TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
944
30.9.16 11:50

@ewanka tak hlavne, ze to prestalo.

My jsme to zatim jeste neoznamili. Cekame po kontrole u dr a pak to rozhladime :-) uz se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.9.16 13:12

@Sobbi Ahojky, jsme na tom uplně stejně, jak jsem psala výše, ale nidko nereagovaql :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
30.9.16 13:44

@zitushe ahoj ;-) ja uz si vsimla, ze mame stejny termin :-D ale zatim tu jsme vsichni plus minus den nastejno :-D jak se citis? Me obcas lehce poboliva podbrisek, lehka unava, ale v zasade nic mimoradneho. Ja uz se tesim na kontrolu. Az uvidim Uz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
30.9.16 13:55

@Sobbi Mě občas popíchává v podbřišku, narostly mi trochu prsa a mám je bolavější ale jinak super - dokud nemám nevolnosti tak mi nevadí nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.16 13:57

My taky čekáme na oznámení až to bude potvrzeno, srdce a třeba i fotka. A taky jsem zvědavá na reakci. Jinak mě pobolívá mírně podbřišek, únavu cítím zvýšenou jen někdy, prsa bolí celkem dost. Holky, nechystáte se některá na ten první těhotenský screening (pojišťovny ho nehradí). Zvažuji ho, u druhého těhotenství jsem musela na amniocintezu, tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
30.9.16 14:02

Ahoj holky, můžu se k vám přidat. Poslední ms byla 23.8 a v neděli byl duch na testu který sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.16 14:14

@Mágovka gratulace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
30.9.16 14:17

@RenKa33 Díky, tobě taky gratuluji. TP mi dle kalkulačky vychází na 1.6. což by bylo super máme výročí svatby, ale dle ovulace to bude později :lol: sem nadšená moc sem v to nevěřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.16 16:04

@Mágovka na výročí svatby a na Den děti :lol: mi to zatím vychází na 2.6. ale předchozí dvě těhotenství to bylo vždy o něco dříve. První o den a druhe o 5 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
30.9.16 16:09

@RenKa33 nebo taky :lol: no mě první zase museli týden po termínu vyvolat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
30.9.16 17:25

Holky dotaz…taky vas nekterou uplne preslo boleni spodku bricha takovy to pichani a tahani? Ani v krizi me uz neboli. Doufam ze to neni spatny znameni. Nejak jsem z toho presla. Prsa me porad trochu bolej, ale taky nejak min. Doufam ze jen zbytecne plasim, ale proste z toho nemam dobrej pocit. Vsude teda pisou ze vymizeni priznaku neznaci vubec nic, ale tak znate to. At uz je 12.10. at vidim ultrazvuk a na nem bijici :srdce:…to je strasny to cekani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
30.9.16 17:28

Jinak teda co se tyka terminu tak ja 3.6. Ale u prvniho jsem rodila den po a druhej porod prenaseni 7 dni. Takze tezko rict :think: Tak bud dostane prcka dcera k narozeninam, ma je 26.5. Anebo babicka k narozkam a ta je ma 12.6. tak snad se holky nebudou hadat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
30.9.16 19:13

@PETRUCHA ahoj,tak mě už taky přešlo bolení břicha, jen občas taková bolest jak kdybych to měla dostat, tak litam kontrolovat a naštěstí nic. Prsa mě ani moc nebolely takže vlastně nic zvláštního od normálu. Tak snad bude vše ok až půjdu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.9.16 20:14

Teď tak přemýšlím, kdo má u nás kolem termínu narozky a má je presne na den TP synovec a o týden později dědeček a to máme i výročí svatby. Ale to bych musela přenášet a to moc nechci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
1.10.16 08:10

@PETRUCHA me taky bolesti presli. Jen trochu unava a prsa ani nezacali bolet. Takze jsem si taky rikala, zda je vse ok. Ale myslenky jsem zavrhla…nekrvacim, tak to beru jakoze je vse v poradku. Ale co ted pisete, tak je to asi normal. Nektery den lip, nektery hur :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí