Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kralovnicka NEjspíš v pátek, do čtvrtka ji mám kvůli průjmu. ![]()
Ahoj holky, dva dotazy. 1. Na kontrolu k mudr jdu 6+2 (v pondělí) - byla jste některá stejně? 2. Přemýšlíme s manželem, jak originálně oznámit miminko mým rodičům, čili budoucí babičce a dědečkovi, máte nějaké nápady? ![]()
@ewanka byla jsem teď ve čtvrtek byla jsem už 6tt a bylo vidět vše co potřebuješ
Srdíčko, mimi bylo kde má…
co dodat
S tím oznámením, nechcete počkat do Vánoc?
budete mít i origo dárek ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Poslední MS 14.9. // 11.10. už pěkně viditelné, na kontrolu jdu 1.11. ![]()
@Andrea.Tom No teď máme právě dobrou příležitost, protože máma měla 13.10. narozeniny a já budu mít 27.10. tak to budem právě ten poslední říjnový víkend slavit. A hlavně bych to rodičům nevydržela neříct do 4. měsíce ![]()
Příspěvek upraven 16.10.16 v 08:16
@skubaneq zatím dobře, jenom nemám na nic chuť a pořád bych spala. Ty už máš nějaké příznaky? ![]()
@ewanka no tak super
Nevěděla jsem, že máte něco dřív. Nějakou lepší příležitost
U nás to ví třeba skoro všichni „UŽ“ z mé strany
Bohužel jsem na tom vždy tak špatně a jsem celá zelená, že já to nikdy neutajím ![]()
Holky, poprosila jsem známou doktorku jestli se na mě nepodívá. Byla jsem strašně nervózní jestli je vše v pořádku. Měla bych být 6+1 a už bylo vidět i
hlavně, ať mu to vydrží tomu mému pokladu ![]()
Jinak od včera mám trochu nechutenství a přijdu si trochu jako po opici, tak si říkám, že by to mohlo být dobré znamení ![]()
@Gitoušek jee taky jsem dnes 6+1, k doktorce jdu pristi patek a uz se nemuzu dockat.
Ahojky, ja uz pak take z minuleho tydnu po kontrole,
bylo a bilo
… a dnes 7+3 ![]()
@Saidy No prvních 14 dní jsem měla průjem šílenej, pak chvíli zácpu a teď je mi od vzbuzení do usnutí zle. Takže, myslím, že jo ![]()