Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Saidy Já jsem teda prozvracela celé těhotenství, nejhorší byly první 4 měsíce asi, ale zvracela jsem i ke konci, když mi něco nesedlo. Přišlo to tak asi kolem 8tt, jestli si to dobře pamatuju.
@AndilekOli Mám jenom jednoho raubíře.
Jeden metřík mám svatbu, druhý je Stanďula.
No fakt je, že se čtyřleťákem je už trochu domluva, tomu našemu lotrovi můžu vysvětlovat horem dolem, že mi nesmí na břicho skákat a stejně to nechápe.
@marteska91 Aha - já špatně vidím - tak jsem to četla jako dvě děti ![]()
@Terkka jeee tak to jsem ráda, že to má někdo podobně…:-) mně spíš děsi to, že zas budu muset tahat mimino do školy, v lednu mě čeká lyžák…jsem ve čtvrtáku na vejšce a chtěla jsem to nejdřív dodělat a pak teprve až třetí…ted už je to jedno no :/
Holkyyy, tak me se to uz krati.Mam kontrolu u dr na 16:00.Mam silene nerviky. Podle ms jsem dnes 5+0 tak snad pujde uz neco malililinko videt. ![]()
Holky, mate taky někdy hleny? Primo nekrvácím, ale posedni dny mam treba 1× za den na toaletnim papiru menší narůžovělý hlen. Jednou byl i takový spise hnědý. Ale je malý a na kalhotkách nic, vždy jen papír. Prijde mi, ze je po nějaké namaze (napr. cesta z práce mhd)
Uz jsme jedno o mimi prisli tak se bojím každé blbosti ![]()
Jak a kdy plánujete oznámit budoucím babičkám a dědečkům, že budou mít vnouče? U nás to bude pro mé i manželovy rodiče první vnouče a chtěli bychom to oznámit na vánoce nějak netradičně. Napadlo mě koupit knížku pohádek a napsat k ní vzkaz od miminka, že první pohádku mu/jí můžou přečíst v červnu nebo tak něco. Nebo manželův taťka a děda bydlí daleko, tak že bychom koupili cestovní postýlku a přibalili k ní vzkaz, jestli ji drobkovi schovají, že si ji v červnu vyzvedne a jestli se k nim někdy může přijet vyřvat.. Co myslíte? Oznamovaly jste takhle někdo těhotenství a jaké byly reakce? Případně nemáte tip na dárečky? Oba máme rozvedené rodiče, takže to bude na etapy.
Tak jsem doma od doktora.Vse je v poradku. Delal mi ultrazvuk a byla videt jenom cerna tecka. Kontrola za 14 dni. Jinak me nic neni.Jen me trapi bily hlen
@Lenin22 ahoj tak jak jsi dopadla?
ja si sla dnes zvysit rodicak uz zas…uz zas prijdem o penize…uz na mne na tom urade koukaji zajimave ![]()
Modlim se aby bylo vse v poradku.To tech 14 dni se bude tahnout jako sopel ![]()
@Saidy jeee to je krasne, uplne mi to vehnalo slzy do oci
.Urcite do toho jdete, je to krasny napad to takto oznamit. Me pritel taky presvedcuje at to oznamime na Vanoce, jsme hodne rozlezla rodina po Evrope a jedine kdy se sejdem jsou prave ty Vanoce.Tak je mozne, ze to tam nejak vtipne oznamim.
@Cristyna pockej ty cekas treti a jeste dodelavas VS?
@claireg Já to mám bohužel taky. Mám už dvě děti a nikdy jsem to v těhotenství neměla tak se taky bojím
Taky jen na papíře, už několik dní, slaboulince do červena.
@Saidy To zní moc hezky, to oznámení
Vánoce jsou bezva příležitost, už bude po prvním screeningu, takže my to uděláme taky na ně ![]()