Toalety na čerpacích stanicích

Anonymní
6.8.21 18:15

Toalety na čerpacích stanicích

Ahoj, čeká nás delší cesta autem s osobou, která má zvýšenou potřebu toalety. Na kterých značkách čerpacích stanic stavíte vy? Kde mají čisté toalety a kde se platí/ neplatí za toaletu. Jedná se o cestu Praha - Sušice přes Plzeň.
Díky za tipy.
Prosím anonym - cizí problémy a zdraví

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
6.8.21 18:22

Víceméně ty větší řetězce kdekoliv, omv, Shell (tam se tuším platí) apod, ty velké u dálnice jsou většinou čisté, nebo třeba Mekáč je taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3822
6.8.21 18:26

Zasnu na jaké téma jsou lidé schopni založit diskuzi. Každý normální člověk snad ví, ze záchodky jsou Ok na kterékoliv benzince která není úplně noname.. a když bude nejhůř, skočí si osoba se zvýšenou potřebou za keřík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
6.8.21 18:28

Všechny jsou v pohodě. Ta úroveň už je daleko úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.21 18:40

Shellku ne, tam se plati. Nejak mi to z principu vadi.
Jinak vse v pohode, nevim co resis.
Spis mrkni do mapy, kde jsou delsi useky bez benzinek, ale tam se zas da v pohode do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.8.21 18:46
@Lucie_Sx píše:
Shellku ne, tam se plati. Nejak mi to z principu vadi.
Jinak vse v pohode, nevim co resis.
Spis mrkni do mapy, kde jsou delsi useky bez benzinek, ale tam se zas da v pohode do lesa.

Ani tak by mi nevadilo, ze se plati. Ale to ze je tam kolikrat bordel, a jeste si za to nechaji platit to me stve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.21 18:52

Hele nepotkala jsem špinavý záchod na benzínce nikde z plzně do sušice je jen jedna kousek za plzní ta je čistá a neplatí se v sušici je taky čistá
anonym kvůli bydlišti

• Citovat
  • Upravit
56505
6.8.21 18:56

Špinavé WC na benzinkách je neviděla sto let. Jsou čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
6.8.21 19:07

Nejraději mame Moll, nejenom kvuli zachodum. Ale kdyz neni nazbyt, vsechny značkové benzinky v Cechach uz maji slusne zachody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.21 19:52
@chiquinkira píše:
Ani tak by mi nevadilo, ze se plati. Ale to ze je tam kolikrat bordel, a jeste si za to nechaji platit to me stve!

To si pletes s restauracemi a verejnymi zachodky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.8.21 20:58

Tak to je snad se zajížďkou přes Plzeň maximálně tři hodiny, ne? I kdyby měl člověk zvýšenou potřebu toalety, tak jsou to třeba tři zastávky? Čili třicet korun za toaletu? To je velký problém? Záchody jsou čisté z 99% na každé benzínce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
6.8.21 21:19
@chiquinkira píše:
Ani tak by mi nevadilo, ze se plati. Ale to ze je tam kolikrat bordel, a jeste si za to nechaji platit to me stve!

A kde jsi ty špinavý záchody naposledy viděla? Jelikož už x let jsem na benzinkach nepotkal špinavej záchod. Od Čech po Moravu až Slezsko. Všechno krásně čistý, od shell, přes benzínu až po MOL. Jako fakt. Jsem spokojenej s čistotou záchodu na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.21 21:24

Není to na tvé trase. Měli jsme dva týdny zpět na prázdninách kluka. Jeli jsme do města. Cestou si vzpomněl, že potřebuje na WC a velmi akutně.
Tak zastavíme na první a tam mi bylo řečeno, že nemají WC a ani pro personál, kde by rudnoucí dítě pustila. No nebyl čas, abych se paní zabývala. Takže se jelo dál. Ale i takové stanice existují. Běžně jsme k nim jezdili tankovat. Už jim vydělat nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14600
6.8.21 21:30

Radši bych jela po menších silnicích, aby osoba mohla do křovíčka :lol: wc na benzinkach bývá občas i mimo provoz, a čím víc ho potřebuješ, tím větší je pravděpodobnost, že se to stane :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
6.8.21 22:03

S prahy do plzně, to máš necelou hoďku, tak zastav u Olympie, tak je kfc. Pak necelá hoďka do Klatov, tam je čistá benzinka na výjezdu z města, tuším Robin Oil a pak až Sušice, vjedeš do města a máš tam hnedle Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí