Tohle si přečtěte - hormonální antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5501
21.10.18 10:27
@malá_holka píše:
Je super napsat že antiko je svinstvo, jasně, ale jestli mám volit mezi endometroškou rozlezlou v celym břiše a díky tomu si nechat vykucat vaječníky, tak díky volím antiko :pankac: :pankac: :palec: a to můžu říct, že začátky nebyly uplně ok, než sem se z toho vzpamatovala :lol: :mrgreen: a vy co pindáte, jaky to je šajze a blabla, tak každý tělo je necekaně jiný, každá psychika je jiná, je mrtě druhů s různým složením, tak tu hysterii uměle vyvolanou trochu kroťte :nevim: to je jak s volbama, ekologií a zdravou vyživou :roll:

Tak ale v případě endometriózy je to něco trochu jiného. Chemoterapie je taky svinstvo, ale s rakovinou tě může zachránit :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
21.10.18 10:29
@rozand píše:
Tak ale v případě endometriózy je to něco trochu jiného. Chemoterapie je taky svinstvo, ale s rakovinou tě může zachránit :roll:

a teď si to vystihla. :mrgreen: může tě zachránit :nevim: takže proč vsechny ty vykřiky je to svinstvo je to svinstvo a srovnávat to zrovna s chemou, která ti zabije víceméně celej organismus je dost hardcore teda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.10.18 12:12

Ježíš Tady Se Zas Sešla sebranka žen, XY milionů žen bere antikoncepci a rohy jim nevyrostly, ani neumiraji ve 30 na raka… JASNĚ, je to lék který potlačuje ovulaci, takže hormony, ale v dnešní době, kdy je vše strašně hlídané a těch hormonů tam je opravdu minimum, tak si myslím, že radej brát antikoncepci než tady řešit UPT a stejný ženy co ti píšou že je to svinstvo, tak by ti pak psaly jak jsi hloupá proč si se v dnešní době nechranila, a že dítě je dar a budeš v 17 skvělá máma :roll: nicméně raději antikoncepci než tělísko, to taky obsahuje hormony a hlavně se zavádí přímo do dělohy, do čehož já jako bezdetna bych nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
21.10.18 12:54

Brala jsem HA asi 14 let. Otěhotněla jsem v pohodě, ale libido šlo během těch let na nulu. Nevím, jaký má můj manžel názor na kondomy, přišel s nimi sám, když jsem se po vynucené pauze rozhodla, že už se k tomu vracet nechci (fakt člověk až po vysazení pozná, jak ho to ovlivnilo). Ale hádám, že je asi rád za pravidelný sex s kondomem, než vyškemraný jednou měsíčně, kdy jsem z toho navíc já neměla absolutně žádný prožitek. Takže já už se k HA určitě vracet nebudu, ale - mám dceru a pokud bude v šestnácti sexuálně aktivní, pak asi budu raději, když bude zobat prášky, než se strachovat, že nějakýmu nezkušenýmu cápkovi ujedou bez gumy nohy. Spoléhám na to, že v té době už bude HA „vymakanější“ bez větších nežádoucích účinků (to už je asi i dnes, v porovnání s tím, co jsem brala já).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
21.10.18 13:03

@Tejule Rohy jim nevyrostly, ale zajímala ses někdy o to, co dělá HA vyloučená těmi milióny žen zpátky do přírody a tudíž ji zpět z té přírody si užijem všichni? Chápu, na někoho složité úvahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.10.18 14:04

@Kfětoslava a co třeba výfukové plyny, továrny, ty jo na někoho hodně složité úvahy… :lol: :lol: :lol: zase si jedna chytrolinka musí zvednout ego vid? Vše zakázat, antikoncepci, antibiotika, auta, autobusy… ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
21.10.18 14:10
@Tejule píše:
@Kfětoslava a co třeba výfukové plyny, továrny, ty jo na někoho hodně složité úvahy… :lol: :lol: :lol: zase si jedna chytrolinka musí zvednout ego vid? Vše zakázat, antikoncepci, antibiotika, auta, autobusy… ????

a hlavne ockovani!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.10.18 14:15
@debra.morgan píše:
a hlavne ockovani!!! :lol:

No ježíš - to jako první, hned pak antikoncepci, antibiotika, papírové pleny, auta! A doktory !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
21.10.18 18:29
@Tejule píše:
@Kfětoslava a co třeba výfukové plyny, továrny, ty jo na někoho hodně složité úvahy… :lol: :lol: :lol: zase si jedna chytrolinka musí zvednout ego vid? Vše zakázat, antikoncepci, antibiotika, auta, autobusy… ????

Ale ale, to jaou úvahy, to ty sama? :potlesk: Ne, nic nezakazuji, podle tvé logiky nevadí ani auto umýt v potoce a vylít tam vyjetej olej, když už jsou na světě ty výfukové plyny, že? Přemýšlení, v čem ubrat ze své pohodlnosti bolí, proto to nedělej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
21.10.18 19:22
@Kfětoslava píše:
Ale ale, to jaou úvahy, to ty sama? :potlesk: Ne, nic nezakazuji, podle tvé logiky nevadí ani auto umýt v potoce a vylít tam vyjetej olej, když už jsou na světě ty výfukové plyny, že? Přemýšlení, v čem ubrat ze své pohodlnosti bolí, proto to nedělej :kytka:

Ne, to já sama ne, zavolala jsem chytřejší kamarádce ať vymysli odpověď… Ty bys taky měla sis někým promluvit, třeba to pomůže… Ale pokud má někdo názor, že ženy nemají brát antikoncepci, protože škodí okolí, je názor na hranici zdravého rozumu. Okamžitě by vzrostlo procento UPT, to podle mě není v pořádku, v pořádku je, že se 16 ti léta holka chrání… Ale ty očividně máš jiný problém, buď si hrozně ošklivá, nebo tě ponizuje manžel, když tady urazis lidi, a potrzujes co jsem tady napsala, opět se tu sešla dobrá sebranka, co tu radi ať to nejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.12.18 16:20

ockovani/HA

„dítě máme neočkované“ tím bych se snad ani nechlubil..předpokládám, že při bouřce zapalujete svíčky..Díky bohu za očkování..nedávno jsem se koukal na přednášku o vakcinaci. Lidé už bohužel zapomněli, jaké to je dívat se na vaše malé dítě, jak několik hodin kašle, až se ukašle k smrti (černý kašel). Mimochodem; prapočátky očkování začínaly tím, že se poštou v obálce poslala sloupnutá „neštovice“, za tím žádnou chemii nevidím. A neočkovat své dítě a spoléhat na to, že se nesetká např. s černým kašlem díky tomu, že ostatní děti očkované byly mi přijde velmi sobecké.
A teď k HA. V mém okolí všechny uživatelky otěhotněly okamžitě po vysazení (např. užívání HA od 18 do cca 32, okamžité těhotenství po vysazení, od cca 16 do 29, okamžitě). Nechci to hledat, ale dokonce je myslím vyšší pravděpodobnost početí než po vysazení než, když se HA neužívá. „Problém“ je, že HA svádí k oddalování početí do vyššího věku. Co se libida týče, tam asi vliv být může, dá se asi zkusit jiný typ HA. Jsou i teorie, že s HA už to nemusí být takové „vzrůšo“ (popsáno např. u žen, provozujících adrenalinové sporty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí