Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pro dceru jsme do 3. Třídy kupovali baagl a jsme spokojeni. První dva roky měla aktovku od Empio. Syn má nyní v 1. Třídě aktovku taky baagl. S obojím jsme velmi spokojeni. U aktovky pro prvnaka beru jako velké plus nastavování popruhu přes ramena, kdy je lze dávat do různé výšky. Vzhledem k tomu, že je malý prcek..tak super vychytávka. U školního batohu pro dceru vítám tu hromadu kapes..zipu.. dceři se dobře nosí. Učivo se v pohodě vejde. Loni i s třípatrovým penálem boxem na svačinu. Batoh už je dostatečně velký, prostorný, že bych ho mohla nosit i já.. 165cm ![]()
@t-jani Děkuji!
![]()
a otázka ohledně stání batohu - nepřeklápí se, když se v něm hrabe… odejde se… stojí sám i otevřený? je dno dost pevné? nemám srovnání s Topgalem - nenašla jsem prodejnu, kde by je měli oba a porovnat…
@3HE nepřeklápí, náš drží.. není tak pevný jako klasická aktovka, ale tvar drží dobře. Máme ho už druhým rokem pro dceru. Nikde se netrhá.
@t-jani děkuji. Mě se líbí i cena… teď mají výprodej za 999 a k tomu 10% sleva… u nás ve městě. Už jsem se byla dívat, ale to překlápění jsem právě nezkoušela
Jaký model máte, prosím? Děkuji. Má nějakou přezku na klíče?
@3HE píše:
@t-jani děkuji. Mě se líbí i cena… teď mají výprodej za 999 a k tomu 10% sleva… u nás ve městě. Už jsem se byla dívat, ale to překlápění jsem právě nezkoušelaJaký model máte, prosím? Děkuji. Má nějakou přezku na klíče?
takže jsem ho viděla v reálu, ale samozřejmě mě zajímá zkušenost jiných ![]()
Tak při bližším hledání jsem zjistila..že baagl má jen syn a dcera má Oxybag.
manžel tvrdil, že mají baagl oba. Tak se omlouvám za mystifikaci
![]()
Má tento typ.. kdyby vás zajímal názor na další typ školního batohu ![]()
@t-jani pěkný
ale jsem tedy tam, kde jsem byla… ohledně info ![]()
@3HE
bohužel. Tak snad se ještě ozve někdo s nějakou recenzí
![]()
@t-jani já ho stejně asi koupím, je pěkný, celkem levný oproti topgalu…
@3HE v té aktovkové verzi je super. Od září je pořád jako nový a to synek zrovna šetrný k věcem není
tak si myslím, že budou fajn i ty batohy.
Zdravím, nějaké aktuální postřehy o batůžcích Topgal a Baagl? Jsou kvalitativně srovnatelné, nebo jste něčím zklamáni? Koupil někdo batoh Baagl už do 1.třídy? Uvažuji koupit dceři k 6tým narozeninám a přemýšlím rovnou o batohu…
Děkuji ![]()
Dcera má od první třídy sadu (batoh, penál, zástěra atd.) Topgal a až na utržené poutko v penálu jsme spokojení ![]()