Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Paráda, to víš, že colorový to bílé tak pěkně nevypere, no já jsem zvědavá co mi na to povíš, ale ten prášek voní viď??? A škrobenka taky, za kolik jsi jí u vás koupila?
@Bureschka Jo ten prášek voní pěkně. No uvidíme, až to dopere.Tu škrobenku jsem kupovala u nás 37,90 kč. Já už mam doma takovou zásobu prášku, že mám na 20 let praní
![]()
@Bureschka Tak už mám dopráno a musím říct, že parááááda
prádlo je čisty, vonavy prostě jsem nadšená
Ten formil hrozně zvláštně voní ![]()
@MiTaMa píše:
@Bureschka Tak už mám dopráno a musím říct, že paráááádaprádlo je čisty, vonavy prostě jsem nadšená
Ten formil hrozně zvláštně voní
TO JE PARÁDA, JSEM RÁDA, ŽE JSEM TI DOBŘE PORADILA, JÁ MÁM VŽDY Z OPRAVDU VYPRANÉHO A VONAVÉHO PRÁDLA OBROVSKOU RADOST ![]()
Formil voní krásně po tom mýdlu ta vůně úžasná, taková čistounká ![]()
@MiTaMa píše:
@Bureschka Tak to musím souhlasit, já jsem taky spokojená.
me prani hrozne moc bavi ja i miluju koukat do toho okynka kdyz se pere pradlo, mam pracku v kuchyni sednu si na kraj kresla a koukam a prilkadam ruku jestli spravne hreje no u me to neni nahazet do ni pradlo a konec ja yi to uzivam a pravdou je ze to pradlo podle toho taky vypada a muj muz miluje to ciste pradlo kdyz si bere ze skrine porad me za nej chvali jak je krasne a vonave, ze takove pradlo mam jen ja, moc me to od nej tesi. Ale nerada zehlim fakt nerada, ale zitra musim.
Formil je fakt uzasnej a ta vune jsem rada ze jsi spokojena to me moc potesilo
@Bureschka Naše mamka, když jsme ještě bydleli u rodičů, tak do nás se ségrou furt hučela, že prádlo se musí třídit podle barev, že se nikdy nemá dávat plná pračka prádla, že stačí do 3/4 bubna, aby se dobře vymáchalo a vyždímalo a že po vypraní dobře roztřepat a hezky pověsit. Něco na tom asi bude, já to potom ještě vyžehlím. Manžel chodí sice celej rok v montérkách, ale i tak může byt hežky vyžehlenej ![]()
@MiTaMa píše:
@Bureschka Naše mamka, když jsme ještě bydleli u rodičů, tak do nás se ségrou furt hučela, že prádlo se musí třídit podle barev, že se nikdy nemá dávat plná pračka prádla, že stačí do 3/4 bubna, aby se dobře vymáchalo a vyždímalo a že po vypraní dobře roztřepat a hezky pověsit. Něco na tom asi bude, já to potom ještě vyžehlím. Manžel chodí sice celej rok v montérkách, ale i tak může byt hežky vyžehlenej
Naprosto přesně mamka má pravdu a já to taky tak dělám, prádlo mám roztříděné podle barev a teploty praní a bílé peru opravdu jen bílé, nic barevného k němu nedávám. Maka do vás hučela dobře. Je fakt, že i můj synek, ten už si pere sám, něco mi nosí a něco si pere a taky perfektně třídí a i vodu dopustí, když je ptřeba naučil se to ode mě hezky a když si neví rady jak něco vyprat okamžitě volá ![]()
@MiTaMa píše:
@Bureschka Naše mamka, když jsme ještě bydleli u rodičů, tak do nás se ségrou furt hučela, že prádlo se musí třídit podle barev, že se nikdy nemá dávat plná pračka prádla, že stačí do 3/4 bubna, aby se dobře vymáchalo a vyždímalo a že po vypraní dobře roztřepat a hezky pověsit. Něco na tom asi bude, já to potom ještě vyžehlím. Manžel chodí sice celej rok v montérkách, ale i tak může byt hežky vyžehlenej
Muskej taky chodí pořád v montérkách, ale ty já mu nežehlím, byl by vyžehlený asi minutu, ale já je hezky protřepu a pověsím a pak je rukou přejedu a jsou jak vyžehlené. Je to tím, že já ždímu na 400 otáček, na víc ne, když se dá víc otáček prádlo je pak jak když vypadne krávě z huby a nic s tím nenaděláš. Jen ručníky ždímu na 600, ale jen v zimě ![]()
@Bureschka já když žehlím, tak jak dožehlim a vypnu tu žehličku tak tim zbytkovým teplem přejedu ty montérky. Víš, já chci, aby moje rodina nechodila zapraná a pomuchlaná. je to taková moje vizitka ![]()
@MiTaMa píše:
@Bureschka já když žehlím, tak jak dožehlim a vypnu tu žehličku tak tim zbytkovým teplem přejedu ty montérky. Víš, já chci, aby moje rodina nechodila zapraná a pomuchlaná. je to taková moje vizitka
Přesně tohle si taky říkám, že moje rodina je moje vizitka a chci aby chodili čistí a voňavý ![]()
@Bureschka To koliktát aji chlapovy nadávám, ať už si vezme nový triko, nebo ať si vezme nový montérky. Staršího syna mám ve školce a tam dohlížím, aby měl denně nové čisté tričko a tepláky, on mi každý den donese na tričku ukázat co měli na oběd ![]()
@Bureschka no pri prani se vzdy musi tridit podle barev a teploty, ne?
mne to neucil nikdo, prijde mi to logicke, jinak bych to pradlo znicila.
@MiTaMa ta avivaz Kuschelweich je dobra
pradlo krasne mekounke, i manzelovy rifle, ani nepotrebovaly zehlit
![]()
@Bureschka Jo holka, už to pere
A te škrobenky jsem dala vršek, tak jak dávam aviváže. To víš že mi to nedalo. Tatin mi koupil oba Tide colorovy, tak jsem dneska koupila aji na bíly, když zásoba, tak pořádná. ten jeden prášek už se u nás ztratí