Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Víceméně ty větší řetězce kdekoliv, omv, Shell (tam se tuším platí) apod, ty velké u dálnice jsou většinou čisté, nebo třeba Mekáč je taky dobrý.
Zasnu na jaké téma jsou lidé schopni založit diskuzi. Každý normální člověk snad ví, ze záchodky jsou Ok na kterékoliv benzince která není úplně noname.. a když bude nejhůř, skočí si osoba se zvýšenou potřebou za keřík ![]()
Všechny jsou v pohodě. Ta úroveň už je daleko úplně někde jinde.
Shellku ne, tam se plati. Nejak mi to z principu vadi.
Jinak vse v pohode, nevim co resis.
Spis mrkni do mapy, kde jsou delsi useky bez benzinek, ale tam se zas da v pohode do lesa.
@Lucie_Sx píše:
Shellku ne, tam se plati. Nejak mi to z principu vadi.
Jinak vse v pohode, nevim co resis.
Spis mrkni do mapy, kde jsou delsi useky bez benzinek, ale tam se zas da v pohode do lesa.
Ani tak by mi nevadilo, ze se plati. Ale to ze je tam kolikrat bordel, a jeste si za to nechaji platit to me stve!
Hele nepotkala jsem špinavý záchod na benzínce nikde z plzně do sušice je jen jedna kousek za plzní ta je čistá a neplatí se v sušici je taky čistá
anonym kvůli bydlišti
Nejraději mame Moll, nejenom kvuli zachodum. Ale kdyz neni nazbyt, vsechny značkové benzinky v Cechach uz maji slusne zachody..
@chiquinkira píše:
Ani tak by mi nevadilo, ze se plati. Ale to ze je tam kolikrat bordel, a jeste si za to nechaji platit to me stve!
To si pletes s restauracemi a verejnymi zachodky, ne?
Tak to je snad se zajížďkou přes Plzeň maximálně tři hodiny, ne? I kdyby měl člověk zvýšenou potřebu toalety, tak jsou to třeba tři zastávky? Čili třicet korun za toaletu? To je velký problém? Záchody jsou čisté z 99% na každé benzínce.
@chiquinkira píše:
A kde jsi ty špinavý záchody naposledy viděla? Jelikož už x let jsem na benzinkach nepotkal špinavej záchod. Od Čech po Moravu až Slezsko. Všechno krásně čistý, od shell, přes benzínu až po MOL. Jako fakt. Jsem spokojenej s čistotou záchodu na 100%
Není to na tvé trase. Měli jsme dva týdny zpět na prázdninách kluka. Jeli jsme do města. Cestou si vzpomněl, že potřebuje na WC a velmi akutně.
Tak zastavíme na první a tam mi bylo řečeno, že nemají WC a ani pro personál, kde by rudnoucí dítě pustila. No nebyl čas, abych se paní zabývala. Takže se jelo dál. Ale i takové stanice existují. Běžně jsme k nim jezdili tankovat. Už jim vydělat nedám.
Radši bych jela po menších silnicích, aby osoba mohla do křovíčka
wc na benzinkach bývá občas i mimo provoz, a čím víc ho potřebuješ, tím větší je pravděpodobnost, že se to stane ![]()
S prahy do plzně, to máš necelou hoďku, tak zastav u Olympie, tak je kfc. Pak necelá hoďka do Klatov, tam je čistá benzinka na výjezdu z města, tuším Robin Oil a pak až Sušice, vjedeš do města a máš tam hnedle Tesco.
Ahoj, čeká nás delší cesta autem s osobou, která má zvýšenou potřebu toalety. Na kterých značkách čerpacích stanic stavíte vy? Kde mají čisté toalety a kde se platí/ neplatí za toaletu. Jedná se o cestu Praha - Sušice přes Plzeň.
Díky za tipy.
Prosím anonym - cizí problémy a zdraví