TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2505
29.10.16 14:25
@aaandrejka123 píše:
@Andrea.Tom jee tak konečně jsem chytla někoho kdo je jak ja :) a ještě se stejným jménem :mrgreen: A jak ti je?

noooo :D Blbě :poblion: :poblion: :poblion: Já bych se mohla každým těhu prozvracet krásně až do porodu :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 21:59

@Andrea.Tom jeeej tak to nezavidim :( já naštěstí docela dobrý až na nějaké menší nevolnosti, motani hlavy a prsa dosti bolí. Uvidíme jestli ještě něco nepřijde. A kdy si začala zvracet? Od začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
30.10.16 06:41

@aaandrejka123 asi od 5tt ;) teď jsem 8+6.. Naštěstí mám chlapa doma, tak se chudák stará :D Ale už se musím začít sbírat :D jde ve středu na pohovor tak aby věděl, že může jít v klidu do práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
30.10.16 06:43

Mám intimní dotaz holky :DDD Těm co je fakt špatně, že by nejradši celý začátek těhu proležely :D holíte se na kontrolu? Mi je tak blbě, že jsem to ze zbytků sil udělala, ale dost jsem se k tomu přemlouvala :D Ono pak jak bude kontrola přes břicho tak na to pak už prdím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
30.10.16 08:16

@Andrea.Tom nad tím jsem nějak extra neuvažovala, ale holím se celkem pravidelně, tak i kdybych zapomněla, žádná extra hrůza to snad nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
30.10.16 10:17

Holky dnes rano me zbudila docela silna bolest bricha takove krece jako pri Ms :roll: a asi o minutku to prestalo mate to taky?. Naposledy pred 2 dny sem mela carku uz viditelnou ale porad slabsi jak kontrolni myslite ze ma cenu si delat jeste test? K dr hned jit nemuzu ziju v anglii a k dr berou az kolem 3 mesice :roll: jak vam zavidim ze si muzete dojit k dr a vite ze je vsechno v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
30.10.16 10:34
@Barborka4 píše:
Holky dnes rano me zbudila docela silna bolest bricha takove krece jako pri Ms :roll: a asi o minutku to prestalo mate to taky?. Naposledy pred 2 dny sem mela carku uz viditelnou ale porad slabsi jak kontrolni myslite ze ma cenu si delat jeste test? K dr hned jit nemuzu ziju v anglii a k dr berou az kolem 3 mesice :roll: jak vam zavidim ze si muzete dojit k dr a vite ze je vsechno v poradku

K tomu ti mohu napsat jen jedno, a to, že testy jsou celkově někdy nespolehlivé… Někomu se čárka neukáže ani ve třetím měsíci… Někomu se ukáže hned po vynechání a těhu není..Prostě není nad kontrolu. Osobně jsem třeba vůbec sestře neříkala, když jsem volala na gyndu na kontrolu, proč chci objednat.. Prostě jsem chtěla jen na kontrolu a tam jsem ji řekla, že mi nedošla MS a jsem těhu asi podle testů… Tak neměl na výběr a zkontroloval a to už bylo i srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.10.16 11:31

@Andrea.Tom To jsi mi ted nasadila brouka do hlavy s tím holenim, páč zítra jdu po dvou týdnech na kontrolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
31.10.16 11:33

Ahoj holky jsem taky podala zadost do uzavrene skupinky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.10.16 12:03
@Andrea.Tom píše:
Mám intimní dotaz holky :DDD Těm co je fakt špatně, že by nejradši celý začátek těhu proležely :D holíte se na kontrolu? Mi je tak blbě, že jsem to ze zbytků sil udělala, ale dost jsem se k tomu přemlouvala :D Ono pak jak bude kontrola přes břicho tak na to pak už prdím :D

Taky jsem se na to musela přemlouvat.. Jako gyndarum je to povetsinou sumak :lol: Ale pro ten svuj pocit spis.. A jak se nam ulevi, ze to pak bude preees bricho, az si tam neuvidime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
31.10.16 12:14

@skubaneq právě :D jak já se těším, až to bude přes břicho :D :D :D To budu před porodem pak vymetat pavučiny jak teď.. :D my už snad od zplození neměli sex s mužem :D Chudák.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.10.16 12:48

@Andrea.Tom My taky ne… Ale on ani nemá potřebuj. Vzdycky jsem uhanela ja jeho totiz, ted si spis dodechl, ze mi je zle a nic po nem nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
31.10.16 19:01

Holky, přece jen, kdyby jste chtěly.. Tady je FB skupinka "Pečeme spolu na červen 2017 :D " https://www. facebook. com/…41999632616/?…

Je to tu dost těžce rozeznatelné, kdo na co reaguje, o jakém tématu se hovoří :D Jsem i v květnové skupince na FB a tam s tím problém nemají :D s tou FB stránkou :) Je to opravdu lepší, co se týče pořádné komunikace s fotkou aj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.10.16 19:24

Souhlasim s Andrejkou, je to tu hrozně nepřehledné, ve fejs skupince je nás zatím málo, ale mužů potvrdit, že naše příspěvky tam nejdou veřejně vidět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
31.10.16 21:28

A jak se tam dostaneme??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie