TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
24.1.17 20:14

@Cristyna ty jo, jsi akcni :)) kokardy vim co je, ale nevim, kde na to beres cas ;)) jmena taky nemame, zitra jdu k dr. tak jsem zvedava zda uz rekne pohlavi, ale asi jeste ne :( ale jsem napnuta jak ksandy :)) taky nejak vnitrne nevim co by to mohlo byt, asi spis mam prani nez nejaky vnitrni pocit, presne jak pises :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
24.1.17 21:48

@lalalaaa jojo ja taky obcas nevim, kde ten cas beru :mrgreen: obcas to vsechno zkloubit je fakt nad me moznosti, obcas mam chut se na vse vykaslat a jen se valet :lol: ale smula :lol: tak dej pak vedet ;) ja jdu az 7.2. Takze si jeste pockam…a co by sis prala? Ja v tu holcicku hrozne verila i proto, ze muj trilety syn, kdyz jsem byla asi v 8tt a nikdo to jeste nevedel, mi najednou rekl, ze vi ze mam v brisku miminko a ze to bude holcicka pry Terezka :mrgreen: 8o :srdce: byla jsem z toho v soku, jak vi ze jsem tehotna…a naprosto jsem mu uverila, ze to vazne ta holcicka bude a proste verim do ted :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
25.1.17 06:25

@Cristyna to je hezky, roztomilous jeden ;))) treba to fakt klapne… nevim no, dneska jsem 17tt tak nevim jestli jeste neni brzy, je fakt ze u deti uz jsem to touhle dobou vedela, tak uvidime, mysli na me v 9 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.1.17 12:16
@Cristyna píše:
@Misa84 ono i hodne zalezi kde mas placentu…ja mela s prvnim na predni stene a pamatuju se ze na screeningu ve 20tt jsem sic uz citila, ale jen malo, moc jsem si jista nebyla…i ta placenta to dost tlumila…s druhym na zadni a prvni pohyby jsem citila uz okolo 16tt a ted se tretim zase na predni a od 18tt slabe, ted uz citim pohyby pekne…a jsem 20tt

Tak to je asi tím, včera mi doktor ukazoval, že mám placentu na přední straně…Jinak vše v pořádku a doktor nám potvdil holčičku :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.1.17 12:20

@Cristyna no tak to je jasný. Máš syna šikulu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.1.17 12:35

Holky, a pohyby cítíte na jednom místě nebo se vám mimco hýbe, že kope každou chvíli jinde? Už pár dní se mi pravidelně děje něco kolem pupiku, jakoby dvakrát třikrát ťuknutí a pak klid a pak zas třeba za hodku. Ale jen to jen u toho pupíku. :nevim:
Jsem 18+3 a čekám prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
25.1.17 14:11

@lalalaaa tak jak jsi dopadla? :)
@Misa84 jj to bude i tim a velka gratulace k holcicce ja chci takyyyyy :mrgreen:
Ale myslim, ze u nas to bude zas kluk jako buk :mrgreen:
@JetLi ja ho citim dost na podobnych mistech, hodne dole jakoby az u mocaku, mam ho hodne nizko…nikde jinde ho necitim a nejcasteji kdyz sedim a jakobyho mackam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
25.1.17 14:14
@JetLi píše:
Holky, a pohyby cítíte na jednom místě nebo se vám mimco hýbe, že kope každou chvíli jinde? Už pár dní se mi pravidelně děje něco kolem pupiku, jakoby dvakrát třikrát ťuknutí a pak klid a pak zas třeba za hodku. Ale jen to jen u toho pupíku. :nevim:
Jsem 18+3 a čekám prvni

Ahoj, já jsem 18+4 (taky 1. dítě) a pohyby, tedy takové jakoby zacukání, cítím nejčastěji tak 3cm nalevo od pupíku :D Další místo je pak nalevo v podbřišku. jsou to jen tahle dvě místa a tak max 2× denně, zejména večer, když si lehnu. Přes den to nezaznamenávám. A třeba včera jsem to necítila ani večer a dnes zatím taky vůbec.

Příspěvek upraven 25.01.17 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
25.1.17 14:15
@Cristyna píše:
@lalalaaa tak jak jsi dopadla? :)
@Misa84 jj to bude i tim a velka gratulace k holcicce ja chci takyyyyy :mrgreen:
Ale myslim, ze u nas to bude zas kluk jako buk :mrgreen:
@JetLi ja ho citim dost na podobnych mistech, hodne dole jakoby az u mocaku, mam ho hodne nizko…nikde jinde ho necitim a nejcasteji kdyz sedim a jakobyho mackam :mrgreen:

Taky mám dceru hodně nízko, dokonce tak, že v zápisu z utz je vždy napsáno, že „špatná vizualizace“. Ona je prostě narvaná úplně maximálně dole v malé pánvi a ta utz sonda na ni „nedohlédne“. No, má to holčička blbý, jak poroste, bude muset stejně nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.1.17 14:19

@Kamilaa7
Tak nějak podobně to asi cítím i já. Jen furt nevím, co s toho jsou střeva a co ten pidizvejk… Od začátku mám problém se střevy, takže si myslím, že svoje střeva poznám. Ale furt si říkám, že je brzo na pohyby. Kde mám placentu vůbec netuším. Mudr mi jen ukazuje miminko, co tam vyvádí. Ale nikdy mi nepovida o zbytku :-) něco si tam mrmla :-D @Cristyna
Taky do něj obas šťoucham jestli bude nějaká reakce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
25.1.17 14:21
@JetLi píše:
@Kamilaa7
Tak nějak podobně to asi cítím i já. Jen furt nevím, co s toho jsou střeva a co ten pidizvejk… Od začátku mám problém se střevy, takže si myslím, že svoje střeva poznám. Ale furt si říkám, že je brzo na pohyby. Kde mám placentu vůbec netuším. Mudr mi jen ukazuje miminko, co tam vyvádí. Ale nikdy mi nepovida o zbytku :-) něco si tam mrmla :-D @Cristyna
Taky do něj obas šťoucham jestli bude nějaká reakce :-D

Uvádí se, že pohyby můžou začít až (a to zas ale nejpozději) v 21tt. Já si myslím, že to co jsou pohyby cítím už tak od 16tt. Ale jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.1.17 14:25

@Kamilaa7
Tak mám ještě pár týdnů k dobru. Kdybych to mrne neviděla minule na UTZ kopat nohama, tak bych tipla, že čekám sochu :mrgreen:
8/2. Mám druhý screening tak se zeptat pokud do té doby nic neucitim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
25.1.17 14:34
@JetLi píše:
@Kamilaa7
Tak mám ještě pár týdnů k dobru. Kdybych to mrne neviděla minule na UTZ kopat nohama, tak bych tipla, že čekám sochu :mrgreen:
8/2. Mám druhý screening tak se zeptat pokud do té doby nic neucitim

To chápu. Já nemám jednu jedinou věc, která by ukazovala na to, že jsme těhotná. Nic mě nebolí,, nic necítím, cítím se stejně dobře jako netěhotná. Vždycky se jdu k dr. přeptat, zda jsme stále v tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.1.17 15:34

@Kamilaa7
:lol: :lol: :lol: tak to mám přesně já
Krom občasné bolesti a citlivých prsou mi všechno vymizelo. Občas mi přijde, že si to těhotenství vymyslím, ale fotka mi připomíná že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.1.17 15:34

@Kamilaa7
:lol: :lol: :lol: tak to mám přesně já
Krom občasné bolesti a citlivých prsou mi všechno vymizelo. Občas mi přijde, že si to těhotenství vymyslím, ale fotka mi připomíná že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí