Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JetLi píše:
@Kamilaa7
Tak mám ještě pár týdnů k dobru. Kdybych to mrne neviděla minule na UTZ kopat nohama, tak bych tipla, že čekám sochu
8/2. Mám druhý screening tak se zeptat pokud do té doby nic neucitim
A kolik ti je? Já čekala v 39ti bůhví co a nic ![]()
@Kamilaa7 jojo tak to mame stejne. Ja na ultrazvuku musim skakat a delat ruzny pohyby aby se krapet pohnul, ale i tak je prd videt ![]()
@sylwikk Jsem ze středních Čech a co čekáme, zatím nevíme - a pokud to vydržíme, tak si to ani nenecháme říct
A je mi to vážně úplně jedno, jestli bude kluk nebo holka - hlavně, ať je v pořádku. Asi už jsem z toho fakt blázen - nejdřív jsem nechtěla na neschopenku, že bych se doma zbláznila, teď si vyčítám, že jsem na ni nešla, protože mám docela náročnou práci a pořád se bojim, jestli mimču nějak neubližuju. Tak doufám, že po screeningu se snad trošku uklidnim
Jinak porodu se zatim nebojim - je mi jasný, že procházka růžovou zahradou to asi nebude, ale zase si řikám, že kdyby to bylo až tak strašný, tak do toho žádná víckrát nejde
Ty víš, co to bude, třetí holčička?
@Naay A ty čekáš první miminko?
@JetLi Ahoj, já jsem 18+6 a pohyby zatím necítím, ale prý mám placentu na přední straně. Jako občas nějakej záškub v břiše zaregistruju, ale vůbec si netroufám říct, jestli je to mimčo nebo ne… Takže uvidíme no
Jinak druhej screening mám dva dny po tobě 10.2. ![]()
A co se týče těhotenských „příznaků“, tak mě bolí trošku prsa, pořád moc nemůžu jíst maso a občas mě celkem dost chytnou vazy nebo zabolí podbřišek. Nevolnosti naštěstí úplně vymizely, jinak by mě asi kleplo
Měsíc a půl mi stačil bohatě ![]()
teď mi řekl manžel, že mám břicho, že mi hodně vyjelo. No mě to nepřijde
![]()
@Palaladou čekáme první miminko a pohyby zatím taky asi necítím. Teda jeden večer se mi zdálo, že něco cítím, ale nevím jestli to bylo ono
na velký ultrazvuk jdu 7.2. A screening říkala doktorka, že po prvním není prý potřeba, protože dopadl dobře. Ale teď si říkám jestli jsem neměla říct, že chci když všichni jdou ![]()
A co se týče břicha tak to trochu mám, začínají mi vadit už i tepláky s gumou a furt musím vymýšlet co na sebe (dnes jsem se před odchodem do obchodu asi 4X prevlekala
.)
Ja nosim stale svoje dziny, navrchu mam 1,5kg a bricho schovam ve volnem triku…na to ze cekam treti, vsichni se ptaj kde to dite jako schovavam pulka za mnou a bricho nikde ![]()
@Cristyna ahojky, dopadla jsem dobre, krevni vysledky ok, srdicko a vsechno v poradku, pohlavi nevim
ale spis asi kluk
tak uvidime, rikala ze tipuje ze nic nevidi ani kdyz si to zvetsovala… asi je tedy jeste brzy, jak rikala, stejnetak na pohyby
co ty, jak se dari, co noveho u tebe? kdy jdes k dr.?
Já mám břicho taky zatím takový nic moc, vypadám spíš, že jsem se přežírala o Vánocích než těhotně
Těhotenský rifle jsem si koupila už v nějakým 9.tt, protože mi byly normální už nepohodlný. No a střídám to s legínama, ale ty už si budu muset pořídit taky těhotenský, protože mě všechny škrtí. Stejně tak nějaký tepláky na doma…
Jinak mám nahoře pořád jen jedno kilo
Ale já nejsem hubeňour, takže nepotřebuju nabírat, zásob mám dost a zatím jsem spokojená, když miminko prospívá ![]()
Tak to já mám teda 4 kg nahoře
ale mam teda i minimálně o číslo větší prsa (to jsem nejdřív rostla z normální podprsenky, pak i ze sportovní, hrůza
.)
Já přibrala 3kg, ale mam tak dvojnásobná prsa
Jinak neotykam ani se necitim nejak tluste. Zitra jdu zkusit tehotensky pilates ![]()
@lalalaaa ahojky tak to je super, ze je vse ok! Tak si budem muset jeste obe pockat
ja jdu az 7.2. I kdyz ono to bude uz zachvili, pristi tyden je uz unor…snad uz se to take dozvim, tohleto vecny napnuti je sileny
potrebuju uz vedet na co se psychicky pripravit ![]()
Jo prsa snad sestky
ale vzdy v tehu mi silene vyrostou a po kojeni mam prd ![]()
Holky, tak to já bych proti vám asi vypadala, jak když jdu zítra rodit
Mám nahoře už 6 kg a o 2 čísla větší podprsenku
A nemám vůbec nic na sebe, nemůžu už ani dopnout zimní bundu
A tlustě se teda fakt cítím, snažim se cvičit, dřív jsem byla zvyklá každý den, ale teď funim jak lokomotiva a obávám se, že u toho i tak vypadám ![]()