Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fiialka tak to gratuluju…sok to je obrovsky, planovane tretu bylo az tak cca za tri roky, potrebuju trochu oraz a tohle moc na oraz nevypada ![]()
Zitra me ceka kontrolni ultrazvuk, jsem nervozni jako blazen. Citim se netehotne.Ale snad bude vse v poradku a spadne mi velky kamen ze srdce.
@Lenin22 ahoj drzim palce at je vse v poradku… A proc se obavas? Muzu-li se ptat…ja jsem tedy neskutecne unavena, spala bych cely den a celou noc…mela jsem to i v predchozich dvou tehotenstvich…jinak mi nic take neni ![]()
@cristina : Mam obavy protoze mam za sebou 2 ZT (13tt, 6tt). Ja bych taky porad spala.Nic me neboli.Tak se modlim at je vse v poradku. Jinak si to uz pujdu hodit.
Uaaaaa na me to jde uz mega videt
mam pocit ze to musi v praci kazdy poznat! Mam uplne nafoukle bricho a nejde schovat ani kdyz ho na silu zatahnu…
pritom zatim teda hubnu a doufala jsem, ze budu mit malinke brisko… Schvalne vam to pak zkusim nejak vyfotit. Dneska jsem 7+3tt. Musim uznat, ze to je fakt „jiny stav“, to tak presne sedi, ze lip bych to ani nenazvala..
Ahoj těhulky, mohla bych se k vám přidat ještě? Mám teda teprve pozitivní testíky. K doktorovi jdu až příští týden ve středu, snad to bude v pořádku. Poslední ms jsem měla 16.9. a TP mi vychází asi na 23.6.2017. Mám už doma jednoho rok a půl starého uličníka.
Před ním jsem ale měla ZT v 10tt.
Takže se teď bojím, aby bylo mimi OK. Příští týden bych měla být na kontrole cca 6+5, ale měla jsem teď delší cykly, tak možná bude mimi trochu mladší. Viděla jste některá už v této době srdíčko na utz?
@Lenin22 take jsem to tak pred druhym mela a napotreti se povedlo a mam zdraveho kluka
drzim palce at je vse ok ![]()
@ Ahoj, vítej… TP máme stejný ![]()
@Lenin22 Neboj se, věř, že bude všechno v pořádku… a bude ![]()
Já jdu na kontrolu ve čtvrtek (5+6), to už by mohlo
tlouct. Hrozně moc se těším ![]()
Ahoj @marteska91 .. mame to podobne
Mame stejny termin 23.6. Jdu na kontrolu v patek v 7+0. V cervenci revize v 8tt..
Nase to bude prvni ![]()
Ahoj holky…cekam treti ditko a termin porodu mam 14.6.2017..
![]()
@Cristyna Takže teď čekáte třetí miminko?
Já bych si moc přála 3 děti, ale manžel se moc netvari.
@Hanka_z_HK Drzim moc pesti, aby srdíčko bylo. ![]()
@BaaraD Mně všichni říkali, že po revizi je jak pohnojeno.
A u mě to platilo. Maly měl temer 4 kg.
Fajn, že by někdo měl podobný termín. ![]()
@Hanka_z_HK diky
jojo daleko je nastesti nemam, ale myslim, ze nadseny nebudou ![]()
@marteska91 jojo cekame treti…stale tedy mam smisene pocity, snad se to casem vyvrbi..ja chtela ctyri…ale treti melo prijit az za par let…ted me cekaji statnice a chtela jsem nachvilku do prace…s mladsim to bylo hodne narocny, prvni rok zivota prorval..nerada na to vzpominam…
@Cristyna Člověk to musí vzít tak jak to je.
Každé dítě je jiné, třeba budeš teď mít úplněho pohodáře. ![]()
Už jste koukám skoro všechny byly na kontrole, mě to čeká v úterý, podle MS budu 7+0, ale měla jsem krátké cykly (cca 24 dnů), tak jsem zvědavá. Snad je mimčo v pořádku ![]()