TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3374
27.1.17 22:29

@JetLi jojo je to velká pravděpodobnost, že bude kluk nebo holka :lol: :lol: :lol: ale baví mě to :mrgreen: :mrgreen: a ještě víc e okolí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
28.1.17 01:15

@JetLi My se snazili skoro dva a pul roku a bude to holcicka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.1.17 09:26

@MaťulkaH
Tak se to asi počítá na roky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
28.1.17 09:59

@Cristyna ja mela na 1. screeningu hcg hodne vysoko pres 120 a cekame kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
28.1.17 11:40

Nam se povedl na první stouch kluk a nevím ani jestli přesně v ovulaci, jak se uvádí ze je to pravděpodobne..každopádně nám to bylo fuk, čekáme první, co je o bude, jen jsem tušila holku a ve 13tt jsme už věděli ze určitě kluk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.1.17 06:32

Ahoj, můžu se k vám přidat? Jsem tu nová :) Čekám vytoužené miminko, které se povedlo po roce. Termín 22.6. - nyní tedy 19+3. Na začátku těhu jsem shodila a ještě stále jsem 2kg pod původní váhou. Břicho mi ale za poslední dva týdny vyskočilo hodně a prsa taky mají dost navíc :) minule dr. po naléhání tipoval spíš na kluka a já bych hrozně chtěla holku. Zatím tedy čekám a nemám koupenou jedinou věc :) :andel:

Zatím mě nejvíc trápí nespavost ( třeba takhle v neděli od 5 ráno 8o ) a jinak si to momentálně docela užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
29.1.17 08:58

@Sopťule
Ahoj, taky toužím po holčičce a bude to kluk.
Vítej ve skupince :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
30.1.17 09:57

Ahoj, byl někdo z Vás prosím na tripple testech? Případně jak jste dopadly? Já jsem ani netušila, že je dr bude dělat, nikdo mě neinformoval a výsledek nevyšel dle očekávání, takže teď čekáme jestli něco neodhalí UTZ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
30.1.17 15:16

@Sopťule Ahoj, mě je taky dělali a ve čtvrtek se na kontrole dozvím výsledky. Říkali mi, že si nemusím volat, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak se mi ozvou sami a ve čtvrtek to budou 4 týdny a nikdo mi nevolal, tak snad ok. Taky mi neřekli, že to jsou tripply. Ale co, stejně bych je asi podstoupila…
Nic si z toho nedělej, vychází často falešně pozitivní. Důležitější je 1. a 2. screening.
Kamarádce vyšly taky špatně, tak šla kvůli tomu na utz na genetiku a tam jí řekli, že ty tripply vůbec neměli dělat, když vyšel screening v prvním trimestru dobře. No a už má zdravýho chlapečka :-)
Neboj, dobře to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
30.1.17 16:14

@MaťulkaH Děkuju moc za uklidnění! 1. screening byl negativní a na druhý jdu příští týden, tak uvidíme. Tripply taky mají konečný závěr jako negativní, ale doporučeno doplnit konziliárním UTZ, protože hodnoty total hcg jsou úplně mimo - dvakrát takové než mají být. Opravdu doufám že je to jen nějaká chyba a stresuje mně to zbytečně. Je fajn když vidím, že nejsem jediná komu se to stalo a může to i dobře dopadnout. Ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
30.1.17 17:07

@Sopťule Vůbec nemáš zač a budu držet pěsti :-) Pak dej vědět, jak jsi dopadla, ale určitě bude vše v pořádku!
Já mám taky 2. screening příští týden v pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
30.1.17 19:29

Holky ja byla jen na 1 screeningu a na konci unora jdu na druhy, na tripple me dr. neposlala je to ok? nebo jste na tripple byly vsichni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.1.17 20:09

Mě nabírali v 16tt jednu zkumavku se slovy „na genetiku“. 8/2 jdu na druhý screening.
A taky mi sestra řekla, že kdyby bylo něco špatně, že by volali. Nikdo nevolá, tak mě to uklidňuje aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
30.1.17 20:39

@MaťulkaH Děkuju :) Určitě dám vědět. Já jdu 8.2. ve středu.

Já jsem si tedy upřímně myslela že se tripply už nedělají když vyjde dobře screening, ale asi jak kde. Mně volali cca dva týdny po odběrech, takže za 4 týdny už by se určitě ozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
30.1.17 22:00

@Cristyna Kde se vzalo naše třetí taky netušim :lol:
Já bych čtyři nedala, tři jsou na mě až dost :mrgreen:
@Sopťule Ahoj :mavam:
Já to mám naopak, vždycky jsem děsně toužila po chlapečkovi a místo něj mám doma dvě holky a čekáme třetí :lol:
@lalalaaa Já na triplech taky nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky