Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vše má své pro a proti. Trošku vám závidím, že jdete na první kontrolu „až“ za pár dní. Já jsem pozvána už na zítra, kdy budu 4+6, a to jen proto, že jsem napsala na recepci mé gyndy že jsem těhotná a kdy mám přijít a nějaká aktivka mě pozvala hned. A teď zas bude to stresové období, protože na UTZ ještě nic moc nebude a stejně budu muset čekat. Minule jsem taky čekala, až se mimi přestalo vyvíjet. ![]()
Tak to berte pozitivně, i když pozdější kontrola, určitě bude vše v pořádku ![]()
@claireg ahoj, ráda bych se také zapojila:) jsem na tom asi podobně, taky jsem byla objednaná na 4+6 a zatím byla vidět (zřejmě) jen dutinka… takže teď jsem v nervu, jestli se bude vyvíjet správně atd.. držím palce ať kontrola dopadne dobře! ![]()
@Sisi5 Tak to jsme na tom stejně. Mi teda dr viděla jen gestační a žloutkový váček a pro definitivní potvrzení těhotenství musím přijít za týden znova. To už by snad mělo jít vidět více. ![]()
Taky přeji, ať příště je to už v pořádku a můžeš se jen radovat ![]()
@claireg tak to je super, porad asi videla vic nez u mne:) preji at je vse ok a tyden bez nervu a stresu ![]()
@dreana Ahoj
parada, jen at hezky sili
Kdy jsi mela posledni MS? ![]()
@mmia25 píše:
@dreana gratulujiať krásně sílí
děkuji!
@MaťulkaH píše:
@dreana Ahojparada, jen at hezky sili
Kdy jsi mela posledni MS?
dneska sem 31DC, takže 14/9/2016 ![]()
Holky, když budu na rizikovém, tím pádem asi menší matšřská co, když budu vlastně na neschopence…
Nemáte některá zkušenost?
@skubaneq neboj, materska se ti vypocitavala z hrube mzdy za 12 mesicu nikoliv z nemocenske
.
@skubaneq no me by zajímalo o celkove jak to je pak kolik je mateřská nebo ten rodicak
@kralovnicka Takze kdyz budu temer cele tehu na nemocenske, tak se to vypocitava stejne z hrube mzdy, kterou mam uvedenou ve smlouve, i kdyz ji vlastne nedostavam, ale dostavam tu nemocenskou? Chapu to dobre?
@skubaneq ano presne tak. Hruba mzda za poslednich 12 odpracovanych mesicu.