Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenin22 neco malo pri mocnem soustredeni tam vidim, ale takoveho ducha jsem mivala tak 9DPO.
@Lenin22 Já jsem asi 12.DPO měla slaboučkou čárečku a regulérní dálnice až týden po vynechání a to na testech Dr. Max. Mezitím jsem dělala i Pepino testy a plašila jsem, protože čárečka tam byla pořád slaboučká. Jenže pak jsem zjistila, že mají míň barviva - stejně jako Mamatesty - a valila jsem pro další Dr. Maxe a hned jsem se uklidnila ![]()
Jinak já jsem byla i 2× na krvi jako samoplátce, takže to mě taky uklidnilo, že se hCG zvyšovalo ukázkově. V pondělí jsem měla 120, ve středu 305 (na testu pořád celkem slabý čárky), v pátek už jsem měla oběr u dr. a to bylo 806 a v pondělí 3152 ![]()
Možná se ti jen vyplavuje míň hCG do moči, kamošce se pozitivní test ukázal až 3 týdny po vynechání MS a to neměla opožděnou ovulaci.
Ještě nehaž flintu do žita a zkus si zajít aspoň 2× na krev ob den ![]()
Držím pěsti pro štěstí!!!
![]()
@Lenin22 musím říct, že ať koukám, jak koukám, tak tam nic moc nevidím
být tebou tak bych zkusila jít na tu krev. Kolikátý den, že máš být?
Já měla 30.dc odpoledne test viz 1.obrázek
A 36.dc 2.obr.
Holky co už máte děti, dělají v porodnici test miminka, jakou má krevní skupinu?
@Lenin22 píše:
Nedalo mi to a koupila jsem si dr.maxe.Vidte neco?
Ahoj, já tam ducha vidím ![]()
Pritel mi tvrdi, ze tam nic nevidi.
Ale rekla bych, ze to pekne sili.Ms jsem mela dostat v utery.
@Lenin22 Slabučká tam je, zkus to za dva dny. To jsi asi měla ovu později protože jestli už máš po termínu MS, vždy jsem měla už pořádnou dálnici. Nebolí tě břicho někde po bocích?
@skubaneq: Boli me akorad levy vajecnik.Nic vic. Proc se ptas?
@Lenin22 píše:
Nedalo mi to a koupila jsem si dr.maxe.Vidte neco?
Je tam duch
![]()
Ahoj holky, dneska jsem 16DPO. Testuju od neděle (tj. od 12DPO), přikládám fotku, nejsilnější test je z dnešního rána. TP mám dle MS 26.6.2017. Je mi skoro 39 a bude to mé první dítě. Doufám, že nám to všem vyjde
Otěhotněla jsem na prahu IVF, na které naštěstí nedošlo. V úterý jsme byla na krvi, a HCG 101. Zítra jdu na krev znova a jsem zvědavá jak to poskočilo.