Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gitoušek Naštěstí to vypadá v pořádku… Miminko tam je, bylo zatím maličké ale bylo tam
Doktorka říkala že to vypadá, že je všechno tak jak má být, ale že uvidíme příští týden. Chtěla mi napsat neschopenku, ale to jsem odmítla. Dostala jse utrogestan nebo jak se to píše, zákaz sexu a nařízený odpočinek…
@ewanka to je super
to mám velikou radost. Nejspíš se ti zakouslo do nějaké cévy. Já mám utrogestan také. Tak pěkně odpočívej ![]()
Ahoj holky, tak i já jsem se konečně po dvou letech dočkala pozitivního testíku.
Slabou druhou čárku jsem našla v sobotu a do dneška sílí a dnes jsem byla i na krvi a mám 120,8 jednotek hCG
Na první kontrolu jdu už tento pátek, protože beru Duphaston, tak abych s dr. probrala další dávkování a taky se musím objednat na endokrinologii kvůli štítné žláze a upravení dávky Letroxu. Tak snad vše bude v pořádku ![]()
Podle poslední MS mi TP vychází na 16.6. a podle ovulace na 20.6.
Jinak je mi 24let a bude to první miminko ![]()
Tak já zítra na kontrolu jestli je tam kde ma být držte palce ![]()
@Gitoušek Tak paráda
Já jdu 20, na srdíčko. hrozně se bojím.. Ale bojuju s tím. Plus mám nějakou asi virozu nebo infekci ve strevech ![]()
@skubaneq já se teď těch 14dni budu snažit být v klidu a myslet pozitivně, ale až tam zase půjdu, tak budu mít hrozné nervy ![]()
Tak ať je brzy lépe
![]()
@Gitoušek No, ja jsem uz 10 dni po kontrole a reknu ti, ze dalsich 10 bude teda pekne dlouhych! A ve kterem tt jsi potratila? Ja prave tesne pred kontrolou srdicka, takze mam hrozn stavy ![]()
@skubaneq já byla naposledy na kontrole 8tt a na další kontrolu měla jít 11tt. A zamlklo v 9tt ![]()
Takže já budu mít už strach snad pořád, mám takový pocit…
Já se v duchu každý den modlím, aby tentokrát bylo vše, jak má. Musím říct, že už mi trochu šplouchalo na maják
, jak jsem chtěla znovu otěhotnět.
No vím, že musím myslet pozitivně, tak se o to snažím ![]()
Jak dlouho ti trvalo, než si znovu otěhotněla?
Tak se k vám taky s radostí přidávám
Včera večer se ukázala slabá druhá čárečka, dnes ráno mnohem silnější, tak doufám, že se zadařilo
V únoru jsme v 9tt o mimi přišli, tak se bojím, ať je vše v pořádku, ale zároveň moc těším.
@claireg gratuluji
a úplně ti rozumím. Držím palce, aby bylo vše v pořádku ![]()
@Gitoušek Taky mně šplouchalo na maják, to mi věř
U mě byl hlavní problém to, že nemám už jeden vejcovod a ovuloval mně pořád ten vaječník bez vejcovodu, takže jsem měla chuť ho holou rukou vytahnout z břicha a hodit z okna. Proto to trvalo 6 měsíců, ale 5 šel opačný vaječník, takže mně to z toho s vejcovodem vyšlo vlastně hned. Ale taky až mě přestali hlídat na reprodukčním, tak se rozjel ten správný. Stres dělá totiž hodně. Takže když jsem rezignovala a nepočítala s tím, vyšlo to. ![]()
Taky se dost bojim. Až do 13 tt budu jak na jehlách. ![]()
@claireg taky děkuji ![]()
@skubaneq tak to jsi na tom byla hůř než já, koukám. Tak hlavní je, že nám to už vyšlo a budeme se těšit, že se nám to povede do zdárného konce a dočkáme se těch vytoužených mimísků
![]()