TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
741
24.10.16 13:56

Holky jak probehla vase prvni kontrola na gynde? Jak to tak ctu, tak nevim nevim… Mne pouze udelala vnitrni utz, dala mi fotku, nic mi k tomu nerekla, jen ze srdicko bije. A na shledanou. Nebrala mi ani krev, ani mi nerekla priblizni TP, nic. Objednala me na 11.11. do te doby vlastne nic moc nevim. Prislo mi jako by snad ani zatim se mnou nezachazeli jako s tehotnou… Vubec mi nerekla, co bude dal… Nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.10.16 13:59

Holky mně bylo včera tak hrozně zle. Hodinku jsem balila, stěhujeme se, a rozbolelo mně břicho a chytla mě zimnice. Tak jsem si musela jít na dvě hodinky lehnout :roll: To jsem docela nepoužitelná :lol: A pak jsem večer vylezla z vany a chytla mě taková hypoglykemka, že jsem sebou málem sekla, jak jsem se klepala. No to se dějou věc, to vám teda povím. Hypoglykemku mívám když makám na doraz ve sportu, a to bych řekla, že lezení z vany fakt nebylo :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.10.16 14:02

@ewanka No někteří lékaři jsou úplně.. jak to říct.. každodenní chleba.. Ta moje teda je úžasná, je soukromá, ale chová se tak i v nemocnici, kde taky pracuje. Hned o prckovi mluvila jako o mimušenku a broučkovi, měřila ho, koukala na srdíčko, řekla mi TP, řekla mi ať se objednam na NT+ a dala mi těhu průkazku. Brala mi krev a musela jsem donést i ranní moč. Ale mě si ultra hlída, jsem po konizaci čípku, nemám roh dělohy a vejcovod kvůli předešlému mimoděložnímu a jsem po ZP v dubnu. Takže mě si hlídá víc, ale chová se teda úžasně, ke všem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.10.16 14:03

@ewanka Gratulovala mi až na třetí kontrole, kde bylo vidět srdíčko, jinak se čekalo co z toho bude. NA první nebylo nic vidět, na druhé už byl váček, tak to bylo na dobré cestě a pak za 14dní už srdíčko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
24.10.16 15:55

@ewanka Moje dr je skvělá, ale zatím mi jen ukazala, jak bije srdíčko a to je to hlavní. To mi stačí a o TP se dozvíš, až bude větší a půjde změřit. U nás se dává tehu průkazka po prvním screeningu ve 12.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
24.10.16 16:15

U nas se taky dava tehu prukazka po prvnim screeningu ve 12tt. Me TP taky nikdo nerikal, akorat jsem to videla na UTZ protoze to tam dle velikosti mimca je napsane. Krev mi bude brat v 10tt a moc taky, pak tam jdu az po velkem screeningu a to si myslim, ze mi bude moct teprve pogratulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.10.16 16:19

Nase mudr dava tehu prukazky po kontrole srdicka, aby na screening uz mohla do ni dopsat vsechny potrebne informace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.10.16 17:29

Ahoj holky, dnešní kontrola dopadla dobře ;) Já mám tedy taky skvělého gynekologa. Vždy je moc hodný a milý. Dneska mi udělal kontrolu hned, když jsem mu řekla, že jsem hrozně nervózní a pak jsme teprve mluvili :) Také už jsem dnes dostala průkazku, docela jsem se divila, protože minule jsem ji měla dostat až kolem toho 11tt s náběrem na screening. Dneska bych měla být dle MS 7+1 a dle utz 7+3 :) předběžný TP mi zatím řekl, že by měl být 9.6., ale prý uvidíme další kontrolu. Té se tedy taky budu bát, protože při téhle kontrole to nedopadlo dobře. Snad to tentokrát bude všechno jinak a uslyším jen dobré zprávy. Jinak už zůstávám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.10.16 17:34

Holky jsem uz objednana na screeing a vim ze tam je odber krve. To je odber a pak hned ultrazvuk u jedne navstevy, nebo ta pujdu dvakrat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.10.16 17:38

@skubaneq já myslela, že nejdřív ultrazvuk a pak náběr, takhle jsem to měla mít já. Takže podle mě, při jedné návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.10.16 17:47

@Gitoušek Jo, no ja vubec nevim. Vim, ze se dela ultrazvuk a bere se i krev, ale jestli to je v vjednom dnu to netusim. Ale asi by melo ze..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.10.16 17:49

@skubaneq já myslím, že bude :) třeba ti ještě některá ze zkušenějších holek odpoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
24.10.16 17:57

Ja byla dnes take na kontrole a objednavali me na prvni screening. na krev jdu v 10tt a ultrazvuk v 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.10.16 18:03

@Teniska7 Me prave objednali na jeden den a hotovo. Leda ze by mi krev brala moje doktorka tyden par dni pred tim, jdu 22.11. k moji a 29. na ten screening. Tak ja nevim :nevim: Abych nebrala chlapa zbytecne, kdyby me brali jen krev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.10.16 18:17

Ahoj holky, můžu se ještě přidat? Dle mých propočtů mám tp 30.6.2017 :lol: k doktorce jdu až 9.11…
a koukám že je tu @eela s tou jsme spolu byly v jedné skupince když jsme měli první dítě :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí