Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jste někdo v té skupině Porod červen 2017? Já nevím proč se mi tam nic nezobrazuje, jestli to je tím, že tam ještě nikdo nic nepřidal nebo kde je chyba? mmia25
Ahoj, mohu k Vám? Měla bych mít termín 29.6., test mám už skoro týden pozitivní, dnes mám první den zpoždění, nicméně o miminkovi „vím“ už dobrých 10-12 dní, příznaky se hlásí hned od začátku. Hlavně tedy neskutečná žravost a únava. K doktorovi se chystám příští týden, aby zkontroloval umístění v děloze ![]()
@Fiialka já tam nejsem ![]()
holky dneska jsem měla v práci na 6 a myslela jsem, že se tam zblázním. Přišla jsem domů a spala 3 hodiny. NAvíc nám teď odpadávají 4 lidi a je nás málo a vánoce se blíží (pracuju v bance) –takže se asi poděláme a budem mít povinné přesčasy ![]()
@Fiialka píše:
Holky, jste někdo v té skupině Porod červen 2017? Já nevím proč se mi tam nic nezobrazuje, jestli to je tím, že tam ještě nikdo nic nepřidal nebo kde je chyba? mmia25
co to je za skupinku?:)
Asi ta skupinka nefunguje nebo nevím. Našla jsem ji, když jsem hledala tp v červnu
Dnesak jsem našla na papíru trochu hnědé krve. Uplně jsem se lekla a radši jela na pohotovost. Doktor viděla gest. váček v děloze, ale i volnou tekuktinu za dělohou a bojí se, jestli tam není mimoděložní dvojče. No, krvácení se už neobjevilo a akorát jsem teď vystresovaná ![]()
No ja jsem vystresovana tim, ze se citim nejak netehotne. Zadne nevolnoti, prsa nemam citliva.Tak se obavam, ze je neco v neporadku
@Lenin22 třeba je ještě brzy a vše přijde, neboj
Jinak já mám od včera taky hrozný strach z toho, že zítra neuslyším dobré zprávy. Prsa mě včera nebolely, ale dneska už ano, ale nějak jinak a trochu mě pobolíva v podbřišku chvilkama. Jinak nechutenství mám pořád, ale ne tak moc hlad jako předtím. Uvidím zítra, ale strach mám velký.
Nechci to prožít znova!
@Lenin22 píše:
No ja jsem vystresovana tim, ze se citim nejak netehotne. Zadne nevolnoti, prsa nemam citliva.Tak se obavam, ze je neco v neporadku
Nebála bych se, každá to máme jinak. Já se zásadně cítím vrcholně těhotně mezi ovulací a očekávaným termínem MS - všichni budou tvrdit, že to nejde
Pak to na několik týdnů přejde a teprve po dalších několika týdnech se to zase ozve.
@Lenin22 JA jsem poprve vedela hned ze jsem tehotna, asi 4DPO uz mi bylo zle a hodne jsem spala. A az do 7tt jsem pak necitila nic, ale bolelo me hodne bricho. Ted zase jsem az do MS o nicem nevedela a od 6 tt je mi zle jak nikdy. Kazdy a kazde nehotenství to je jinak ![]()
Holky, jste taky tak moc unavené? A co případně proti únavě děláte?
Já už fakt nevím. Jen bych ležela. Práci přetrpím s vědomím že si už brzo konečně odpočinu. I celý víkend jsem téměř prozevlila. Jsem schopna fungovat tak hodinu až dvě a pak si musím chvilku lehnout, což je ale při zaměstnání blbé ![]()
A nějaké zarušené tipy proti nevolnosti? (Čekáme první).
@claireg mam to stejne, jsem unavena jako blazen a nejsem schopna vice nez 2hodiny denne fungovat. V praci to vzdy nejak preziju, ale pak uz rychle valim domu a do postele
.
@Lenin22 Mě ty nevolnosti přišly vždy až kolem 8 tt. Bolest prsou podobně.