To já BYCH NIKDY neudělala.. aneb co děti mění!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Linamati
24.6.18 22:32
@Pam12 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: super diskuse.
Ale přiznávám se, ze já měla děti později, takže mě život naučil a řídím se heslem Nikdy neříkej nikdy :mrgreen:
Já spis mám problém, ze si naplanujeu, ze třeba budu kojit do roka a pak už ani omylem a dítě mi visí na prsu ještě ve dvou letech, v půl roce ho vyexpeduju z ložnice do pokoje a ve čtyřech se mě ještě rozvaluje v manželský posteli a tak dale :mrgreen:

Jo já si taky říkám - ne ! Dneska je poslední noc kdy spí s námi.. jasný no :mrgreen: Pak zjistím ve 2 ráno že se mi nechce ho přenést tak ho tam nechám :lol:

• Citovat
  • Upravit
774
24.6.18 22:34

Nikdy nekoupím barbínu, nikdy nekoupím žádnou zbraň, nikdy nedovolím sladkost před obědem, nikdy nepovím: „Už jsem řekla“ nebo: „Co řekne matka, je svaté.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
24.6.18 22:38

NIKDY nebudeme jíst v obýváku, na to je kuchyň i se stolem :-) . Jediné co jsem uhájila opravdu dodnes je žádné jídlo ani pití u počítače.
NIKDY mi nebude chodit pes do postele :cert: - mmch, spí tam denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
24.6.18 22:41

Nikdy bych nebehala za ditetem s jidlem!
A jak jsem behala a delala psi kusy,kdyz hubenourovi hrozila hospitalizace a vypadalo to,ze pres vsechny dobre rady o vyhladoveni a dobrovolne neumre apod.,proste nejedlo a nepilo nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.6.18 22:47

Nikdy jí neřeknu Michalo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 22:55

Ja jsem byla jeste presvedcena, ze dite nebudu vychovavat, ze mi bude stacit, kdyz bude slusne k lidem a zviratum a vse ostatni neni potreba resit, protoze to prijde samo s vekem… A ted mam spoustu pravidel - s plastelinou jen u stolu - posledni pohadka az v posteli - ven pujdeme, az to uklidis… Veci, ktere me vubec nenapadly, ze budu resit :-)

• Citovat
  • Upravit
3087
24.6.18 23:07

K pití budu dávat vodu, žádné sladkosti, nebudu uspávat, děti budou spát ve svých postelích, budou jíst hodně zeleniny a ovoce, žádné hranolky,… A je nakonec všechno špatně :lol: Jen mě tedy překvapily tady u všech ty tablety. To my doma vůbec nemáme. Děti koukají jen na pohádky v televizi…ani pc nemáme :mrgreen: ale je pravda že jakmile jsme u našich, tak jsou na počítači nalepení pořád. Teď zpětně mě štve, že jsem něco neudělala jinak,…u třetího už snad budu ta dokonalá máma :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.6.18 23:09

no za „bezdětna“ jsem se pohoršovala na 2 leťákem, kterýho jsme viděla v mekáči, jak se chudák snaží ukousnout big mac, a s tou jeho malou pusinou mu to nejde, pár let nato nad ročním bratránkem, hrajícím si na oslavě v dětský židličce s příborovým nožem, no ani jedno už nevidím tak tragicky :oops: big mac teda nedáávm, to by fakt nedali, ale cheese sem tam dostanou, a příborákem, v bezpečný židličce, si asi taky smrtelně neublíží, a když bych nic jinýho neměla po ruce,a potřebovala dítě butně zabavit, asi byhc taky dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
24.6.18 23:13
@Hanka Adamov píše:
Nikdy jí neřeknu Michalo :oops:

Ja zase nikdy ji nereknu Lucino :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.6.18 23:23

Mě spíš baví, jak mi kamarádky říkaly že až budu mít svoje dítě, tak mi taky bude spát v posteli, bude dělat scény, bude jíst sladkosti na tuny atd. :lol:

No a nespí, nedělá a nejí :lol:

Ambice, že nikdy tablet, nikdy hranolky, nikdy tv jsem ani neměla. Už jsem jedno vychovala, takže…

I když jsem si myslela, že nebudu řvát kvůli nepořádku, nesnášela jsem to u své mámy, ale dělám to občas taky. Ukázalo se, že jinak to nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
24.6.18 23:25

Vzdy mi prislo nechutny, kdyz matka neco dojedla po diteti, nooo delam to taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 23:30
@Terezxx píše:
K pití budu dávat vodu, žádné sladkosti, nebudu uspávat, děti budou spát ve svých postelích, budou jíst hodně zeleniny a ovoce, žádné hranolky,… A je nakonec všechno špatně :lol: Jen mě tedy překvapily tady u všech ty tablety. To my doma vůbec nemáme. Děti koukají jen na pohádky v televizi…ani pc nemáme :mrgreen: ale je pravda že jakmile jsme u našich, tak jsou na počítači nalepení pořád. Teď zpětně mě štve, že jsem něco neudělala jinak,…u třetího už snad budu ta dokonalá máma :palec: :lol:

Tak my treba TV cely den ani nezapneme. Pohadky jen na tabletu a jen rano, kdyz spim a vecer pri cisteni zubu. Prijde mi to lepsi, nez televize, sam si vybira, jakou pohadku chce a v necelych dvou a pul uz na me obcas rekne neco anglicky (minuly tyden mi povida „give me, give me“ kdyz neco chtel… Nebo oukej, mami, oukej…) - tak alespon k necemu je to dobre.

Příspěvek upraven 24.06.18 v 23:33

• Citovat
  • Upravit
9658
24.6.18 23:31
@Jogrr píše:
Vzdy mi prislo nechutny, kdyz matka neco dojedla po diteti, nooo delam to taky :mrgreen:

hele tak to jsem nikdy nedovedla, já odmítala ochutnat i mixovaný jídlo, co jsem jim vařila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
24.6.18 23:32

Nikdy nebudu říkat otřepané, nesmyslné fráze jako: “Začni se chovat normálně!” nebo “Odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální” “Proč? Protože jsem to řekla!” “Já se z tebe zbláznim!” ..a teď to ze mě padá, aniž bych chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
24.6.18 23:48
@Martina84 píše:
Nikdy nebudu říkat otřepané, nesmyslné fráze jako: “Začni se chovat normálně!” nebo “Odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální” “Proč? Protože jsem to řekla!” “Já se z tebe zbláznim!” ..a teď to ze mě padá, aniž bych chtěla :lol:

Jo, přesně. https://m.youtube.com/watch?…
Několik frází z tohohle videa už jsem řekla a obávám se, že na další dojde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí