Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nunanci ahoooj jsem uplně stejně jak ty
6+5tt a termín 17.6.
první mimčo?
@Pepek89 Já jsem zatím nepřibrala nic, tak doufám, že to vydrží. Mám trochu nadváhu, tak se bojím, na jaké váze budu končit ![]()
Holky je tu nekdo teprve na zacatku jen s pozitivnim testem? A kdo mel vice cisarskych rezu?
@lalalaa jsem po dvou cisarich, chystam se na tretiho, ale oba dva byly bez komplikaci a jizvy jsou krasne zahojene.
@eela taky jsem to mela bez komplikaci a krasne jizvy, a jak mas deti vekove od sebe??
To ne, ale my jsme chteli od zacatku deti 2 roky od sebe, vsichni strasili, ze druhe nemusi byt hned, tak jsme zacli o tri mesice driv ![]()
@eela vsak jo, taky si nemyslim ze je fajn mit velky rozdil mezi detmi..
Ahoj tak já mám děti 19,16,a 10 let tak to bude všechno zajímaví, ale doufáme, ze si to víc užijeme ![]()
My máme 16, 13 a 7, něco podobnýho
Ale máš pravdu, že čím je člověk starší, tím víc si to užívá, já mám pocit, že jsem si pořádně a opravdu užila a užívám až to třetí. Už si člověk tak nějak víc uvědomuje, jak je to vzácný a jak to uteče…
@hrufru to jsi napsala hezky, ze ty dalsi mimi si clovek uziva vic.. ![]()
@Cristyna jj, prvni… Jak se citis? V pohode? Nevolnosti nebo tak?
@nunanci
ja uplne normalne, az na tu unavu, ale to jsem mela v predchozich dvou tehu taky…prospala bych nejradsi cele tehotenstvi, ale to mam bohuzel smulu, takovyhle luxus si uz nikdy nedopreju
spatne mi nastesti nikdy nebylo, tak snad to takhle bude i tentokrat.. ![]()