TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
3.5.10 21:46

Renčo myslím, že to je normální, že se začínáš bát;-) Já jsem teď „teprve“ 33.týden, takže mám ještě o trochu víc času:-) Ale třeba minulý týden jsem taky začala mít obavy z porodu, ale od soboty už je to zase ok. Tak moc se na maličkýho těším, že si říkám, že ten porod kvůli tomu malickýmu štěstíčku prostě musím vzládnout:-)
Jinak držím všem palečky, aby to dopadlo dobře.
Dornicka: uvidíš, že to bude v pohodě. Možná jen ty první dny po císaři jsou těžší, ale úplně na to za chvíli zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.5.10 11:18

Taky si myslím, že ti to dobře dopadne, jen co Marečka uvidíš, bude ti to jedno, jak se vyklubal. Já mám taky jenom nějaký kritický dny, ale tak snad přejdou :lol:
Taky se šíleně těším, ale jak říkám, i bojím.
Taky držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
4.5.10 12:27

Holky díky moc za podporu, už se s tím císařem začínám smiřovat. Taky vám všem držím palce, ať jsou miminka zdravá a veselá (a maminy v pořádku) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.5.10 12:46

Dneska jsem si otevřela facebook a odevšud se na mě valí fotky kamarádek s pupíkama, čerstvě narozenýma miminkama nebo s dětma…už si ho chci taky pochovat! Úplně mě to tenhle týden vzalo:-)
Renčo a platí u Vás ten Maxík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.5.10 09:04

Ahoj, Max platí, proč? Jinak já jsem na tom podobně, včera jako by se všichni domluvili, začali mě bombardovat SMSkama jestli už rodím.. :lol:
Dneska jdu opět na kontrolu, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
6.5.10 11:11

Renčo a kdy máš termín? Jsou nějací nedočkaví ti bombardéři, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.5.10 11:21

První termín mám teď 27., takže to mám za chvilku, ale vlastně ty taky
Jsou, tak všichni už se těší, ale co si budeme namlouvat, já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
7.5.10 11:46

Ahoj holky..má tu některá termín 24.6. u Apolináře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
7.5.10 19:59

Ahoj holky,tak se k Vám taky přidávám.Je tady někdo,kdo má termín porodu 18.6 a bude rodit v Táboře?
Je to zvláštní,dřív jsem si říkala,jak se budu bát porodu,ale vůbec se nebojím když nevím co mě čeká.Budu rodit poprvé a už se na tu naši malou princeznu strašně moc těšíme… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.5.10 09:36
mmiška píše:
Ahoj holky..má tu některá termín 24.6. u Apolináře?

Ahojky, já mám 25.6. a 26.6. takže to je skoro na stejno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.5.10 09:40
karpík píše:
Ahoj holky,tak se k Vám taky přidávám.Je tady někdo,kdo má termín porodu 18.6 a bude rodit v Táboře?
Je to zvláštní,dřív jsem si říkala,jak se budu bát porodu,ale vůbec se nebojím když nevím co mě čeká.Budu rodit poprvé a už se na tu naši malou princeznu strašně moc těšíme… :-D

To jsme na tom stejně, taky se „ZATÍM“ nebojím:-) No uvidíme až přijdou bolesti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.5.10 16:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.5.10 07:51

Hela84 tak to máme šanci se tam potkat :)) odkud jseš? začínám mít trošku strach.mám kamarádku co měla termín 29.5. a teď v sobotu ji odvezl přítel do porodnice,praskla jí voda.u už tedy od soboty čéká co se bude dít a jěště stále nic 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
10.5.10 09:06
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
mmiška píše:
Hela84 tak to máme šanci se tam potkat :)) odkud jseš? začínám mít trošku strach.mám kamarádku co měla termín 29.5. a teď v sobotu ji odvezl přítel do porodnice,praskla jí voda.u už tedy od soboty čéká co se bude dít a jěště stále nic 8-o

Téda už takhle brzy jo?! Ikdyž od 37. týdne můžeš začít rodit kdykoli.
Já jsem z prahy-západ, bydlíme kousek za Zličínem. A odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.5.10 09:17

já jsem z Horoměřic…to taky není moc daleko od Zličína :) jj už takle brzo no je teď vlastně ve 38tt mě ti spíš děsí to že už od té soboty čekají až bude mít kontrakce…myslela jsem (tedy aspoň podle toho co všude čtu),že pokud ti plodovka odteče tak by jsi měla do 24h porodit…mno a už jsi na příchod mimíska plně vybavena a připravena ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí