Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, můžu se přidat? TP 8.6, podle UTZ 5.6., dneska 21+0 a +8kg. ![]()
@Palaladou nic si z toho nedelej po porodu to vsechno vybehas.
Ja jsem na zacatku shodila 3kg a nabrala jsem zpatky 1kg, ale z prvniho tehu mi zustalo jeste 10kg takze to prisuzuji tomu, ze zatim nenabiram. Jinak se mi hodne osvedcily kalhoty s ze stranky thao.cz pro me byly hodne pohodlne. Lepsi jak tehu kalhoty ty me strasne stahovaly
@Palaladou nic si z toho nedelej po porodu to vsechno vybehas.
Ja jsem na zacatku shodila 3kg a nabrala jsem zpatky 1kg, ale z prvniho tehu mi zustalo jeste 10kg takze to prisuzuji tomu, ze zatim nenabiram. Jinak se mi hodne osvedcily kalhoty s ze stranky thao.cz pro me byly hodne pohodlne. Lepsi jak tehu kalhoty ty me strasne stahovaly
@Naay Ahoj
Výbornej termín, v ten samej mám narozenou první dceru ![]()
@Misa84 Já pohyby cejtim, ale já čekám už třetí
V prvním jsem pohyby cejtila až někdy okolo 22. tt ![]()
@Cristyna To je dobrý, mám to s tou placentou naprosto stejně jako ty
V prvním vepředu, v druhým vzadu a teď zase vepředu ![]()
Jsem zvědavá, jestli ti ta holčička vyjde, mě chlapeček nevyšel… A to si holky přály brášku, zvlášť ta mladší. Ale nevadí, jsem hlavně ráda, že je malá ok ![]()
@JetLi To ti teda závidim, že ještě nemáš břicho, mě už docela překáží
A za chvíli se asi nevejdu do kalhot ![]()
@Palaladou Týjo, tak to jste dobrý
To já bych nevydržela. Vždycky se těšim, až budu nakupovat, až se dozvim pohlaví ![]()
Já se teda porodu bála od doby, kdy jsem se dověděla, jak se rodí děti
A čim víckrát do toho jdu, tim víc se bojim. Ale je zase fakt, že ta „odměna“ za porod je naprosto úžasná ![]()
Jojo, bude to zase holčička ![]()
Klídek, já vždycky přiberu 25 kg, tak nebudeš sama, pokud hodně přibereš ![]()
@Naay Já přibrala zatím 2,5 kg. Prsa mi taky pěkně vyrostly, ale to si užívám
Normálně jsem totiž plochá a vim, že mi zase zmizej ![]()
@Andy201 Ahoj ![]()
Já byla včera na screeningu a mimino je zdravý, tak jsem ráda
No a čekáme teda zase holčičku ![]()
@Cristyna noooo me rekla ze si netroufa tipovat, ale kdyz jsem do ni hucela tak rikala ze to vypada spis na klucika, ale ze uvidime priste, ze si neni jista, tak uvidime… je to jeste asi brzy no:( jen to nemuzu vydrzet a tak jsem fakt prudila az tohle rekla
ja jsem zatim docela ok, tlusta si ani nepripadam, protoze vim ze bude hur, a anhore mam 1,5 kg ale to vsechno jeste prijdeeee ![]()
Ahoj holky jsem tu po dlouhe dobe…jak se vám tu vede? moc sem teď nechodím ale pokud někdo budete chtít založila jsem skupinu na fcb jmenuje se prvorodicky-těhotenství tak kdo budete chtít přidejte se…jinak hlásím jsem 18 týden a zatím to zvládame a čekáme holčičku
@sylwikk já už předtím měla dostatečně naděleno, teď to bylo 75G tak už si z toho doma děláme jen srandu.
Zítra si jdu vybírat svatební šaty na září, jsem zvědavá jak to dopadne s tím pupkem ![]()
@sylwikk juuu tak třetí princezna! Potřebuju návod
u nás doktorka tipovala ve 12tt spíš kluka, ale nebyla si jista…takže u nás to spíš vypada na třetiho chlapa…dcery se asi nedočkám…
@lalalaaa chapu, ja jsem taky napnuta jak kšandy
snad už se to brzy rozlouskne…i když už mám stejně koupino par ružovych plen, nešlo odolat
druhy syn taky nosil ružovy a nosí…stejně to neni vidět ![]()
@Naay Tyjo, tak to věřim ![]()
Jé, ty se v září vdáváš? Tak to gratuluju a budu se těšit na fotky ![]()
@Cristyna Já bych zase brala návod na chlapečka
Ale už je pozdě, do čtvrtýho nejdu
Návod nevim, já vždycky otěhotnim hned ![]()
@sylwikk tak my se o oba kluky snazili pres rok, treti bylo neplanovane a doted nevim kde se vzalo
tak uvidime…ja puvodne ctyri chtela, ale myslim, ze se spokojim se trema ![]()
@Cristyna
Prý když se někdo snaží o miminko dlouho, tak bude kluk. My taky čekáme kluka
po roce a půl snažení
@JetLi jo? Kamaradka ma dva kluky a oba na prvni štouch
ale tohle pravidlo by mi momentálně nevadilo…:D
@JetLi ja zas četla babskou radu podle hcg na prvotrimestrálním screeningu…pokud je nižší než 50, kluk, vyšší než 50 - holka…já mám 70 tak uvidime ![]()
@Cristyna
Já ani nevím kolik byla. Zprávy nedostával a doktor mi sděluje jen důležité a varovné informace ![]()
Jinak ty babský rady jsou někdy k pobavení. Prostě 50/50. Uklízečka v práci to vesti z ruky ![]()