TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
27.10.16 19:22

Ahoj, můžu se přidat termín mám podle MS 13.6., je to moje první, podle utz jsem 6+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.10.16 19:31

Pokec

Já jdu k doktorovi v pondělí tak jsem zvědavá měla bych být 5+6 Teda jestli dobře počítám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.10.16 19:34

@kralovnicka jj 6.9.2013 jsem nastoupila k zapisu a 17.9.2013 se narodil prvni syn, v srpnu 2015 druhy a ted asi v cervnu 2017 treti dite..v lete 2018 bych mela koncit…tak uvidime…narocne to je, bylo a bude :mrgreen: ale uz to musim dodelat, proste musim :) v hlidani pomaha hodne manzel a rodina bez nich by to neslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.10.16 19:38

@Cristyna
Mas muj velky obdiv :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.10.16 19:40

Jinak holky ja jdu na gyndu v pondeli, to bych mela byt 7+2tt ale furt se s tim proste nemuzu smirit… Ja to nikde zatim nerikala a ani to nemam v planu…to zas bude reci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.10.16 19:42

@BaaraD dekuju :srdce: ja vzdy rikam neni co obdivovat, mam to co jsem chtela :mrgreen: nejhorsi je ten prvni rok…tahat mimino na prednasky kvuli kojeni…sice jeste porad kojim nladsiho, ale pres den uz ne, tak se to necha…s miminem je to horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.10.16 19:43

@Cristyna Ahoj kočko. Hele ať si lidi na**rou :srdce: JE to každého věc a je to zázrak přírody :hug: Ti, co mají kecy, jenom závidí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
27.10.16 19:45

@Cristyna Každé dítě je zázrak :srdce: Na okolí se vybodni :) Jsi dobrá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
27.10.16 20:06

@claireg já taky špiním, skoro každý den a doktor říkal, že je to v pořádku, když je to málo. Měla jsem to spíš po namáhavější práci, tak raději nedělám nic :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
27.10.16 20:08

@skubaneq @AndilekOli :hug: :hug: jste hodne…ono jde hlavne o rodinu…vim, ze z toho nadseni nebudou…ale proste to budou muset prekousnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
27.10.16 20:10

Asi je to blbá otázka do takovéhle diskuze, ale máte teď v těhotenství chuť na sex? Já prakticky vůbec a když už se nechám jednou za čas přesvědčit, připadá mi, že nefunguju - i když se manžel snaží a před těhu jsem s tím neměla problémy, teď z toho najednou skoro nic nemám.. Tak jenom doufám, že se to brzo spraví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.10.16 20:14

Pokec

Souhlasím na lidi se člověk musí vykašlat nikdo ti nic nedá. Ja mám už tři velký děti a teď po čtvrtý těhotná tak uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.10.16 20:15

@Cristyna To nechapu, jak nemuzou byt nadseni.. Vsak to mimi bude i jejich :hug: NAvic ses teda superzena, ze to zvladas i s detma :think: Ja jsem mela na me skole na male i bez deti :lol: NAvíc teda je fajn, ze muzes studovat i tehotna a s detickama, ja bych chemii tehotna nemohla no.. Ale drz se a na ostatni hod bobek. Hlavne at je mimi zdrave a stastne, stejne jako maminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.10.16 20:17

@Saidy Hele od zacatku tehotenstvi absolutne nic a to jsem typ co uhanel i chlapa, jak jsem byla sexuchtiva :D Jenom to pak cloveku vrta hlavou, aby nekam neskocil jinam vid.. Jako mne na to pritel odvetil, ze se stejne boji, ze by me rozbil, tak ze si radeji necha zajit chut :lol: Ale ono mu ani normalne nedela problem mesic nic, takze z jeho strany to je asi v pohode. Ale vetsinou po preklenuti prvniho trimestru jsou zenske nejvic nadrzene :lol: Ten treti uz je to zase pomene, preci jen s velkym pupkem to asi neni idealni a boli zada a tak podobne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.10.16 20:19

Já Teda na sex taky vůbec chuť nemám. Jsem večer tak unavená, ze lehnu a jsem mrtvá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí