Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky a fakt to nejde na tom fb videt ty prispevky co se tam pise?
@kralovnicka Nemelo by, je to uzavrena skupina. Vidi to jen clenove. U tebe pratele max uvidi, ze jsi clenem teto skupiny, ale na uvodni fotce uz je dortik, takze nemusis mit obavy ![]()
Ahoj já mam také termín v červnu rada bych se k vam. pridala
Ahojky devcata mam termin 13.6.2017 mohu se k vam taky pridat? ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Termin bych mela mit zacatkem cervna.
Ahoj holky
kdo se bude chtít ještě přidat do skupinky na FB, pošlete mi zprávu na fb a napište do ní
HESLO : ČERVŇÁTKA
https://www.facebook.com/…92624300887/?…
kvůli zamezení vetřelců
Za chvíli udělám skupinku utajenou
Je nás tam už přes 40 a tak se nebude nikdo další moct přidat ![]()
Ahoj holki rada bych se k vam pridala termin mam zatim 22.6. A bude to nas druhej prcek. Doma mam jeste 15 mesicniho chlapecka
@MaťulkaH jj zatim je to jen podle menstruace uvidim jak se to zmeni po velkem ultrazvuku
Ahoj holky, tak jsme byli na přelomu 10. a 11. týdne na utz, máte někdo taky fotečku? ![]()
Ahoj holky, mám dotaz, dnes jsem se dozvěděla, že čekáme miminko, dr. nám řekl, že jsem v 9tt ale přitom první den poslední ms jsem měla 5.9. a plod má 6,5 cm dle kalkulaček na webu a informací k 9tt mi to nesedí, co myslíte? mohl to lékař špatně spočítat nebo to může při další návštěvě změnit?
@Nikol255 ono hlavně záleží, jestli je to 6,5cm opravdu velikost plodu nebo celkově, i s váčkem… Pak záleží.. Mě to podle tvé PM vychází na 10+2 ale mě to třeba taky vycházelo o týden víc podle MS než podle Ultraz.. Někdy to nezměří přesně, stačí milimetřík mimo… Uvidíš později ![]()