Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ewanka tak hlavne, ze to prestalo.
My jsme to zatim jeste neoznamili. Cekame po kontrole u dr a pak to rozhladime
uz se tesim.
@Sobbi Ahojky, jsme na tom uplně stejně, jak jsem psala výše, ale nidko nereagovaql ![]()
@zitushe ahoj
ja uz si vsimla, ze mame stejny termin
ale zatim tu jsme vsichni plus minus den nastejno
jak se citis? Me obcas lehce poboliva podbrisek, lehka unava, ale v zasade nic mimoradneho. Ja uz se tesim na kontrolu. Az uvidim Uz ![]()
@Sobbi Mě občas popíchává v podbřišku, narostly mi trochu prsa a mám je bolavější ale jinak super - dokud nemám nevolnosti tak mi nevadí nic ![]()
My taky čekáme na oznámení až to bude potvrzeno, srdce a třeba i fotka. A taky jsem zvědavá na reakci. Jinak mě pobolívá mírně podbřišek, únavu cítím zvýšenou jen někdy, prsa bolí celkem dost. Holky, nechystáte se některá na ten první těhotenský screening (pojišťovny ho nehradí). Zvažuji ho, u druhého těhotenství jsem musela na amniocintezu, tak nevím… ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat. Poslední ms byla 23.8 a v neděli byl duch na testu který sílí
@RenKa33 Díky, tobě taky gratuluji. TP mi dle kalkulačky vychází na 1.6. což by bylo super máme výročí svatby, ale dle ovulace to bude později
sem nadšená moc sem v to nevěřila ![]()
@Mágovka na výročí svatby a na Den děti
mi to zatím vychází na 2.6. ale předchozí dvě těhotenství to bylo vždy o něco dříve. První o den a druhe o 5 dní…
@RenKa33 nebo taky
no mě první zase museli týden po termínu vyvolat ![]()
Holky dotaz…taky vas nekterou uplne preslo boleni spodku bricha takovy to pichani a tahani? Ani v krizi me uz neboli. Doufam ze to neni spatny znameni. Nejak jsem z toho presla. Prsa me porad trochu bolej, ale taky nejak min. Doufam ze jen zbytecne plasim, ale proste z toho nemam dobrej pocit. Vsude teda pisou ze vymizeni priznaku neznaci vubec nic, ale tak znate to. At uz je 12.10. at vidim ultrazvuk a na nem bijici
…to je strasny to cekani.
Jinak teda co se tyka terminu tak ja 3.6. Ale u prvniho jsem rodila den po a druhej porod prenaseni 7 dni. Takze tezko rict
Tak bud dostane prcka dcera k narozeninam, ma je 26.5. Anebo babicka k narozkam a ta je ma 12.6. tak snad se holky nebudou hadat ![]()
@PETRUCHA ahoj,tak mě už taky přešlo bolení břicha, jen občas taková bolest jak kdybych to měla dostat, tak litam kontrolovat a naštěstí nic. Prsa mě ani moc nebolely takže vlastně nic zvláštního od normálu. Tak snad bude vše ok až půjdu k doktorovi.
Teď tak přemýšlím, kdo má u nás kolem termínu narozky a má je presne na den TP synovec a o týden později dědeček a to máme i výročí svatby. Ale to bych musela přenášet a to moc nechci. ![]()
@PETRUCHA me taky bolesti presli. Jen trochu unava a prsa ani nezacali bolet. Takze jsem si taky rikala, zda je vse ok. Ale myslenky jsem zavrhla…nekrvacim, tak to beru jakoze je vse v poradku. Ale co ted pisete, tak je to asi normal. Nektery den lip, nektery hur ![]()