Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vy jste byly na cukrovce az ted kolem 20. tydne? nebo jste byly podruhe? ja byla ve 14, tydnu a pry uz nepujdu..
@lalalaaa Já až teď ve 25.tt a co vím, tak se testy dělají od 24. do 28.tt. A neměla jsi vyšší cukr v krvi nebo v moči nebo cukrovku v předchozím těhu, že tě poslali už tak brzy?
@MaťulkaH mela jsem neco v moci v tom 14 tydnu tak me dr poslala i na cukr.. ale cekala jsem ze prave ted posle znova…a ne ze se posila jen jednou za tehotenstvi, jak mi rikala…
@lalalaaa Aha, tak pokud ti to dobře dopadlo, tak to určitě stačí, to už by se projevilo i v tom 14.tt si myslím ![]()
@MaťulkaH hmm asi jo.. dik moc
a v kolikatem jsi, a co cekate?
a jmena mate jaka?
dej inspiraci prosim ![]()
@lalalaaa Není zač
Dnes jsem 25+0 a na cukrovce jsem byla včera a naštěstí dobrý
Jinak čekáme holčičku a jména ještě nemáme na 100%, ale asi vyhraje Adélka
Ještě jsme přemýšleli nad Viktorkou, Elenkou a Lilien, ale to nám nějak nejde „přes pusu“ k příjmení
Jinak na kluka, kdyby náhodou, vůbec netuším, ale něco musíme vymyslet ![]()
@lesleys
ahoj, já mám termín 10.6. dle UZV (11.6. dle menzes). ![]()
@lesleys Ahoj já mám dva termíny jeden 4.6. a druhý právě 8.6.
Víš co čekáte? a je to první?
@MaťulkaH psala jsem ti uz sem vzkaz vcera ale ted ho tu nevidim… tak znovu… ja jsem dneska 23+2, tu cukrovku mi delala dr nekdy myslim ve 14.tydnu tak jsem myslela ze pujdu zas, teda ne ze bych lpela na tom pit znovu ten hnus
ale pro klid duse.. Jmena mate hezky no, mi cekame nejspis chlapecka tak jsi mi moc neporadila
:-/
@lalalaaa Ja myslim, ze fakt muzes byt v klidu ![]()
No neporadila, na klula sama nevim ![]()
@MaťulkaH tak na holcicek mam tak 20 hezkych jmen ale kluci maji jmena hnusny ![]()
@MaťulkaH zaleži jaké más přijmení. Mě se třeba líbil Štěpán, ale teď se mi mnohem víc libí Kryštof. Ale budeme mít holčičku. A ta bude Eliška.
@Mágovka
ahoj, ano měla by to být holčička a ano, budu prvorodička…
@lalalaaa Mě se líbí dost jmen pro kluky, třeba Marek, David, Radek, Dominik, Daniel… Určitě by mě ještě nějaký napadly…