TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
3.2.17 11:09

Palaladou
Ahoj odkud jsi? koukám že se rozhoduješ jestli budeš rodit v Jíčíně. Taky to mám v plánu. Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.2.17 14:38

@Kyli Ahoj, bydlím právě kousek od MB, ale hodně lidí mě odrazuje od porodu tam tak zvažuju ještě Jičín, ale osobně neznám nikoho, kdo tam rodil, takže nevím, podle čeho se rozhodnout :nevim: Termín mám 15.6. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.2.17 19:13

Aha no já rodila poprvé v Hradci ale ted chci do Jičína, docela mě to podle fotek přitahuje spíš než hradec. Já jsem z Milovic kousek od Hořic a termín mám 16.6…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
5.2.17 00:09

@Kamilaa7 Já budu i potřetí rodit v Pelhřimově :palec:
@Palaladou Týjo, to jste dobrý, já bych fakt nevydržela :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
5.2.17 18:41

@Kyli Mně se Jičín podle fotek taky líbí, ale uvítala bych i nějakou osobní zkušenost :think:
@sylwikk Já jsem si teď před ultrazvukem taky říkala, že by možná nebylo uplně špatný to vědět, že bych třeba mohla k mimču nějak konkrétně mluvit a tak, ale zase si řikám, že když to nevim do teďka, tak už to vydržim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.2.17 08:50

Palaladou Tady v sekci porodnice jsou na ní nějaký názory od maminek co rodily tak mrkni tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
8.2.17 20:00

Ahoj holky,
dnes jsme po 2. screeningu a vše je v pořádku. Pindík jak vyšitej :mrgreen: :mrgreen:
Zajímalo by mě, kdy se odebírá anamnéza…až v porodnici u registrace? (Benešov registruje v 36tt) a je důležitá anamnéza tatínka? Jde mi hlavně o to, že manžel se narodil v 7m a dopejkal se v mikrovlnce, jeho máma byla v nemocnici od 5. mesíce těhotenství. Při porodu císařem ji šlo skoro o život. Prekérka je, že ona mi není schopná říct a ani sama neví proč. A po víc než 30ti letech to asi ani není nezjistím :-/
je to důležité ze strany anamnézy nebo ne? Nebo jen zbytečně přemýšlím nad koko..nama :lol:
(já se třeba prej narodila zelená :D od zkažené plodové vody před termínem :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
8.2.17 20:05

@JetLi Ahoj, tak to je fajn, že je vše v pořádku, nás to čeká v pátek :-)
Já si myslím, že to co píšeš nijak důležitý není. Myslím si, že tohle není „dědičný“ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.2.17 22:31

My jsme byli v pondělí a prý asi holčička :-) a všechno v pořádku. Jen se zmínila, že je maličká (velikostí o 2 týdny pozadu) před přítelem a že mám jíst maso. Hned druhý den mi pořídil 2.5 kg hovězího a že prý to mám jíst každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.2.17 07:06

@Naay
Mě manžel taky furt cpe hovězí… Už ani nevím, jak ho mám vařit/dusit/péct… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
9.2.17 08:14

Ahoj holky, ja byla v utery na kontrole, dneska jedu na jedenactou do Prahy na screening. U nas to vypada na tretiho kluka, ackoliv se kolem mne rodi same holky, klasika, my jsme nezklamali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.17 10:02

@JetLi tak tomu věřím, já to předtím moc neřešila a hovězí zas tak často běžně nejím :-) před víkendem koupil pomalý hrnec tak mu to nahrálo do karet, protože koupil něco co se hodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.2.17 12:47

@Naay
Manžel objednává hovězí někde na farmě. Takže mi dneska priputuje asi kilo klizky, kilo mletého a zbytek radši nevím.
Jen vím, že budou asi hamburgery o víkendu a z klizky, bude opět guláš…
A asi to potají dam kocourovi, ať si smakne hověziny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
9.2.17 18:03

Ahoj, tak my taky po ultrazvuku a je to kluk. To mám z toho že jsem se těšila na holku :D Všechno vypadá v pořádku, ale pro jistotu nás ještě čeká podrobný ultrazvuk v Gennetu v úterý. Snad bude vše OK a budu se moct konečně začít těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
9.2.17 18:51

Ahoj tak my jsme dnes po ultrazvuku v gennetu. Cekame kluka a vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí