Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kupovala jste nějaká gymnastický míč? Mě začíná po ranu, ještě v posteli, bolet v kříži, jak vstanu a hybu se, tak to přejde. Ale ráda bych se aspoň trochu pohoupala ![]()
Jen nevím, jaký koupit, aby pode mnou neprasknul
Ty jo, všichni kolem mě teď čekají kluka! Včetně nás
Bude to Daniel a termín máme 10.6. (dle utz 5.6.), je na tom někdo podobně? ![]()
@JetLi mám z Decathlonu, ještě jsem ho teda nenafoukla… Koukala jsem na krabičku, mám velikost M a je do 110 Kg. Je u něj zobáček na nafouknutí, ale nevím zatím jak pumpička. Občas mě pobolivala plotýnka když jsem moc lítala a dr mi doporučila lehnout si na záda, chytit za kolena pokrčené nohy a trochu přitáhnout
Ahojky tak už mám taky za sebou 2.screening. Vše v pořadku a byla nám potvrzena holčička jméno máme vybrané Eliška. Jsem ráda že nám vyšel páreček jak jsme chtěli. ![]()
@ewanka
ahojky, já mám termín 11.6. dle ultr. 10.6.
a čekáme holčičku ![]()
Jen mně příjde, že ta naše treperenda moc nekope, ale možná to bude tím, že když jsem byla na poslední kontrole před 3 týdny na druhém screeningu, tak doktor říkal, že mám placentu na přední straně břišní..někde jsem četla, že to může trochu kopance tlumit. Ne že bych je musela mít, asi lepší, když to není tak intenzivní
, každopádně se těším na příští kontrolu (za týden v úterý), abych zase byla v klidu, že je vše OK ![]()
@JetLi
neboj, nepraskne
. Já mám balon od Vánoc doma. Jen si kup velikost dle tvé výšky - v obchodě ti jistě poradí. Na těhu cvičení co chodím, tak mám jediná větší balon, ostatní jsou proti mě menší a to nejsem zas taková kobyla - 178 cm ![]()
Holky, sepisuji seznam, co ten prdola všechno bude vyžadovat a potřebovat…
může miminko od narození dětský zásyp? typu Aviril? proti opruzeninám…
@JetLi to nevim mi se totiz nejvic osvedcil Sudocream. Pouzivam ho u prvniho jeste ted a nemuzu si stezovat. Jinak kdyz jsem si chystala vybavicku. Tak jsem probrouzdala net a nasla dobre seznamy podle kterych nakoupit.
Holky, máte někdo děti hodně krátce po sobě? Nedá mi to a přemýšlím že bychom pořídili ještě jedno mrně když teď čekáme kluka. Ještě bych chtěla tu holčičku ale s mým štěstím
Bohužel nás tlačí partnerův věk. Takže bych si musela pospíšit a nevím jak je reálné to zvládat. Doufám, že prcek se vyřádí v břiše a pak už bude hodnej. Pohyby cítím od nějakého 18 tt a momentálně (20+2) je klidně schopný mě vzbudit v noci nebo kopnout tak, až nadskočím. A to mám prý placentu na přední stěně. ![]()
@Sopťule ja mam deti 92013 82015 a ted 62017 vsechny tri kluky…strasne bych si tu holcicku prala, i kdyz manzel by jeste rad ctvrte, bojim se, ze ctvrtyho kluka uz nerozdycham…uvidime jak to zvladnu po porodu…pokud by bylo, chtela bych ho zas brzy, do dvou let…
@lalalaaa diky…ja to furt tezce rozdychavam…treti v planu nebylo, tedy ne hned ted…a kdyz prislo necekane, byla hsem presvedcena, ze ted bude ta holka za odmenu
jak jsem byla naivni..
@ewanka ahoj ja dle UTZ 5.6., jinak 8.6. kluk, jméno Patrik.