TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
16.11.16 06:41

Děkuji za odpověď, uvidíme na příští kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
16.11.16 07:35
@Nikol255 píše:
Ahoj holky, mám dotaz, dnes jsem se dozvěděla, že čekáme miminko, dr. nám řekl, že jsem v 9tt ale přitom první den poslední ms jsem měla 5.9. a plod má 6,5 cm dle kalkulaček na webu a informací k 9tt mi to nesedí, co myslíte? mohl to lékař špatně spočítat nebo to může při další návštěvě změnit?

Ahoj, já jsem měla poslední menstruaci 3.9. a jsem v 11. týdnu, resp dnes přesně 10+4tt. Plod měl dle pátečního měření na utz 3,6 cm - tvých šest centimetrů je dle mě hodně, ale každé mimi je jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
16.11.16 13:58

@Nikol255 ahoj take si myslim ze 6cm je hodne, ja jsem 9+4tt a vcera mel plod 1,8cm coz je teda pekelny rozdil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
16.11.16 13:59
@ewanka píše:
Ahoj, já jsem měla poslední menstruaci 3.9. a jsem v 11. týdnu, resp dnes přesně 10+4tt. Plod měl dle pátečního měření na utz 3,6 cm - tvých šest centimetrů je dle mě hodně, ale každé mimi je jiné :nevim:

Je to nesmysl.plod v 9tt nemuze mit 6cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.11.16 19:06

Holky ahooj, ja mam pristi kontrolu az pristi utery. Vlastne po 5 tydnech! JE to nekonecny fakt… Jdu na poradnu 22.11 a 29.11 na screening. Tak se aspon uklidnim v utery, ze je vse ok a na screening se muzu tesit :*

Jinak kolem 6-8 cm maji mimina ve 13 - 14tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.11.16 21:51

Ahoj holky, dostala jsem fotečku z ultrazvuku a tam je právě taky napsáno 6,5 cm nějak mi to nesedí, za 2 týdny se dozvím více tak uvidíme. Od kterého týdne se dostává průkazka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
16.11.16 21:56
@Nikol255 píše:
Ahoj holky, dostala jsem fotečku z ultrazvuku a tam je právě taky napsáno 6,5 cm nějak mi to nesedí, za 2 týdny se dozvím více tak uvidíme. Od kterého týdne se dostává průkazka?

Tak v tom pripade si ale otehotnela tak o mesic driv, urcite nejsi v 9tt, to proste neni mozne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
17.11.16 07:01
@Nikol255 píše:

To záleží na gynekologovi :) Kdy ji komu dá :) Někdo ji tady už má : Já třeba jsem v polovině : 11+3 a ještě ji nemám ;) Mi ji dá až po screeningu :) Nediví se ani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
17.11.16 08:38

Mi ji uz dal na minule kontrole. Ale je to opravdu individualni. U prvniho jsem ji dostala taky hned kolem 9 tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.11.16 20:34

Holky, dneska jsem byla u kamarádky, která mi Teda vysvětlila informace na fotečce :D a 6,5 cm opravdu není velikost plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.11.16 06:51
@Nikol255 píše:
Holky, dneska jsem byla u kamarádky, která mi Teda vysvětlila informace na fotečce :D a 6,5 cm opravdu není velikost plodu.

No jo :) jsem to říkala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.11.16 11:00

můžu se přidat?? ;-)

Ahojky, ráda se k Vám přidám…Právě jsem na konci 11 tt (dnes přesně 12+0), min týden jsem byla na druhé kontrole u doktora (přinesla jsem si obrázek mima a přítel byl úplně na měkko :-) :srdce: ), zítra jdu na odběry krve a 30.11. na sreening. Jak to probíhá u vás? Já do dnešního dne musím zaťukat, žádné nevolnosti, pouze občas takové stavy, že nevím jestli mám hlad nebo jsem přejedená. Od začátku pěkně unavená (spící královna :-) nejsem zvyklá spát 8 a více hodin) a bolestivost a dosti zvětšení prsou.
Chtěla bych se zeptat, je to na Vás už vidět? Mám takový pocit, že na mě už trochu jo. Nejhorší je, že se snažíme to min. do výsledků srenningu udržet v tajnosti, ale spíše bychom chtěli vydržet na Vánoce (před 5 lety takhle dávala segra poslední dárek ultrazvuk, tak si zopakoujeme tuhle krásnou „tradici“ :-)). Nechtěli jsme to zakřiknout, už jsem totiž 2× (v 06/15 a 09/15) samovolně potratila vždy v 5tt - bez jakýkoliv problémů (až na tu psychiku) a revizí. Ted jsme chtěli začit na mimču „dělat“ od nového roku, ale nějak jsme si jednou nedali na začátku září pozor a šup a bylo to :-D. Jsem ráda, bála jsem se, aby to po těch dvou případech nebylo těžší… končím a těším se na diskuze s Vámi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.11.16 11:04

A po prosím ta velikost znamená :nevim:? Také jsem se doma podivila, když jsem tam viděla 8 cm…to by na 11 tt byloa si moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
20.11.16 11:04
@Andrea.Tom píše:
No jo :) jsem to říkala :)

A po prosím ta velikost znamená :nevim:? Také jsem se doma podivila, když jsem tam viděla 8 cm…to by na 11 tt byloa si moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
20.11.16 16:53
@Misa84 píše:
A po prosím ta velikost znamená :nevim:? Také jsem se doma podivila, když jsem tam viděla 8 cm…to by na 11 tt byloa si moc :-D

Osobně nevím, co tam máte vy všechny :D ale řekla bych, že velikost celého váčku když už :) ALE S JISTOTOU BY TO ŘEKL DOKTOR, TAK PAK JEDINĚ SE HO ZEPTAT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí