Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@natuselool To je mi líto
Držím moc palce ať je teď vše vpořádku. Určitě bude.
@AndilekOli to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Říkala jsem si, že to snad není možné. Nic mi nechutná a stejně přibírám
. Já jsem v prvním těhu přibrala 20 kg, tak se toho druhého trochu bojím, aby to šlo dolů.
@Saidy Já se toho taky bojím
. Po prvním těhu se mi nepodařilo úplně zhubnout a teď se bojím, co se mnou udělá druhé ![]()
@Fiialka ty jo to je konec, ty to mas zas jak ja
j to taky rikala jen manzelovi, s tim ze planujeme to oznamit po prvnim screeningu, az bude jistota ze je vse ok, tak jsme to delali i u predchozich mimi, ale ted bude asi videt driv bricho nez se dockam screeningu, tak to vidim taky oznamit to na vanoce
ja mela taky obe deti cisarem
a z ceho to bylo krvaceni, rekli ti? nebo to se takhle neda urcit?! ja budu volat v pondeli na objednani, ale moje dr. tam byva jen stredy (zbyle dny je v nemocnici) tak me objednaji cca za dva tydny ve stredu.. (aby tam bylo neco videt, srdicko atd.) jo jo my planovaly treti
muzu vedet odkud jsi?
nebo aspon kde budes rodit at nejsem tak osobni? ![]()
Ahojte holky, mam takovou otazecku.Je normalni aby mi v tehu byla porad zima? Bojim se aby nebylo neco spatne.Mam za sebou 2× ZP hned po sobe. Jinak dneska jsem 5+2
@lalalaaa Vůbec nevím, z čeho to krvácení bylo. Ale je pravda, že to bylo krátce po době kdy bývá menstruace, tak možná proto, že tělo ještě nechápalo, že je těhotný a nebo možná i proto, že den před prvním krvácením jsem měla hodně fyzický námahy a tahala děti. I podbřišek mě dva tři dny bolel. Ale teď už se nic neděje, tak snad je to dobrý. Snažim se víc odpočívat. V uterý budu vědět víc. Jsem z Prahy, ale porodnici zatím nevím. Ještě je čas. První sekce v Hořovicích, druhá v Podolí. Odkud jsi ty a kde jsi rodila? Hojila se ti jizva dobře? A měla si plánovaný nebo aktuní sc?
@Lenin22 Je to normální. Mě je taky pořád zima a mám o vrstvu víc než ostatní
Přitom jsem normálně otužilá
Ahojky taky se pridavam jestly muzu.. dneska na testu celkem silna carka
mam uz dve dcerky ![]()
@Fiialka ja myslela jestli ti dr. nerekl z ceho to mohlo byt prip. na co si dat pozor, ale asi jak pises, to bylo z namahy, tak koukej odpocivat!! kor s temi dvemi detmi
ja jsem kousicek od prahy, obe sekce na kladne, jizvy se mi hojily paradne, proto mi i dr. dovolila treti
prvni akutni, druhy planovany.. druhy sestinedeli mi prislo narocnejsi na tu jizvu kterou jsem porad citila, ale dr. me uklidnovala ze druhej rez do bricha, co jsem si jako myslela
jinak na ultrazvuku jizvy ok a zvenku taky super
@AndilekOli Mě je 37 a taky čekáme čtvrté. Mam docela strach aby vše bylo v pořádku v tomhle věku, ale snad jo uvidíme. Musime doufat. ![]()
@lalalaaa A byla jsi na Kladně spokojená, půjdeš tam zas? Odpočívat s dvěma malejma klukama, hahaha
Ale jo, nepodnikáme půldenní výlety po venku, ale zkrátila jsem to a snažim se malýho netahat a nehonit. A dobrý. Tak snad to nic nebylo. Jinak taky mě to po tý druhý sekci přišlo horší. I jizva ošklivější a hůř se to hojilo, zustal mi tam nevytaženej steh. Jenže prý se to maminkám při těle podruhý hůř šije, proto je jizva ošklivější. Mám malinko nadváhu no. Budeš dávat to mladší dítko od září do školky? Našemu budou tři v září a říkám si, že asi to bude dost uleva, když tam na to dopoledne oba kluci budou.
@Barborka4 Krásnej test, gratuluju. To je fajn, že nás tu je víc třeti-a více-maminek
Je vidět, že tři děti už nejsou taková rarita jako ještě nedávno
@Fiialka STRASNE moc jsem tam byla spokojena, a jinam bych nasla, vsichni dr. jsou tam super, maji na tebe cas, vse ukazou vysvetli atd.. super, luxus, pred 2 lety to tam proslo rekonstrukci tak porodnice cela nova, fakt pecka! Vsak to byl vtip, s detma ser odpocivat neda…
Taky netaham, me staci to vecny jejich valeni se po me
porad na klin a tuli tuli
pak priskoci (cti omylem me ruka noha kopne do briska, pac se pretahuji kdo kde mi na kline bude sedet) takze taky je mirnim
no me to proste cely sestinedeli bolelo, ani nevim jestli primo jizva, proste tak nejak cely bricho, i jsem asi tyden po cisari se bala narovnat, a chodila jsem tak nejak divne shrbene, pac jsem mela pocit ze mi bricho praskne, ale je fakt ze jsem se starala, porad mazala a masirovala, to zase jo… (ikdyz to se neovlivni jizva vevnitr jak srusta no)… Taky mam nadvahu
ale je mi to momentalne ocividne nejak jedno (kdyz jsem dneska dokazala spraskat celou milku) :/
Nevim jestli se mi dostane do skolky, tady je naval, vozit ji nekam budu asi lina, nebo nevim, ona je kvetnova, jeste nevim, k zapisu pujdeme, a myslim ze se nedostaneme tak se to asi vyresi samo, a 20 km ji vozit nebudu.. ja stejne ani nevim jestli chci… deti maji krasnej spolu vztah a myslim ze to bylo proto jak byli odmalinka hodne spolu…tak je nechci moc „oddelovat“… (samozrejme to mohlo byt tim, ze mezi sebou nemeli takovy rozdil jako bude ted no :/ )…
@Barborka4 zdravim ta budes taky uplne na zacatku tehu
gratuluji ![]()