Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fiialka to je bezva, že to hezky roste
Já jsem 6+2, nešpinila jsem vůbec a nebýt toho, že jsem to nedostala, ani nevím, že jsem těhotná, zatím žádné nevolnosti ani jiné těhotenské „komplikace“
V úterý jdu poprvé k doktorce, tak jsem zvědavá, snad je drobek v pořádku a pěkně roste ![]()
@Saidy To je super, že je ti dobře. Držím palce ať to tak vydrží
Já jdu taky v uterý na utz. U tebe už bude určitě srdíčko
Ahoj holky, tak my si pohlaví určitě říct necháme
A jména máme zatím vybraná Viktorka a Viktor nebo Martin, ale ještě to není na 100%.
Jinak mým rodičům a nejbližším kamarádkám jsem to řekla hned, stejně by se to dozvěděli i kdyby to nedopadlo. A manželovým rodičům vůbec netuším, kdy a jak to oznámíme, protože s nima nemáme moc dobrej vztah a kdoví kdy se uvidíme
![]()
Nevolno mi je už asi týden, ale to bylo v pohodě, ani mě to nijak neobtěžovalo, ale dnes je to teda o dost horší… Upekla jsem si včera jablečnej štrůdl a ráno jsem si 3× kousla a málem jsem blinkala
Tak od rána chroupu kukuřičný křupky a přemýšlím, co si mám dát na jídlo, ale na nic nemám chuť. ![]()
Viktorka a Martin jsme měli pro druhé dítko. Viktora jsme si schovávali, kdyby ani na potřetí nevyšla holčička ![]()
@Devuska píše:
@Kamilaa7 ahoj, ja jsem dnes 5+3tt, takze jsme uplne stejnejen na utz jdu o par dni drive nez ty, tak budem kontrolovat jen usidleni, na srdicko si budu cekat do priste
Tak to tě budu sledovat:-) ![]()
@eela píše:
Tatínek už po třetí prudí s jménem Karel, ale to neprojde.
Karel je nádherné jméno!! ![]()
Holky, jak vám roste HCG? Já 14dpo 101, 17dpo 541 a 21dpo 3 828.
@Kamilaa7 Já jsem měla 14.DPO 120, 16.DPO 306, 18.DPO 805 A 21.DPO 3157 ![]()
Ale je možný, že ovulace proběhla i později, nevím jistě
Jak často chodíte na kontroly, že znáte HCG z 14 DPO + později?
Já po pozitivním testu volala na gyndu a sestřička mě objednala na 7/8tt, že dřív stejně nic moc nepůjde vidět, tak ať tam nemusím běhat na 100× ![]()
@Saidy První dva odběry jsem byla v laborce jako samoplátce a pak ty další dva mi brali na gyndě, aby věděli, že to stoupá správně
Jinak já už byla 3× na utz po týdnu a na další kontrolu jdu za 14dní. Doktor si mě radši hlídá, protože jsme se snažili celkem dlouho a brala jsem hormony na vyvolání ovulace ![]()
@Saidy píše:
Jak často chodíte na kontroly, že znáte HCG z 14 DPO + později?Já po pozitivním testu volala na gyndu a sestřička mě objednala na 7/8tt, že dřív stejně nic moc nepůjde vidět, tak ať tam nemusím běhat na 100×
Mám to stejně, také nevím nic, jen pozitivní test a jdu až 7+5, pokud nebudou problémy.
@AndilekOli to jsem ráda, že nejsem sama
a kdy jdeš na kontrolu?