TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
11.10.16 16:56

@kralovnicka a máš v plánu jít na riziko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
11.10.16 17:03

@Gitoušek prozatim nemam, pokud mi to vylozene neda doktorka jako befel a budu se citit dobre, tak na rizikac nepujdu. Me nikdy v tehotenstvi nic neni az na bolest prsou takze ja muzu fungovat a pracovat normalne. Otazkou je, zda to tak bude i tentokrat, protoze pokazde tehu nedopadlo a deti jeste nemam. Makam v kanclu, takze to rizikove povolani neni. Chtela bych pracovat co nejdyl to pujde.
Me dneska zjistili tehu cukrovku, coz je sranda, ze nemam jeste od gyndarky ani potvrzene tehu, ale uz spadam do rizikove skupiny pro tehu cukrovku :nevim:. No nic alespon v tehotenstvi moc nepriberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.10.16 17:30

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? minulý čtvrtek jsem zjistila // na prvni kontrolu jdu 18.10. a jsem nedočkavá a napnutá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.10.16 17:58

U mě se ten kalendář trefil, vysel kluk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.16 18:20

@kralovnicka já si taky myslela, proč bych na riziko chodila, když jsem nekrvacela a nic mi nebylo. Ale úplně jsem změnila názor… Budu v klidu, nebudu se stresovat atd. a hlavně mi to všichni říkají a i díky tomu, že to nedopadlo máš na to nárok. Sice nebudu mít tolik peněz, co bych měla, kdybych chodila do práce, ale budu mít pocit, že jsem pro to udělala, co nejvíc šlo. Takže já po :srdce: zůstávám doma. Jinak já pracuji v laborce, takže v podstatě rizikové faktory, ale není to ještě tak hrozné, jako v jiných lab. I doktor mi řekl, že mi to napíše, kdy budu chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
11.10.16 18:32

@Gitoušek no ja toho vyuziji kdyztak pozdeji, chtela bych pracovat tak do ledna-unora a pak uz byt doma. Doktorku mam moc fajn, tak si myslim, ze se domluvime.Asi na to taky mam narok, ale ja mam silene velke vydaje, takze bych to z nemocenske neutahla, jestli bude vse OK tak se prestehuji za pritelem a tim padem by naklady odpadly, ale to az pozdeji prave ten leden-unor.
U nas vzdy :srdce: bylo a stejne to nedopadlo :-(. Takze ja uz ted budu mit strach asi porad :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
11.10.16 18:44

Ahoj holky, mě snad trefi. Jsem nabroušená a nevyspala ( vzbudím se třeba ve dvě ráno a do pěti nemuzu zabrat ) a můj skoro triletak toho ještě zneužívá. Přijde mi, že dělá totální naschvály, já řeknu ne a on udělá pravý opak atd. Po celým dni jsem z toho hrozně vyčerpaná. Roční Eli je ještě docela v pohodě, ale ten Dany, co předvádí…a moje hormony do toho. To je kombinace, že se divim, že jsme ještě celí. Ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.16 20:23

@kralovnicka jasný, záleží na tobě, jak to cítíš :) já mám tedy taky vyšší náklady na bydlení, ale předpokládám, že to nějak zvládnu/zvládneme s přítelem. No já to myslela s tou akcí, že až bude aspoň :srdce: to my to posledně také tak měli. Tak já pevně doufám, že to bude dobré.
@Terkka máš to tedy náročné, snad se to brzy zlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
11.10.16 20:32

@Gitoušek jak jste to posledne take tak meli? to jsem moc nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.16 20:44

@kralovnicka no jako, že my měli také srdeční akci a pak to dopadlo špatně. Takže jsem myslela jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
11.10.16 20:47

@Gitoušek jo taaak, to mi nedoslo.No budu nam drzet palce, at nam to ted obema vyjde :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.16 21:00

@kralovnicka nápodobně :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.10.16 10:27

@kralovnicka A jak ti tu cukrovku zjistili? Ja vypilu 5 litru denně, mam furt hroznou zizen, tak si taky rikam, jesti ji nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
12.10.16 10:38

@skubaneq normálně u doktorky z odběru krve, když bych těhotná nebyla, jsem v normě a cukrovku nemám, ale jako těhotná už spadám do rizikové kategorie, takže mám dietu.
To vypiješ tedy docela dost, nech si udělat u obvoďačky odběr krve na cukr. Já teda žádné příznaky těhu cukrovky nemám, žádná žízeň nebo něco jiného co je uváděno, přišlo se na to prostě jen náhodou z krve.
Ale nechápu jak by tu dietu držely ženy, které mají nevolnosti a nemohou téměř nic pozřít. Jinak doufá, že u toho alespoň těch 5kg zhubnu teď mám 67kg což je docela dost, takže bych to právě potřebovala trošku usměrnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.10.16 12:33

@kralovnicka No já prave nevim, jestli mi z te krve ten cukr hlidaji nebo ne :nevim: Ale to by asi meli ne? Zeptám se pristi ctvrtek v poradne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí