Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, můžu se přidat termín mám podle MS 13.6., je to moje první, podle utz jsem 6+3.
Já jdu k doktorovi v pondělí tak jsem zvědavá měla bych být 5+6 Teda jestli dobře počítám ![]()
@kralovnicka jj 6.9.2013 jsem nastoupila k zapisu a 17.9.2013 se narodil prvni syn, v srpnu 2015 druhy a ted asi v cervnu 2017 treti dite..v lete 2018 bych mela koncit…tak uvidime…narocne to je, bylo a bude
ale uz to musim dodelat, proste musim
v hlidani pomaha hodne manzel a rodina bez nich by to neslo ![]()
Jinak holky ja jdu na gyndu v pondeli, to bych mela byt 7+2tt ale furt se s tim proste nemuzu smirit… Ja to nikde zatim nerikala a ani to nemam v planu…to zas bude reci ![]()
@BaaraD dekuju
ja vzdy rikam neni co obdivovat, mam to co jsem chtela
nejhorsi je ten prvni rok…tahat mimino na prednasky kvuli kojeni…sice jeste porad kojim nladsiho, ale pres den uz ne, tak se to necha…s miminem je to horsi
@Cristyna Ahoj kočko. Hele ať si lidi na**rou
JE to každého věc a je to zázrak přírody
Ti, co mají kecy, jenom závidí ![]()
@Cristyna Každé dítě je zázrak
Na okolí se vybodni
Jsi dobrá!
@claireg já taky špiním, skoro každý den a doktor říkal, že je to v pořádku, když je to málo. Měla jsem to spíš po namáhavější práci, tak raději nedělám nic
![]()
@skubaneq @AndilekOli
jste hodne…ono jde hlavne o rodinu…vim, ze z toho nadseni nebudou…ale proste to budou muset prekousnout
Asi je to blbá otázka do takovéhle diskuze, ale máte teď v těhotenství chuť na sex? Já prakticky vůbec a když už se nechám jednou za čas přesvědčit, připadá mi, že nefunguju - i když se manžel snaží a před těhu jsem s tím neměla problémy, teď z toho najednou skoro nic nemám.. Tak jenom doufám, že se to brzo spraví ![]()
Souhlasím na lidi se člověk musí vykašlat nikdo ti nic nedá. Ja mám už tři velký děti a teď po čtvrtý těhotná tak uvidíme ![]()
@Cristyna To nechapu, jak nemuzou byt nadseni.. Vsak to mimi bude i jejich
NAvic ses teda superzena, ze to zvladas i s detma
Ja jsem mela na me skole na male i bez deti
NAvíc teda je fajn, ze muzes studovat i tehotna a s detickama, ja bych chemii tehotna nemohla no.. Ale drz se a na ostatni hod bobek. Hlavne at je mimi zdrave a stastne, stejne jako maminka ![]()
@Saidy Hele od zacatku tehotenstvi absolutne nic a to jsem typ co uhanel i chlapa, jak jsem byla sexuchtiva
Jenom to pak cloveku vrta hlavou, aby nekam neskocil jinam vid.. Jako mne na to pritel odvetil, ze se stejne boji, ze by me rozbil, tak ze si radeji necha zajit chut
Ale ono mu ani normalne nedela problem mesic nic, takze z jeho strany to je asi v pohode. Ale vetsinou po preklenuti prvniho trimestru jsou zenske nejvic nadrzene
Ten treti uz je to zase pomene, preci jen s velkym pupkem to asi neni idealni a boli zada a tak podobne ![]()
Já Teda na sex taky vůbec chuť nemám. Jsem večer tak unavená, ze lehnu a jsem mrtvá ![]()