TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
21.1.17 12:41

@Briana a ted jsi v kolikatem tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
21.1.17 14:10

@lalalaaa prvnímu je 3 a čtvrt, druhému 16 měsicu…jsou narozeni 9/2013 a 8/2015 :*
@Milka111 tak to jsem zvědava jak nám to vyjde :lol: ja rodim totiž dřív, tak uvidime :lol: prvni syn 36+4tt a druhý 38+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
21.1.17 16:32

@lalalaaa ja jsem ted 18+3. Termin mam 21.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.1.17 22:18

@Cristyna tak to mas hezky vsechny o dva roky, - ted si nenechavate rict co tobude? to vydrzis??? 8o :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.1.17 17:52

@sylwikk Ahoj, taky mám termín 15.6., ale čekám teprve první mimčo :D A už se nemůžu dočkat, až budu mít za sebou 2. screening, jsem pořád hrozně nervózní, jestli je všechno OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
22.1.17 18:00

@lalalaaa na prvnim screeningu doktorka rikala, ze nevi, ze je to jeste male, ale ze tipuje kluka…od te doby se nechce ukazat, nohy ma zkrizmo, takze furt uplne nevime…ja mam od zacatku tehu pocit, ze to je ta holka, ale asi nebude no…uvidime, jeste mala nadeje je :)
Jojo mame je cca do dvou let, je to tedy narocny, treti tak brzy planovane nebylo, tim ze studuju ctvrty rok vysokou, pristi rok bych mela koncit, tak jsme chteli pockat uz az po studiu, ale nepovedlo se :mrgreen: do toho jeste podnikani, no je toho hafec, tak se toho uz ted desim, protoze jestli treti bude jako druhorozenej, tak se budu brzy houpat na vetvi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
22.1.17 18:09

@Palaladou Jé, to je super :palec: Ale já budu určitě zase přenášet :roll:
Určitě je vše v pořádku, já jdu na screening teď ve středu, 25.1. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.1.17 18:23

@sylwikk Já až 2.2.Ti závidím, že už víš, do čeho jdeš a máš všechno zmáklý :) Mně to teď přijde jako takový divný období, ještě ani nijak zvlášť necítím pohyby, jen si připadám hrozně tlustá a neohrabaná :P Ale nejhorší je ta těhotenská demence, pořád všechno zapomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
22.1.17 20:41

@Cristyna jo takhle ja myslela ze to vedet schvalne nechces.. :)) a v cem podnikas, jak to mas narocny? a termin mas kdy? a jmena mate jaka? :) a ty si tipujes/ nebo citis ze by to melo byt co za pohlavi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
22.1.17 20:47

@lalalaaa asi ti to nic moc nerekne, ale vyrabim kokardy a pak jeste dalsi drobnosti ;)
Narocny to je hlavne casove, nejvice od brezma do rijna, kdy je sezona vystav a soutezi. Termin mam 17.6. Jmena jsme jeste neresili, ty uz mas? Ja prave od zacatku mela pocit, ze to bude holka, drzi me to porad…ale jestli to spis nebude ta touha po tom co bych chtela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
23.1.17 20:14

@Palaladou No já myslim, že je lepší nevědět, do čeho jdeš, aspoň, co se týče porodu :lol: A neboj, v příštím těhotenství už taky budeš vědět ;)
Co byste radši, holčičku nebo chlapečka? A odkud jsi a kolik ti je, ať o tobě něco vim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
23.1.17 22:54

Ahoj, ráda bych se k vám přidala, taky mám termín 21.6. :-) a taky hrozně zvědavá co to bude, vždycky jsem se vyptavala, ale že prý ještě z toho moc nepozná (asi čeká do 20tt aby si byla jistá :-)). Jinak mi na posledním utz říkala že mám mimčo hodně nízko tak musím celé dny polehavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
24.1.17 06:40

Ahojky,
já mám termín 11.6. Dneska jdu na screening. Už se nemůžu dočkat, zase po měsíci. Doufám, že mi doktor potvrdí holčičku, kterou mi naznačil minule. Ale i kdyby to byl kluk, neva, hlavně aby bylo vše v pořádku a bylo to zdravé.
Holky, jak jste na tom s pohyby? Já jsem dneska 20+2 a už asi týden cítím jenom takové slabé bublaní a jenom trochu pnutí břicha v noci k ránu… Právě si furt říkám, jestli je vše v pořádku, když některé (i provorodičky jako já) to cítí v 18 tt a já jsem v 21t a skoro nic…ale každý to má asi jinak ;-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.1.17 08:15

@Misa84 ja byt tebou tak bych byla v klidu ja jsem ted 18+6 a pohyby citim jen sem tam. Ale cekam druhe u prvniho vim ze jsem ani nevedela ze to nejake pohyby jsou. Bylo to takove obcasne zalechtani. Jinak ti zavidim jak jdu na screening az 10.2.
@Naay tak to jsme na tom stejne taky mam termin 21.6 a musim ted hodne odpocivat, ale z jineho duvodu mam zanet stredniho ucha, ktery mi vyvolava zavrate. Takze nejsem moc pohybu schopna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
24.1.17 12:54

@Misa84 ono i hodne zalezi kde mas placentu…ja mela s prvnim na predni stene a pamatuju se ze na screeningu ve 20tt jsem sic uz citila, ale jen malo, moc jsem si jista nebyla…i ta placenta to dost tlumila…s druhym na zadni a prvni pohyby jsem citila uz okolo 16tt a ted se tretim zase na predni a od 18tt slabe, ted uz citim pohyby pekne…a jsem 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí