Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@aaandrejka123 píše:
@Andrea.Tom jee tak konečně jsem chytla někoho kdo je jak jaa ještě se stejným jménem
A jak ti je?
noooo
Blbě
Já bych se mohla každým těhu prozvracet krásně až do porodu ![]()
@Andrea.Tom jeeej tak to nezavidim
já naštěstí docela dobrý až na nějaké menší nevolnosti, motani hlavy a prsa dosti bolí. Uvidíme jestli ještě něco nepřijde. A kdy si začala zvracet? Od začátku?
@aaandrejka123 asi od 5tt
teď jsem 8+6.. Naštěstí mám chlapa doma, tak se chudák stará
Ale už se musím začít sbírat
jde ve středu na pohovor tak aby věděl, že může jít v klidu do práce ![]()
Mám intimní dotaz holky
Těm co je fakt špatně, že by nejradši celý začátek těhu proležely
holíte se na kontrolu? Mi je tak blbě, že jsem to ze zbytků sil udělala, ale dost jsem se k tomu přemlouvala
Ono pak jak bude kontrola přes břicho tak na to pak už prdím ![]()
@Andrea.Tom nad tím jsem nějak extra neuvažovala, ale holím se celkem pravidelně, tak i kdybych zapomněla, žádná extra hrůza to snad nebude ![]()
Holky dnes rano me zbudila docela silna bolest bricha takove krece jako pri Ms
a asi o minutku to prestalo mate to taky?. Naposledy pred 2 dny sem mela carku uz viditelnou ale porad slabsi jak kontrolni myslite ze ma cenu si delat jeste test? K dr hned jit nemuzu ziju v anglii a k dr berou az kolem 3 mesice
jak vam zavidim ze si muzete dojit k dr a vite ze je vsechno v poradku
@Barborka4 píše:
Holky dnes rano me zbudila docela silna bolest bricha takove krece jako pri Msa asi o minutku to prestalo mate to taky?. Naposledy pred 2 dny sem mela carku uz viditelnou ale porad slabsi jak kontrolni myslite ze ma cenu si delat jeste test? K dr hned jit nemuzu ziju v anglii a k dr berou az kolem 3 mesice
jak vam zavidim ze si muzete dojit k dr a vite ze je vsechno v poradku
K tomu ti mohu napsat jen jedno, a to, že testy jsou celkově někdy nespolehlivé… Někomu se čárka neukáže ani ve třetím měsíci… Někomu se ukáže hned po vynechání a těhu není..Prostě není nad kontrolu. Osobně jsem třeba vůbec sestře neříkala, když jsem volala na gyndu na kontrolu, proč chci objednat.. Prostě jsem chtěla jen na kontrolu a tam jsem ji řekla, že mi nedošla MS a jsem těhu asi podle testů… Tak neměl na výběr a zkontroloval a to už bylo i srdíčko ![]()
@Andrea.Tom To jsi mi ted nasadila brouka do hlavy s tím holenim, páč zítra jdu po dvou týdnech na kontrolu ![]()
@Andrea.Tom píše:
Mám intimní dotaz holkyTěm co je fakt špatně, že by nejradši celý začátek těhu proležely
holíte se na kontrolu? Mi je tak blbě, že jsem to ze zbytků sil udělala, ale dost jsem se k tomu přemlouvala
Ono pak jak bude kontrola přes břicho tak na to pak už prdím
Taky jsem se na to musela přemlouvat.. Jako gyndarum je to povetsinou sumak
Ale pro ten svuj pocit spis.. A jak se nam ulevi, ze to pak bude preees bricho, az si tam neuvidime ![]()
@skubaneq právě
jak já se těším, až to bude přes břicho
To budu před porodem pak vymetat pavučiny jak teď..
my už snad od zplození neměli sex s mužem
Chudák.. ![]()
@Andrea.Tom My taky ne… Ale on ani nemá potřebuj. Vzdycky jsem uhanela ja jeho totiz, ted si spis dodechl, ze mi je zle a nic po nem nechci ![]()
Holky, přece jen, kdyby jste chtěly.. Tady je FB skupinka "Pečeme spolu na červen 2017
" https://www. facebook. com/…41999632616/?…
Je to tu dost těžce rozeznatelné, kdo na co reaguje, o jakém tématu se hovoří
Jsem i v květnové skupince na FB a tam s tím problém nemají
s tou FB stránkou
Je to opravdu lepší, co se týče pořádné komunikace s fotkou aj. ![]()
Souhlasim s Andrejkou, je to tu hrozně nepřehledné, ve fejs skupince je nás zatím málo, ale mužů potvrdit, že naše příspěvky tam nejdou veřejně vidět ![]()