Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@4.6.2017 Ahoj
máme stejný termín
čekání je hrůza, ale ono nám nic neuteče ![]()
@4.6.2017 píše: Říkal těhotenského hormonu nevím jak se jmenuje ta zkratka. Vyšetření mi nedělal byla jsem tam minulý čtvrtek a prý by ještě na ultrazvuk nebylo nic vidět.
já byla v prvním těhotenství na první kontrole v 8tt a stejně nebylo nic moc vidět, jako byl vidět plod, srdíčko bylo, ale pro mě to byla prostě nesrozumitelná kulička, i když pro mě v tu chvíli ta nejkrásnější
pak jsem byla nějak v 11-12tt a to už bylo krásné miminko a jak se hýbalo ![]()
Ahoj všem
můžu se přidat? Jsem 5+0, dnes jsem byla na kontrole u doktora a na ultrazvuku byla vidět černá tečka naštěstí tam kde má být
tak už se začínám radovat, těším se až uvidím víc příště
bude to naše první a šlo až překvapivě rychle ![]()
Holky můžu poprosit o radu? rád bych odepsala vám, které jste mi napsaly, ale nevím jak docílit toho, aby před mou zprávou bylo vaše jméno… prostě jsem asi trdlo ale přijít na to nemůžu ![]()
@4.6.2017 najdeš si tu zprávu, na kterou chceš reagovat a pod ní je buď „zmínit " - to se ti před Tvůj příspěvek napíše jméno toho, kdo příspěvek psal nebo "citovat“ to se ti před tvůj příspěvek zkopiruje celá ta zpráva ![]()
Holky, nevím, jestli máte všechny fb, ale nechcete mít nějakou tajnou skupinku tam?
Tady je to takové „nepřehledné "
K založení, bych potřebovala aspoň jednoho člvěka, kterého hned při založení přidám
jmenovalo yb se to "červňátka 2017“ ![]()
@terýsek25 To je možné, akorát od té doby jsem trošku nervózní a bojím se každého jídla :/ Do té doby bylo všechno v pohodě… ![]()
Jinak já jsem dnes ráno testovala a je to kráásný. Zkoušela jsem i citlivost 25 a krásná čárka. Na kontrolu jdu ale až 14.10. taky se nemůžu dočkat. To budu na přelomu šestého a sedmého týdne, tak snad půjde něco vidět.
@Andrea.Tom Já jsem pro, akorát bych se tam přihlásila pro jistotu pod jiným jménem, ale proč ne ![]()
@ewanka tak mi řekni své jméno na fb
budeš první
teda se mnou
a neboj
hned to udělám tajné
takže koho z „přátel“ tam vyloženě nepřidáš, tak to neuvidí ![]()
@terýsek25 a paráda moc děkuji, nechtěla jsem to zkoušet naslepo ![]()