Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, včera večer (8DPO) se ukázala docela pěkně viditelná druhá čárka… Snad to bude dobře probíhat…
A KDO PŘIBYDE DALŠÍ? PŘIDEJTE SE, AŤ MÁME SPOLEČNOU ŘEČ… ![]()
Ahojky, o víkendu nepřišla MS a na testu se objevila slaboulinka čárka
u prvního mimi jsem měla na testu ducha až týden po vynechání, takže jsem byla překvapená. Znovu budu testovat asi v pátek, tak dám vědět, ale protože mámi MS pravidelnou, tak myslím, že je to taaaam ![]()
Jinak Tobě gratuluji ![]()
DObrý den všem, mám už dvě děti, ale i tak bych potřebovala poradit…před 7mi dny jsme měli nechráněný styk, ale bylo to hned první den po menstruaci…vím že ovulace mlže být klidně po menstruaci jak jsem se dočetla…jde o to že mi je už 3 tí den na zvracení, včera průjem často chodím na wc, natahuje mně, bazáoní teplota je 37,7, bolí mě záda, spodek...…Nikdy jsem tolik příznaku neměla a už vůbec ne 7 dní po s…Nevíte jaká je pravděpodobnost že jsem těhu? Ovu testy pořád jen s duchem a těh test je brzy
MÁTE NĚKDO PROSÍM ZKUŠENOST ČI NÁZOR? DOCELA SE VÝSLEDKU BOJÍM
@Mamina.1133 Ahoj, tady Ti asi moc lidí neporadí, protože tady ještě skoro nikdo není. Sem budou psát maminy, které mají termín porodu v červnu, aby spolu sdilely radosti a starosti ![]()
Nicméně co se týká Tvého problému, těhotná být klidně můžeš, ale taky nemusíš, nejlepší je počkat na MS. Já u prvního neměla vůbec žádné příznaky az do vynechání MS a teď mě hned pár dní po oplodnění začaly bolet prsa..
Zkus si najít nějakou obecnou diskuzi, kde je víc lidí… něco jako „oplodnění den po menstruaci " nebo " sex den po menstruaci, můžu být tehotna“
Děkuji máš pravdu, u prvního taky jsem nic neměla u dcery už ano, přesně to co proživám teď, jen se mi to zdá brzo, ale tyto problémy co teď mám tak jsem měla právě jen v těhu u dcery, i tak mi to příjde zvláštní, ale jak píšeš, najdu lepší diskuzi, případně se zde vrátím
Pěkný večer a díky za reakci
![]()
Ahoj holky, tak já bych se přidala. TP dle těhotenské kalkulačky je 2.6.2017. Dvě čárky jsem objevila už před týdnem, ale zatím jsem vyčkávala. Teď už se to doufám nezmění. ![]()
Ahoj, taky jsem už před týdnem objevila pozitivní test, tak teď dva týdny čekám než půjdu na gyndu. Nechci se stresovat, že něco je/není vidět na utz. Ale i tak se neustále zaobírám vším možným. Internet je zlo. S mužem jsem začali s předstihem, že to dneska není jen tak a ono to asi vyšlo napoprvý
![]()
@RenKa33 @emma1992 Ahoj holky, gratuluji vám
já jsem si udělala teď test, zatím jsem měla jen slaboulinké čárky až po limitu, ale tentokrát se hned udělala krásná čárka
k doktorce jsem ještě nevolala, zavolám příští týden a ona objednává tak na 7-8tt aby už právě bylo srdíčko. Jinak čekám druhátko, první se nám povedlo 3. měsíc (předtím jsem brala HA) a teď se povedlo napoprvé ![]()
Ahoj holky, taky se pridavam
test jsem delala predevcirem a jeste i dneska pro jistotu, ale mam uz fakt dalnice ze i testovaci je daleko silnejsi nez kontrolni (citlivost 25). Takze snad teda tt nekecaj
na gyndu jdu az 10.10. - uz ted je mi jasny ze to cekani bude hruza
![]()
Ahoj holky, taky se přidávám
měla bych být tak 3+6tt. Včera jsem našla na TT toto. Jsem z toho pořád vykulená, protože to bylo po prvním měsící snažení a jednom pokusu v plodných dnech
Nemůžu tomu uvěřit…
Dle kalkulačky mi vychází TP na 10.6.2017
@Charlie.Suz A kdy jsi měla termín MS?
Já budu mít až v pondělí… Dneska bych měla být tak 10dpo…
@emma1992 Nám to taky vyšlo napoprvý
Vtipné no. A jestli se jmenuješ Emma, tak je to super jméno - je to moje vysněné jméno pro holčičku
I s tím dvojitým „m“
Ahojky, jsem ráda že už jsme se tu začali rozrůstat a všechny tu vítám
( Kačka, druhé mimi 5tt+0, TP 1.6.2017) )
Ahojda tak se k vam pridavam. // jsem nasla uz minulou sobotu. Dneska jsem 4+5t. Cekam tretiho prcka, doma uz mam 9 kluka a 6 holcicku. K doktorce jdu az 12.10. A termin mam 3.6.
Jo a taky se povedlo na poprve, coz jsem absolutne necekala. Dneska jsem malinko nervozni, neb me prestal bolet spodek i v krizi. I kdyz ted jako novy priznak byl motak jako prase
jsem sebou malem svihla.