Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hrufru to netusim
ale myslim ze se najede na skupiny a da se zalozit nova a chvilku trva nez ji schvali na emiminu a pak ty jako spravce co skupinu zalozis budes moct pridat cleny, kteri budou chtit dovnitr..
@Andrea.Tom jee tak konečně jsem chytla někoho kdo je jak ja
a ještě se stejným jménem
A jak ti je?
@Cristyna Tak uzavřená skupina Červíci 2017 založena (Červňátka už byla obsazená)
Jakmile ji admin schválí, můžete posílat žádosti o přidání ![]()
Holky, tak uzavřená skupina Červíci 2017 založena (Červňátka už byla obsazená)
Jakmile ji admin schválí, můžete posílat žádosti o přidání
Budu informovat ![]()
@hrufru píše:
@AndilekOli A kdy máš termín? A máš kluky, holky? Ani bych nečekala, že nás tady bude tolik, co čeká čtvrtý
Mám termín 29.6. Mám samé kluky ![]()
@nikra To jsem na tom stejně, první tři děti naprosto bez problému a teď mezi 3. a 4. už mám za sebou 4 nepovedená těhotenství - 2× ZT a 2× SP, ale tentokrát to bude určitě dobré - u nás u obou.
Holky, tak nová skupin Červíci 2017 už je funkční! Můžete posílat žádosti o přidání, když si tu skupinu najdete, poté schválím - máme tam diskuzi, foto oblast, bazárek…
@hrufru píše:
Holky, tak nová skupin Červíci 2017 už je funkční! Můžete posílat žádosti o přidání, když si tu skupinu najdete, poté schválím - máme tam diskuzi, foto oblast, bazárek…
Pošli prosím odkaz, nemohu ji najít.
@hrufru Paráda, já už jsem se přesunula, je mně to příjemnější v uzavřené skupině ![]()
@AndilekOli verim tomu… Naposledy mi konecne pichli injekci proti rh negativite… Tak doufam ze to bylo kvuli tvoreni protilatek…a ted snad budem v klidu… Drzim ti palce
@AndilekOli Tak to sme na tom stejně, mě taky vychází termín 29.6. ![]()