TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1934
26.10.16 12:13

@Saidy Já jsem teda prozvracela celé těhotenství, nejhorší byly první 4 měsíce asi, ale zvracela jsem i ke konci, když mi něco nesedlo. Přišlo to tak asi kolem 8tt, jestli si to dobře pamatuju.

@AndilekOli Mám jenom jednoho raubíře. :) Jeden metřík mám svatbu, druhý je Stanďula. :) No fakt je, že se čtyřleťákem je už trochu domluva, tomu našemu lotrovi můžu vysvětlovat horem dolem, že mi nesmí na břicho skákat a stejně to nechápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
26.10.16 12:16

@marteska91 Aha - já špatně vidím - tak jsem to četla jako dvě děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
26.10.16 14:09

@Terkka jeee tak to jsem ráda, že to má někdo podobně…:-) mně spíš děsi to, že zas budu muset tahat mimino do školy, v lednu mě čeká lyžák…jsem ve čtvrtáku na vejšce a chtěla jsem to nejdřív dodělat a pak teprve až třetí…ted už je to jedno no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.10.16 14:27

Holkyyy, tak me se to uz krati.Mam kontrolu u dr na 16:00.Mam silene nerviky. Podle ms jsem dnes 5+0 tak snad pujde uz neco malililinko videt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
26.10.16 16:43

Holky, mate taky někdy hleny? Primo nekrvácím, ale posedni dny mam treba 1× za den na toaletnim papiru menší narůžovělý hlen. Jednou byl i takový spise hnědý. Ale je malý a na kalhotkách nic, vždy jen papír. Prijde mi, ze je po nějaké namaze (napr. cesta z práce mhd)

Uz jsme jedno o mimi prisli tak se bojím každé blbosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
26.10.16 17:48

@claireg hlen někdy mám, ale vždycky bezbarvý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
26.10.16 17:52

Jak a kdy plánujete oznámit budoucím babičkám a dědečkům, že budou mít vnouče? U nás to bude pro mé i manželovy rodiče první vnouče a chtěli bychom to oznámit na vánoce nějak netradičně. Napadlo mě koupit knížku pohádek a napsat k ní vzkaz od miminka, že první pohádku mu/jí můžou přečíst v červnu nebo tak něco. Nebo manželův taťka a děda bydlí daleko, tak že bychom koupili cestovní postýlku a přibalili k ní vzkaz, jestli ji drobkovi schovají, že si ji v červnu vyzvedne a jestli se k nim někdy může přijet vyřvat.. Co myslíte? Oznamovaly jste takhle někdo těhotenství a jaké byly reakce? Případně nemáte tip na dárečky? Oba máme rozvedené rodiče, takže to bude na etapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.10.16 18:20

Tak jsem doma od doktora.Vse je v poradku. Delal mi ultrazvuk a byla videt jenom cerna tecka. Kontrola za 14 dni. Jinak me nic neni.Jen me trapi bily hlen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
26.10.16 18:20

@Lenin22 ahoj tak jak jsi dopadla? :) ja si sla dnes zvysit rodicak uz zas…uz zas prijdem o penize…uz na mne na tom urade koukaji zajimave :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
26.10.16 18:21

@Lenin22 jo uz to ctu :mrgreen: tak super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.10.16 18:25

Modlim se aby bylo vse v poradku.To tech 14 dni se bude tahnout jako sopel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
26.10.16 18:36

@Saidy jeee to je krasne, uplne mi to vehnalo slzy do oci :).Urcite do toho jdete, je to krasny napad to takto oznamit. Me pritel taky presvedcuje at to oznamime na Vanoce, jsme hodne rozlezla rodina po Evrope a jedine kdy se sejdem jsou prave ty Vanoce.Tak je mozne, ze to tam nejak vtipne oznamim.

@Cristyna pockej ty cekas treti a jeste dodelavas VS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 19:22

Je tu nekdo kdo ma termin 16.6?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
26.10.16 19:25

@claireg Já to mám bohužel taky. Mám už dvě děti a nikdy jsem to v těhotenství neměla tak se taky bojím :nevim: Taky jen na papíře, už několik dní, slaboulince do červena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
26.10.16 19:27

@Saidy To zní moc hezky, to oznámení :-) Vánoce jsou bezva příležitost, už bude po prvním screeningu, takže my to uděláme taky na ně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí