TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1784
25.1.17 15:54
@JetLi píše:
@Kamilaa7
Tak mám ještě pár týdnů k dobru. Kdybych to mrne neviděla minule na UTZ kopat nohama, tak bych tipla, že čekám sochu :mrgreen:
8/2. Mám druhý screening tak se zeptat pokud do té doby nic neucitim

A kolik ti je? Já čekala v 39ti bůhví co a nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.1.17 16:36

@Kamilaa7
28. Čekám až začne růst bříško… A furt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
25.1.17 16:43

@Kamilaa7 jojo tak to mame stejne. Ja na ultrazvuku musim skakat a delat ruzny pohyby aby se krapet pohnul, ale i tak je prd videt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.1.17 17:15

@sylwikk Jsem ze středních Čech a co čekáme, zatím nevíme - a pokud to vydržíme, tak si to ani nenecháme říct :-) A je mi to vážně úplně jedno, jestli bude kluk nebo holka - hlavně, ať je v pořádku. Asi už jsem z toho fakt blázen - nejdřív jsem nechtěla na neschopenku, že bych se doma zbláznila, teď si vyčítám, že jsem na ni nešla, protože mám docela náročnou práci a pořád se bojim, jestli mimču nějak neubližuju. Tak doufám, že po screeningu se snad trošku uklidnim :roll: Jinak porodu se zatim nebojim - je mi jasný, že procházka růžovou zahradou to asi nebude, ale zase si řikám, že kdyby to bylo až tak strašný, tak do toho žádná víckrát nejde :mrgreen: Ty víš, co to bude, třetí holčička?
@Naay A ty čekáš první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
25.1.17 17:39

@JetLi Ahoj, já jsem 18+6 a pohyby zatím necítím, ale prý mám placentu na přední straně. Jako občas nějakej záškub v břiše zaregistruju, ale vůbec si netroufám říct, jestli je to mimčo nebo ne… Takže uvidíme no :-) Jinak druhej screening mám dva dny po tobě 10.2. :-)

A co se týče těhotenských „příznaků“, tak mě bolí trošku prsa, pořád moc nemůžu jíst maso a občas mě celkem dost chytnou vazy nebo zabolí podbřišek. Nevolnosti naštěstí úplně vymizely, jinak by mě asi kleplo :-D Měsíc a půl mi stačil bohatě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
25.1.17 17:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď mi řekl manžel, že mám břicho, že mi hodně vyjelo. No mě to nepřijde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.1.17 19:12

@Palaladou čekáme první miminko a pohyby zatím taky asi necítím. Teda jeden večer se mi zdálo, že něco cítím, ale nevím jestli to bylo ono :-) na velký ultrazvuk jdu 7.2. A screening říkala doktorka, že po prvním není prý potřeba, protože dopadl dobře. Ale teď si říkám jestli jsem neměla říct, že chci když všichni jdou :-)

A co se týče břicha tak to trochu mám, začínají mi vadit už i tepláky s gumou a furt musím vymýšlet co na sebe (dnes jsem se před odchodem do obchodu asi 4X prevlekala :-D.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
25.1.17 20:22

Ja nosim stale svoje dziny, navrchu mam 1,5kg a bricho schovam ve volnem triku…na to ze cekam treti, vsichni se ptaj kde to dite jako schovavam pulka za mnou a bricho nikde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
25.1.17 20:27

@Cristyna ahojky, dopadla jsem dobre, krevni vysledky ok, srdicko a vsechno v poradku, pohlavi nevim :((( ale spis asi kluk :) tak uvidime, rikala ze tipuje ze nic nevidi ani kdyz si to zvetsovala… asi je tedy jeste brzy, jak rikala, stejnetak na pohyby :( co ty, jak se dari, co noveho u tebe? kdy jdes k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
25.1.17 20:36

Já mám břicho taky zatím takový nic moc, vypadám spíš, že jsem se přežírala o Vánocích než těhotně :mrgreen: Těhotenský rifle jsem si koupila už v nějakým 9.tt, protože mi byly normální už nepohodlný. No a střídám to s legínama, ale ty už si budu muset pořídit taky těhotenský, protože mě všechny škrtí. Stejně tak nějaký tepláky na doma…
Jinak mám nahoře pořád jen jedno kilo :D Ale já nejsem hubeňour, takže nepotřebuju nabírat, zásob mám dost a zatím jsem spokojená, když miminko prospívá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.1.17 20:42

Tak to já mám teda 4 kg nahoře 8o ale mam teda i minimálně o číslo větší prsa (to jsem nejdřív rostla z normální podprsenky, pak i ze sportovní, hrůza :D.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
25.1.17 20:51

@Naay No já mám tak půl kila v prsech a půl kila v břichu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
25.1.17 21:49

Já přibrala 3kg, ale mam tak dvojnásobná prsa :) Jinak neotykam ani se necitim nejak tluste. Zitra jdu zkusit tehotensky pilates :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
26.1.17 17:03

@lalalaaa ahojky tak to je super, ze je vse ok! Tak si budem muset jeste obe pockat :D ja jdu az 7.2. I kdyz ono to bude uz zachvili, pristi tyden je uz unor…snad uz se to take dozvim, tohleto vecny napnuti je sileny :mrgreen: potrebuju uz vedet na co se psychicky pripravit :mrgreen:
Jo prsa snad sestky :lol: ale vzdy v tehu mi silene vyrostou a po kojeni mam prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.1.17 17:08

Holky, tak to já bych proti vám asi vypadala, jak když jdu zítra rodit 8o Mám nahoře už 6 kg a o 2 čísla větší podprsenku :oops: A nemám vůbec nic na sebe, nemůžu už ani dopnout zimní bundu :nevim: A tlustě se teda fakt cítím, snažim se cvičit, dřív jsem byla zvyklá každý den, ale teď funim jak lokomotiva a obávám se, že u toho i tak vypadám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí