Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lalalaaa Taky jsem dneska spráskala milku
To ti moc závidím, že mají děti krásnej vztah. Moji kluci se poslední dobou pořád strašně perou poštuchujou. Přitom před pár týdny to bylo ještě fajn, doufám, že je to jen období, snažíme se na tom pracovat. Já doufám, že když bude mít mladší ve školce staršího sourozence tak bude mít trochu přednost…u nás letos už místa byly. Vloni to ještě byla katastrofa. Tak uvidíme. Jdu spát
Dobrou ![]()
@marteska91 aha, tak já to zkusím, dekuju
Akorat mam alergii na lepek, tak nevim, jestli to vlastne muzu, ale prozkoumam to ![]()
@Fiialka ja si ji ani nejak ve skolce zatim nedovedu predstavit, ale je to jeste dlouho no.. u nas sama objimacka a pujcovani si hracek, az si rikam kdy se to zlomi
hezke ranko ![]()
@skubaneq Když jsou i různé jiné varianty, dostupné třeba ve zdravé výživě. Kamarádka kupuje pro manžela myslím čekankové.
@Fiialka jestli je to normální nevím, ale taky je mi pořád zima. Chlap sedí na gauči v trenkách a triku a já v mikině zabalená do deky a s horkým čajem ![]()
@aaandrejka123 píše:
@ewanka já jsem 8+4 takže kousek od tebe
Taky jsem Andrea
A taky 8+4
![]()
@Milka111 píše:
Je tady někdo kdo je teprve 6týden jako já?
Ahooj, ja jsem dneska 5+5 ![]()
@Kamilaa7 tak to je super
v pondělí jdu opět na kontrolu, již jsem byla 3krát, prvne mi hrozil mimoděložním no hrozný stres, a už dva 2 týdny jsem na neschopence, mám rizikové kvuli zamlklemu tehu pred mesícem a třičtvrtě a ty?
snad nasi prckové budou v pořádku ![]()
@Fiialka ja vim…mam stejny vekovy rozdil uz jednou mezi prvnim a druhym a ted to bude stejne…asi jsem v tehle mesicich mimoradne plodna ci co
take cekas treti? ![]()
@Milka111 píše:
@Kamilaa7 tak to je superv pondělí jdu opět na kontrolu, již jsem byla 3krát, prvne mi hrozil mimoděložním no hrozný stres, a už dva 2 týdny jsem na neschopence, mám rizikové kvuli zamlklemu tehu pred mesícem a třičtvrtě a ty?
snad nasi prckové budou v pořádku
Ja jeste nebyla na zadne kontrole. pujdu na 1.utz v 6+4.Jinak je to me 1.tehotenstvi, je mi 39 let. Doufam, ze bude vse ok, zatim se nic nedeje
Drzim palce, at u tebe probiha vse jak ma.
Holky nechcete udelat tu uzavrenou skupinku? I s tabulkou kdo ma kdy termin? Aby byl prehled
preci jen tohle si muze kdokoliv cist…a do uzavrene se pak muzou pridavat ostatni take, kdyz zazadaji…
@engina píše:
@AndilekOli Mě je 37 a taky čekáme čtvrté. Mam docela strach aby vše bylo v pořádku v tomhle věku, ale snad jo uvidíme. Musime doufat.
Věřím, že to klapne a bude vše ok
Budeme mít buď Ondru nebo Aničku. Teda pkud je tam jen jedno, to se dozvím za 14 dní - měla jsem pozitivní test od 9 DPO (to neznám, obvykle až několik dní po vynechání), mám fakt velké břicho už teď…