TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
12.3.17 20:34

@lalalaaa my jsme pro kluka měli vybráno Michal tatínkovi :-) jinak mě se třeba ještě líbí Tobík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.3.17 06:31
@lesleys píše:
Ahoj, je tu někdo, kdo má TP 8.6.? :)

Ahoj já mám 8.6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.3.17 09:06

Koukám že je tu dost holek s termínem na začátku června tak jsem zvědavá kdo to rozjede :)A už něco chystáte? mě se teda zatím vůbec nechce věci mám na půdě a představa že to mám vše přebrat a vyprat a vyžehlit ach jo vím že mě to nemine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.3.17 15:53

Holky, jak teď vnímáte pohyby mimča? Máte fakt takový ty boule na břiše? Poznáte podle pohybů přesně, kde má třeba zrovna hlavičku a jak leží? Jak často je vnímáte? A jak silně? A co v noci? Já měla cca 2 týdny zpět pár dní opravdu celkem kopance, ale pak se to dost utlumilo..pohyby vnímám, během dne celkem často, ale že by to třeba bylo na břiše nějak zásadně vidět nebo by to byly opravdu rány, to teda ne :roll: Jsem teď 27. tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.3.17 16:22

@Palaladou Ahoj, včera jsem začala 29 týden a kopance už nejsou takové spíš se boulí :) a kde se zrovna nachází tak to vůbec netuším kde jsou nohy nebo hlava jen doufám, že se otočí správně hlavou dolu :) No a během dne cítím hlavně když si sednu tak začne kopat a pak kolem 11 v noci :zed: když má spát tak jsem zvědavá zda fakt takhle pozdě večer bude nejaktivnější až se narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
14.3.17 19:28

@Palaladou Ahoj, já jsem teď 26.tt a kopání cítím tak nějak všude, takže polohu fakt nevím a boule se mi nedělají. Jako kopanečky přes břicho vidět jsou, vždycky to nadskočí, ale žádný velký rány, spíš takový bublinky :) Ono prý jak ty miminka rostou, tak to kopání bývá cítit míň, pak začnou ty vytlačený nožičky a prcina a tak :D Jinak v noci mě to vůbec nebudí, tk nevím, jestli spinká nebo to jen necítím. Jediný co mi je nepříjemný, tak kopání do močáku. Ale taky to nejsou žádný rány, spíš jak třeba dloubání prstíčkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.3.17 19:42

Ahoj, taky jsem 26. TT. A kopance jsou občas pořádné, až se leknu. Jednou se mi o nich dokonce i zdálo tak nevím jestli zrovna nenakopávala když jsem spala :-D Ale bouličky teda moc nevidím a taky bývá nejaktivnější kolem 11, když už chci spát :-) A taky je některé dny taková aktivnější a někdy jí zas hrozně dlouho necítím, až se třeba začnu bát :-) A kde je jsem si myslela že poznám jen do té doby, než mě kopala před návštěvou doktorky a ještě jsem popisovala chlapovi: No kope mě tady tak to leží určitě takhle a pak to bylo úplně jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
14.3.17 20:04

@Palaladou ja jsem 29. tt a od toho 27.tt se taky prcek spis bouli nez kopani co bylo drive :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
17.3.17 19:43

@Mágovka Já teda ještě nechystám, je brzo. Prát budu asi v dubnu nebo možná až v květnu :think:
@Palaladou Jsem těhotná potřetí a NIKDY jsem nepoznala, kde má mimino hlavu a kde zadek. Pohyby jsou, ale jak často to fakt nemám čas zkoumat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
19.3.17 09:00

@sylwikk to jsem rada že to nemám takhle sama :D juu tři děti to je hezký a holky nebo kluky nebo směs? :lol: a jaký věkový rozdíl máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
22.3.17 12:34

@Mágovka No na tohle třetí mě musel přítel ukecávat, mě by dvě stačily :mrgreen:
Mám samý holky a teď taky čekám holku a to jsem vždycky hrozně chtěla chlapečka :lol: Mám mezi nima rozdíl přesně 2,5 roku, tolik bude mladší, až se narodí mimino a starší bude pět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
22.3.17 13:08

Holky, co jste cca v 29. týdnu - jaký máte odhad váhy miminka? Mně včera doktorka řekla, že má malý 1600g a že to je malý obřík a já mám ted strach :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.3.17 15:35

@ewanka ahoj ja minulý týden 28+0 a 1120, ale teď u kamarádky se těsně před porodem dost spletli, tak nevím jak to brát vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.17 08:41

@ewanka
ahoj, já byla v úterý na prohlídce - taky 29 t (28+3) a odhad 1500 g. A nějak mě doktor neděsil, říkal, že je to hezká holčička :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.3.17 08:44

@Andy201 @ewanka
přesně, říkají, že čím se to více blíží, tím nepřesnější odhad je (což je podle mě paradoxní). Ségře se taky těsně před porodem sekli o skoro +1 kg. Taky bych to brala s rezervou… Jedna má známá říkala, že máš v sobě takové dítě, aby jsi ho byla schopná v pořádku porodit (a tím se řídím a zařekla jsem se, že budu imunní před tím, je moc velké/malé ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí