TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
2.1.17 16:03

Holky, já byla na 1. screeningu u gynekologa normálně, nikam mě neposílal. Nic jsem neplatila. Jdu tam zas 11.1. tak se ho musím zeptat, co to je za bejkarnu, že za to nic nechtěl. Ale platím roční nadstandardní poplatek 1000,–. Ale pochybuji, že by to šlo z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
2.1.17 16:44

@JetLi Já platím 1000,– roční nadstandardní poplatek taky. Pak platím 2000,– za těhotenskou péči do 20.týdne - od 20. týdne to budou další 2000,– a stejně mě poslala doktorka do speciálního screeningového centra, kde si vzali za vyšetření 1500,– (nehradí pojišťovna!) Jooo holt Praha! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.1.17 17:01

@ewanka
Ja mam gynekologa taky v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.1.17 17:37

@Siissi ja byla ve 13 tydnu na prvnim screeningu na ktery jsem se tesila z me uklidni - ze zadny vrozeny vady nebudou, a budu si tehu uzivat a vsem to reknu, ale trochu me dr. v nemocnici nastval, protoze rekl ze ve 20.tydnu se zjisti vic vyvojovych vad, tak me to moc nepotesilo.. proto jsem se vas tady takhle ptala kdy jste to oznamili…
@Cristyna taky cekam treti, a v kolikatym jsi ted presne? asi budeme mit stejny brisko, taky se mi ho dari zakryt a kdo nevi netusi.. a co uz mas doma? a co by jsi ted rada? jako by se dalo vybrat :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.1.17 18:26

@Cristyna ja vim prave ze se vsechno zjistuje postupne, ale to bys nemohla nikdy se radovat z tehotenstvi a byl by to jeden veliky stres :) musime hodne myslet pozitivne a bude to jen a jen lepsi :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.1.17 18:54

Ahojda ja jsem ted v 16 tt. Zitra mam dalsi kontrolu u doktora tak uz se tesim. Ja platila 800 za 1. Screening dalsi me ceka v tom 20. tt u nas se chodi na oba. Ale nic jineho jsem neplatila. Zadne jine poplatky. Jinak jsme to oznamovali az po tom 1. Screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.1.17 09:15

Ahoj holky, já byla na 1. screeningu v Gennetu v LBC, platila jsem 500 a zpětně by mi to měla proplatit pojišťovna - takže asi záleží, jak kde a taky jakou máte pojišťovnu. Ale už v tom 13. týdnu jsem dostala žádanku na krev na 16. týden a termín UTZ na 20. týden - s tím, že se ale mám domluvit se svým gynekologem, že mi možná ten velký UTZ udělá normálně on a do Gennetu bych už nemusela. Tak se v tom moc nevyznám, ale na kontrolu jdu už teď ve čtvrtek, tak uvidim, co se dozvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.1.17 09:26

@lalalaaa termín mám 17.6. nevím kolik jsem přesně :D mám doma dva kloučky a samozřejmě bych ráda holčičku, ale pry to bude zas kluk :mrgreen: rodina to nemuže vydejchat, že tu vnučku mit prostě nebudou :mrgreen:

jinak ja byla na screeningu v gennetu a měla jsem to zdarma, protože jsem měla žádanku od nás z genetiky, kvuli předchozím VVV syna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.1.17 10:26

Holky, je tu nějaká prvorodičky a trošku při těle?
Jsem doma od začátku tehu na PN a moje mysl se furt stačí k tomu jestli je vše v pohodě s mimcem. Asi si jen potřebuju pokecat s někým, pokud by měl někdo náladu. V okolí mám kámošky s mimcem, takže jejich rady a reci"neboj, to bude dobrý, podívej se na nás" mě moc neuklidnuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
3.1.17 11:07

@JetLi ahoj, ja jsem prvorodicka a pri tele:-) taky jsem od zacatku na PN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
3.1.17 11:09

@JetLi Ahoj, já čekám první a hubená rozhodně nejsem :roll: Na 163cm vážím momentálně 93kg (konec 16.tt, přibrala jsem zatím 1kg), ale naštěstí to mám rovnoměrně rozložený… přibrala jsem před otěhotněním přes 10kg kvůli hormonům na vyvolání ovulace :? Ale co už, hlavně že se nám po dvou letech zadařilo :srdce:
A tvoje obavy nějak souvisí s tvojí váhou nebo jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.1.17 21:24

@Cristyna a kolik je klouckum let? ja ma kloucka i holcicku tak ted jsem zvedava, co to bude :) me to bylo nejak vzdycky jedno co to bude, hlavne zdravicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.1.17 22:04

@lalalaaa tak to mas fajn, ze mas parecek my mame doma kluka 1,5 takze ted bych byla rada za holcicku. Ale jinak je mi to jedno hlavne aby to bylo zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
20.1.17 23:22

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Termín mám 15.6. a bude to můj třetí prcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.1.17 23:30