To je hrozná zima! Jak se oblékáte?

7333
1.1.17 14:16

To je hrozná zima!

Ahoj…Tedˇzrovna začalo pěkně mrznout, na teploměru je mínus 8. Jak se oblékáte do těch mrázů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
1.1.17 14:19

U nás je ve stínu nula, ale stejně už se těším, až bude jaro a léto. Ještě hůř než mráz vnímám studený vítr, který ted naštěstí nefouká. Takže nabalím sebe, děti a hurá na sluníčko, i když ted bohužel moc nehřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
1.1.17 14:19

Tady bylo minus 10 a mela jsem na sobe mikcu a bundu proti větru :D zima mi není… ono totiž když je suchej mráz, tak cloveku neni takova zima jako kdyz je třeba kolem nuly a vlhko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
1.1.17 14:22

@Božislava Dětem dávám dolů lyžařské kalhoty, triko dlouhý rukáv, tílko a bundu. Čepice, rukavice. A já ve městě klasika. Kalhoty, triko, bunda, rukavice.vba horách i já lyžařské kalhoty a čepice. Jezdíme na hory, takže zimu milujeme a nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
1.1.17 14:22

Džíny (letní, žádné zateplené), bez punčocháčů nebo podvlíkacích legín. Svetr na holé tělo nebo mikinu a bundu (funkční, žádnou péřovou). Rukavice, čepici, šálu nenosím -nikdy, klidně může být mínus 20. Kotníkové boty, nezateplené, kožené. Do sněhu mám vyšší boty, už zateplené a nepromokavé. Ale já jsem Viking, miluju studené počasí. Léto je pro mě utrpení, tedy trpím už od dubna, tak do konce října. Pak je mi dobře - A TO JE PRÁVĚ TEĎ! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
1.1.17 14:27

Já jsem teda asi úplně divná, ale vždycky jsem si myslela, že zima v zimě je normální… Asi ne :roll:

Oblíkám se tak, aby mi bylo dobře, džíny, triko, zimní bunda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
1.1.17 14:34

Nelyzarske podsite kalhoty z Hervisu, Loap softshell kabat, loap zimni snehule, tilko, triko s dlouhym, teply svetr, klapky na usi, sala, rukavice.
Je mi dobre, ale venku travim jen nezbytne dlouhou dobu na presun z bodu A do bodu B, takze maximalne 10 minut nez dojdu na bus.
Dneska jsem treba venku nebyla a ani to nemam v planu, radsi se nalozim do horke vany, co bych delala v mrazu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
1.1.17 14:34

Ja teda neresim jestli je plus 5 nebo minus 10,oblikam se porad stejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
1.1.17 14:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.17 14:48

Tady tez -8, rano bylo -12 nas jormsir mel rekord ve venceni.
Normalne ho rano pustim na zahradu a tam se probehne udela co treba, jde k plotu za sousedovic psinou.
A dnes byl rychly cvrk, cvrk a hned byl u dveri, ze chce dom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.17 14:50

A my ven teprve pujdeme, vcera mi v 18h. malem umrzly ruky na ohnostroji. Dnes je o hodinu spis, musim najit rukavice. Jinak oblekam se stejne, ale deckam pod zimni bundu ted davam mikinu uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.1.17 14:57

Teple :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
1.1.17 15:01

Kdyby bylo -20 tak neřeknu, ale -8?-12? v lednu? kdy by to čekal? :roll: :roll: oblíkám se tak, aby mi bylo teplo ne? :think: to sou dneska dotazy boha jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
1.1.17 15:10

Popravdě se celou zimu oblíkám stejně. Ať je 0 nebo -10. Ale on je rozdíl, jestli jdu jen do krámu nebo budu celej den doma. Kdžy jdu jen s odpadky před dům, jdu v krátkům rukávu a pantoflích.
Když budu venlu celý den, přemýšlím třeba nad podkolenkama pod džíny.

Ale jsou i v zimě vidět lidi v kraťasech či sandálech. :nevim:

Já se oblíkám tak, aby mi při daný aktivitě nebyla zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.1.17 15:33
@Helileli píše:
Nelyzarske podsite kalhoty z Hervisu, Loap softshell kabat, loap zimni snehule, tilko, triko s dlouhym, teply svetr, klapky na usi, sala, rukavice.
Je mi dobre, ale venku travim jen nezbytne dlouhou dobu na presun z bodu A do bodu B, takze maximalne 10 minut nez dojdu na bus.
Dneska jsem treba venku nebyla a ani to nemam v planu, radsi se nalozim do horke vany, co bych delala v mrazu :mrgreen:

ty nelyžařské podšité kalhoty…vypadají hodně sportovně (tj. šusťákově), nebo jakž takž normálně (asi nechci psát „elegantně“). Co je vevnitř? Děsně závidím dětem podflísované kalhoty, ale na dospělé jsem je neviděla. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková