Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BaaraD jasne,ze jo
musis myslet pozitivne, ja v cervenci spontanni potrat v 16tt z duvody VVV. Otehotnela jsem takle brzy „neplanovane“,ale neztracim nadeji, tentokrat to urco vyjde
.
Ahoj holky
ráda bych se k vám přidala. Termín má 12.6. U doktora jsem byla minulý týden a něco málo tam bylo vidět
. Tento čt jdu zase na kontrolu.
@Pepek89 vítej:) kolikaty tyden tedy jsi?:) drzim palce at vse probiha jak ma:)
@Sisi5 Děkuji
dnes bych měla být 6+1. Ale je mi teda docela blbě. Nic mi nechutná a nic mě nebaví
. Snad mě to brzy přejde
. Ty máš nevolnosti?
@kralovnicka píše:
@BaaraD jasne,ze jomusis myslet pozitivne, ja v cervenci spontanni potrat v 16tt z duvody VVV. Otehotnela jsem takle brzy „neplanovane“,ale neztracim nadeji, tentokrat to urco vyjde
![]()
![]()
.
Co je to VVV? Asi blb dotaz že? ![]()
@ewanka taky jsem premyslela… to budou asi vrozene vyvojove vady..? ![]()
@ewanka jj VVV je vrozena vyvojova vada, my meli fatalni proto prestalo bit
.
@kralovnicka píše:
@BaaraD jasne,ze jomusis myslet pozitivne, ja v cervenci spontanni potrat v 16tt z duvody VVV. Otehotnela jsem takle brzy „neplanovane“,ale neztracim nadeji, tentokrat to urco vyjde
![]()
![]()
.
Spontánní? Promin, že se ptám
Ale „to“ odešlo samo?
Holky tak jsem dnes začala trochu špinit. Stalo se vám to některé? Vím, že to bývá normální, ale jsem z toho rozhozená ![]()
@Andrea.Tom klidne se ptej, me to nevadi, myslim, ze to jsou veci, ktere patri k zivotu a je potreba o tom mluvit. Vicemene slo o spontanni potrat, ale v dusledku ZT.Ten ZT se stal prave proto, ze tam byla uz pri deleni bunek fatalni vyvojova vada. Bezne se takove embryo potrati do max.10tt, ale tim, ze jsem brala duphaston a ascorutin, tak se to protahlo o par tydnu vic. Odhalilo se to na prvnim screeningu, o tyden pozdeji doslo k ZT a kdyz jsem nastoupila do nemocnice na revizi ( tu mi meli delat protoze plod odpovidal cca 11tydnu, takze to jeste slo) tak to odeslo samo bez revize.
@Pepek89 píše:
Holky tak jsem dnes začala trochu špinit. Stalo se vám to některé? Vím, že to bývá normální, ale jsem z toho rozhozená
Mě se to stávalo po sexu, ale vše bylo OK ![]()
@Pepek89 já jsem na tom podobně s tím nechutenstvím. Na nic moc nemám chuť, když se včas najím, tak mi není dobře a za chvíli po jídle mi znovu není dobře, ale ne ![]()
Ale na jednu stranu jsem ráda, protože mám pocit, že to bude prospívat
aspoň v to doufám
+únava
Jinak s tím špiněním to může být jak hnízdí. Pro svůj klid to řekni svému dr. Držím palce, aby to bylo v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 19.10.16 v 09:28
@kralovnicka tak ty si to měla ještě s vvv? To je mi moc líto. Ale musím říct, že tě obdivuji, jak to bereš sportovně. Moc ti držím palce, aby to teď bylo všechno jak má ![]()
@Gitoušek no nic jineho mi nezbyva
.Ja toho zvladla za tento rok dost ZT v 12tt, pak jedno biochemicke tehu a pak SP v 16tt. No tak snad to uz tentokrat vyjde.
Nejvic me stve, jak do me porad okoli vali at uz si poridime deti, proc jeste nejsem tehotna a li nam to nejde nebo co.Ja to totiz nikomu, ze jsem tehotna predtim nerikala a dobre jsem udelala protoze to nedopadlo. Nicmene obrnit se vuci okoli je nejtezsi.