zkus to a uvidíš ![]()
@Bureschka Hned zítra tu škrobenku koupim a vyzkouším ju. Naleju ju normálně jak aviváž a uvidíme
U nás se pere pořád, děcka jsou čuníci ![]()
@Bureschka píše:
To jo to mi písni, jsem zvědavá
Ahojda, tak jsem dneska neodolala a zastavila jsem se lidlu. Koupila jsm si ten formil. Měli s tím marseiským mydlem, je to žlutá krabice. Teď schánim co nejvíce bílého prádla at ho mužu vyzkoušet.
![]()
@MiTaMa píše:
Ahojda, tak jsem dneska neodolala a zastavila jsem se lidlu. Koupila jsm si ten formil. Měli s tím marseiským mydlem, je to žlutá krabice. Teď schánim co nejvíce bílého prádla at ho mužu vyzkoušet.![]()
![]()
Tak ti to přeci jenom nedalo viď, no to jsem zvědavá co mi na něj napíšeš? seber všechno, ručníky, utěrky co kde najdeš a podětech určitě toho hodně posbíráš a škrobenky dej jen maličko, ať to nemáš naškrobené, ale jen ovoněné, asi tak 3/4 víčka odhadem, jak to tam naleješ přímo, už to z něj nedostaneš a zaschne to
![]()