Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@skubaneq píše:
Holky já mam tak nafouklé břicho, a blbě chodím na záchod.. Nemáte na to některá nějakou vychytávku? Mám břicho, které opravdu neodpovídá 8+2
Nakládanou řepu a švestkový kompot
Ale jinak břicho může být i tak - já ráno mám takové úhelné a skladné a schovatelné pod svetr a večer jsem vždy jak ve 4. měsíci.
@skubaneq taky jsem, no 8+4
včera jsem byla na kontrole a budeme mít malého sněhuláka
pak přidám foto ![]()
@lalalaaa Fakt? To je náhoda
A máš kluky-holky? Já dva kluky. Ted jsem dneska 4+6.
Holky, je možný mít nevolnosti už ve 4+ něco? Mě už je asi 3 dny zlehka blbě. Nevím co budu dělat za pár týdnů ![]()
@Fiialka kluka a holku a dnes jsem 4+2.. byla jsi uz u dr nebo na kdy jsi objednana? a doma uz jsi to rekla?
a planovany treti?
a rodila jsi oba dva prirozene nebo cisar?
promin za dotaznik
jen to mame podobne a me to bavi s nekym sdilet ![]()
Dneska jsem vylezla ze sprchy a stěžuju si manželovi, že mám nějakou malou podprsenku a říkal, že se mu nezdá - že změny velikosti si nevšiml, ale na dotek mám jiná prsa
![]()
No holky cpu do sebe ovoce i zeleninu a efekt žádný. Dokonce jsem si koupila i zavařený broskve, ac nemam na sladke vubec chut
JE to teda pekne na prd.
Jinak teda prsa mam o dve cisla vetsi… a objevily se mi vsude zily, je videt, ze se chystaji na poradnou produkci ![]()
@Andrea.Tom jeee sněhulák, muj prcek vypadal posledne jak kralicek ![]()
Holky ja si tak lezim v posteli a koukam na zen svuj zitra 14mesicni uzlicek, jak si spokojene oddychuje…takovej drobek to je a zas bude dalsi… ![]()
@skubaneq Já teda začala v těhotenství pít Caro a od té doby chodím fakt pravidelně. Piju ho stále, je pak prý dobre i na laktaci.
@Andrea.Tom Jee, to už je krásně veliký.
Gratuluju. ![]()
@lalalaaa píše:
@Fiialka kluka a holku a dnes jsem 4+2.. byla jsi uz u dr nebo na kdy jsi objednana? a doma uz jsi to rekla?a planovany treti?
a rodila jsi oba dva prirozene nebo cisar?
promin za dotaznik
jen to mame podobne a me to bavi s nekym sdilet
Já jsem 4+6. Manžel to ví, jinak to hodláme tajit ideálně až do Vánoc. Chceme udělat vánoční překvapení. Rodila jsem oba císařem, takže mě čeká třetí. Já jsem minulý týden měla trošku krvácení, tak jsem byla na pohotovosti a kontrolovali mě, jdu tam na kontrolu v uterý. A pak se teprv objednám ke svému dr. U nás to bylo plánovaný miminko, už rok jsme se snažili a dokonce už jsme byli i na vyšetření neplodnosti. Teď čekáme na výsledky a mezitím se zadařilo
A vy jste třetí plánovali? A kdy jdeš k doktoru?
@Cristyna píše:
Holky ja si tak lezim v posteli a koukam na zen svuj zitra 14mesicni uzlicek, jak si spokojene oddychuje…takovej drobek to je a zas bude dalsi…
Přesně tohle jsem cítila, když jsem otěhotněla s druhým dítětem. Malýmu bylo taky 14 měsíců, vyšlo to hnedka, já počítala s trochou snažení… Ale pak jsem v 9 tt potratila a bylo mi to hrozně líto. Naštěstí se hned druhý měsíc po revizi zadařil Jonášek. Však on ti malý do porodu ještě trošku vyroste ![]()
Ja u prvního těhotenství v necelém 5 měsíci o maličké přišla bylo to letos v unoru a ted mam uz tyden ms opozdenou a 3 testy pozitivni ale na gynde zatim nic je moc brzo ve 4 tydnu znovu jdu za 10 dni tedy v 6 tydnu…moc si preji aby to tentokrat vyslo