Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak já se k vám taky přidám podle kalkulačky vychází na 8.6, z krve mám potvrzeno a v úterý jdu na kontrolu tak snad vše bude ok ![]()
@rosaliarosa Ahojky! Ja mam uz asi 7 dni průjem a skončila jsem na nechopence. Takže momentálně nic moc. Ale nevolnosti nemívám, jen mě hrozně bolí prsa a občas přicho z toho průjmu. Takže mimi mi paseku až takovou neděla. Až doléčím průjem, bude to lahoda ![]()
@atekram22 Ahojky, taky mi vychází trmín na 8.6
Já už m ám potvrzeno i ultrazvukem ![]()
Ahoj holky, taky se k vám přidávám
podle poslední MS bych měla být 5+1 a podle kalkulačky mi termín porodu vychází na 11.6. Na kontrolu bych měla jít už zítra, protože jsem v dubnu prodělala zamlklé těhotenství
, tak doufám, že tentokrát bude vše v pořádku ![]()
@skubaneq
Ahoj, kdy si byla na ultrazvuku? Slysela jsi už srdíčko?
@Lindag Ahoj, byla jsem 30.9. Nee neslysela, sla jsem brzy kvuli vylouceni predchoziho mimodelozniho tehu. Pak jsem byla 4.10. a byl vidět velký váček
A 20.10. jdu na ultrazvuk
![]()
@Gitoušek Beru drzim palce, taky jsem prodelala zamlkle v dubnu.
Taky se ted tak bojis? ![]()
@Gitoušek Ahooj
to jsme na tom zhruba podobne, ja jsem dneska 5+2 a na kontrolu jdu v patek 14.10.
Tak se uz tesim. Napis, jak jsi dopadla ty na kontrole ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. Dle kalkulačky TP vychází na 10. 6. Doma už mám klucika skoro 3 roky a holčičku, co bude mít koncem měsíce rok. Třetí jsme chtěli, ale překvapivě se povedlo napoprvé.
Ahoj holky, tak já jsem začala včera slabě krvácet… Takže teď sedím v čekárně u mudry a čekám co bude… Snad je vše v pořádku. Uvidíme. Měla bych být 5+2, tak ani nevím, jestli tam něco uvidí. Snažím se to brát sportovně ale ani jsem moc nespala…
@skubaneq děkuju moc! Bojím se hrozně
@ewanka jak si dopadla? Je mi líto, že krvácíš, snad bude vše v pořádku.
Já dopadla dobře, už byl vidět žloutkový váček a na další kontrolu mám jít zase za 14 dní, tak pevně věřím, že bude ![]()