TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
26.10.16 07:47

Ahojky taky se přidavam, deset dnu po ovu nic test negat. a další test po vynechání ms… doktorka bouhžel zatim na ultrazvuku nic nevidela ale znovu jdu za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
26.10.16 08:14

@Saidy ahoj ja jeste nikde nebyla…chlap furt v praci a s klukama neni cas a s sebou je nepotahnu…a rict to nikomu zatim nechci…takze ja pujdu asi az rodit :mrgreen:
@marteska91 jojo uvidime…uvidime jak to vsechno dopadne…ja s obema klukama mela problemy…u prvniho mi hrozil porod uz od 20tt lezela jsem v nemocnici, brala milion prasku, nakonec jsme to zvadli a narodil se jen mesic pred terminem a druheho jsme vubec nemohli pocit…musela jsem brat prasky na udrzeni az pak se povedlo…proto me ted to treti dost prekvapilo…tak uvidime jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
26.10.16 08:27

@Cristyna ahoj, taky čekám třetí. Mám doma skoro triletaka (v lednu) a roční holčičku. Moje pocity byly podobně smíšené, ale už se moc těším. My třetí chtěli, ale nemysleli jsme, ze se povede hned. Chtěli jsme tak za půl roku, ale co už. Dvě nebo tři, to už asi nebude takovej rozdíl :mrgreen: Jen se desim toho vstávání co tři hodiny. Jsem ráda, že malá už prospí celou noc :lol: A manžel je celé dny v práci a babičky daleko. TO DÁME :palec: hlavně ať je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.10.16 09:23

@marteska91 a @BaaraD TP máme stejný  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
26.10.16 09:42

@natuselool A v jakém týdnu jsi byla poprvé u doktorky? Asi bylo ještě moc brzy, ne? Kdy jdeš znovu?

@Cristyna Mně u synka tvrdlo břicho od 20tt, ale do nemocnice jsem naštěstí nemusela. Ale uvidíme, jak to bude teď. Já stále ještě kojím a chtěla jsem kojit do samoodstavu, ale začínají mě v noci u toho tak bolet bradavky, že začínám mít trochu pochybnosti, jestli to dám.

@Terkka @Cristyna Holky, to dáte, budete mít už velké pomocníky. :lol:

@Hanka_z_HK To je super. :) Já jsem teda dostala první ms od porodu teprve v červnu, myslím. a měla jsem cykly dlouhé 28-33 dní, snažili jsme se první měsíc, tak jsem ovulaci vůbec nesledovala, takže vůbec nevím, kdy byla, jestli se třeba termín pak neposune jinak podle utz. Ducha na testu jsem měla asi 30 dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.10.16 09:53

@marteska91 Ted jsem byla ve 4 tydnu ale jak rikam to je brzo nic videt nebylo a znovu jdu za 14 dni tedy v 6 tydnu…a u prvniho tehu jsem byla poprve u doktorky asi v 8 tydnu do te doby jsem ani nevedela ze jsem tehotna protoze menzes jsem normalne mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
26.10.16 09:55

@natuselool Já jdu příští týden, to budu 6+5 a jsem zvědavá, co bude vidět. V prvním těhotenství jsem viděla srdíčko na utz v 7+1. Tak už jsem trochu napnutá a mám i strach, aby to bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
26.10.16 09:57

@marteska91 tak já taky to čekání je nejhorší… dva testy pozit… v predchozim tehu jsem maličké bohužel nedonosila o to víc je to pro mě hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.10.16 11:25

Já také ještě nebyla - jdu až 14.11. - to budu 7+5. Když nebude problém, tak se dřív ukazovat nemám :-) Čekám čtvrté - ale doslova vymodlené - první 3 děti šly úplně bez problému a mezi třetím a teď jsem byla už 4× těhotná a pokaždé špatné…ale věřím, že to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
26.10.16 11:48

@AndilekOli držím palce, ať je to tentokrát v pořádku ;) Já jdu na kontrolu 1.11. v 7+0 podle poslední MS, tak doufám, že to taky bude OK, je to moje první těhotenství, tak jsem trochu nervózní, co mě čeká. Už aby byl konec prvního trimestru, pak si oddychnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.10.16 11:56

@Saidy Držím palce :-) Je trošku výhoda čekat několikáté, protože člověk nemá tak moc času se sledovat a přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
26.10.16 12:00

@AndilekOli Tak držím pěsti. :) Bude to určitě dobré. Má to svoje výhody a nevýhody mít už doma raubíře. Sice člověk nemá tolik času, ale přece jenom se nějaký ten čas najde. :) ale co mě docela děsí jsou ty nevolnosti, měla jsem v prvním těhotenství úplně šílený a nedovedu si to moc představit teď, když musím fungovat. Stačí že v noci začínám běhat na záchod a syn jak zjistí, že jsem pryč, tak začne brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
26.10.16 12:04

Holky, kdy tak obvykle začínají nevolnosti? Jsem v 7tt a zatím nic, tak si říkám, jestli se můžu radovat, že mě to nepotkalo nebo to ještě může přijít? :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.10.16 12:06

@marteska91 Koukám do metříku, že je máš opravdu malé, tam je to jasné. Já mám nejmladšího čtyřleťáka. Jen jsem mu musela říct, že po mně nesmí skákat a nemůžu ho teď nosit. Nevolnosti mám večerní, což je o trošku lepší než ranní. A když si potřebuji lehnout, zalezou si kluci do postele se mnou a nechají si číst knížku :-) Spíš mě děsí, že ráno vypadám jak takš, ale večer mám břicho oteklé a jsem jak ve 4. měsíci…a fakt to nevypadá jako velký oběd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.10.16 12:08
@Saidy píše:
Holky, kdy tak obvykle začínají nevolnosti? Jsem v 7tt a zatím nic, tak si říkám, jestli se můžu radovat, že mě to nepotkalo nebo to ještě může přijít? :D :think:

S prvním jsem nevolnosti skoro neměla. Tvrdí se, že obvykle bývají jen do konce 3. měsíce, ale vím o holkách, které zvracely skoro celé těhotenství, ale také o těch, které nevědí, co to nevolnost je…uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí