Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kralovnicka chjooo, to je práce, viď?
Já měla taky biochemické a pak to ZT.
S tím okolím je to fakt nejtěžší, to máš pravdu. Sama to znám. Já to posledně řekla a teď už si na to taky dávám pozor. To nadšení bylo velké a pak přišlo velké zklamání
V práci jsem to řekla jen někomu, protože plánuji, že od příštího týdne budu doma, tak jsme se museli domluvit na předání mě práce ostatním atd.
@Gitoušek no ja jdu teprve v patek k doktorce, tak uvidim co mi rekne, je docela mozne, ze me po tom vsem bude chtit nechat doma, akorat nevim jak to udelam s praci. Minule jsem pracovala z domu, kdyz jsem byla na nemocenske a nedostala jsem za to ani korunu i kdyz jsem na to nekolikrat upozornovala, sef mi nedal nic! Tak ted jim na to prdim a li me necha doma, budu doma a nebudu makat.
@kralovnicka pro dobrotu na žebrotu, viď?
to je jasný, jestli tě nechá doma, tak se jim na to pěkně vykašli a odpočívej. Já jdu na kontrolu právě v pondělí a podle toho uvidím, jak dál… Vím, že s penězi na tom budu daleko hůř, ale beru to tak, že něco za něco, ale budu vědět, že jsem pro to udělala maximum. A popravdě se těším, že budu doma ![]()
@Gitoušek no taky tak uvazuji
. Budu doma v klidu bez stresu, budu mit min penez, ale to preziju.
7.10.se mo objevily //.Do te doby snehobilo. posledni MS 31.8.u dr. Jsem zatim nebyla chystam v pondeli podle mych vypoctu bych byla 6+1 (dle poceti).nebo mam jit jeste radsi pozdeji? kdy by melo byt videt srdicko?
@akyna ahojky ja jsem byla v pondělí dle mých výpočtu 6+1 na ultrazvuku, podle něj jsem ten den byla 5+5 a srdíčko už videt bylo:-)
@Fishletka diky.
Tak pujdu v pondeli…dle MS totiz budu uz 8+1…tak aby me dr. zbytecne neplasil…
Myslíte, že je možné aby mě v 6tt tlačily kalhoty? Mi přijde, že jsem musela spíš přibrat, kvůli těhotenství se mi to zdá hrozně brzo..
@Sisi5 ano, poslední MS 5.9., 7.10. jsem byla na krvi a hCG bylo pres 1300 a na utz gestacni váček…mela jsem se totiž hlásit pri další MS na Gennetu a posílat zadost na IVF, tak jsem vše řešila už takhle brzo.
@Fishletka tak to je super, ja posledni ms 8.9. tak je to o chlup a mam nadeji, ze zitra na uz neco bude:) 11.10. byla jen dutinka:(
Ahoj holky, dneska jsem byla na první prohlídce a utz. Vše je v pořádku už je vidět i srdíčko a další kontrola za tři týdny. Dneska jsem 6+4tt. První den mi dneska nebylo nic moc od žaludku, jinak až na únavu, zimu a chutě na prasarny jsem v pohodě.
Ahojte holky, muzu se k Vam pridat? Posledni ms byla 21.9. Podle teh. kalkulacky TP vychazi na 26.6.Dneska jsem byla u dr, protoze 2 tehotenstvi nedopadli dobre. A ode dneska si musim pichat injekce Fraxeparine 0,3ml az do 6nedeli.Tak se budu modlit at je vse v poradku. Jinak budu uz zrala na cvokare.Mame doma 2 holcicky ( 8 a 4 )