Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@skubaneq jsem ráda, že v tom nejsem sama
Já teda chuť nemám, ale tak jednou za týden svolím, ale prakticky nic z toho nemám a to jsem měla sex moc ráda, tak pevně doufám, že se to brzo aspoň trochu spraví. Manžel teda taky chce méně než předtím, ale očividně chuť má častěji než já
Jsem v 7tt, tak do konce prvního trimestru daleko..
@engina to je krasny, to si to uzijes ![]()
@skubaneq nebudu zminovat ze jeste podnikam
ale to je fuk
no my s manzelem meli v planu velkou rodinu, coz rodina vedela, ale oba jsme s tim chteli pockat az uz dodelam tu VS. Nebudu zastirat, ale narocne to je, hlavne budu ted muset absolvovat kurzy ktere jsem kvuli detem odkladala a asi to budu muset zvladnout tehotna…z cehoz teda take radost nemam a dalsi vec teda je, ze jsem mela v planu si trochu odpocinout, vypadnout do prace, mezi lidi a ne rodit jedno dite za druhym : a tak jsme to i podali rodine, s cimz vsichni souhlasi a najednou prijdem s tim, ze jsem zas tehotna ![]()
Máme se na co těšit bude to náročné:potlesk: Ale hlavně ať je všechno v pořádku a dotáhneme to do úspěšného konce ![]()
@Saidy No, u mě taky
Jsem na zacatku 9tt, ale my spolu nespali uz dyl jak mesic. Rekla jsem pritelovi, ze jak bude chtit ma dat vedet, ale rekl ze me nechce rozbit ![]()
@Cristyna No a co, tak se zadarilo. Bude to narocne, ale za ten poklad to stoji. Navic v praci taky budou radi, ze pak nastoupis a uz budes mit po detech. Tak budou vedet, ze s tebou muzou pocitat ![]()
Ahoj holky, já to mám asi nějaká rozbitý…vůbec mi to nehlásilo upozornění, že tu něco píšete.
Tak jdu dočítat.
Je Vám taky taková zima jako mně??? Doma 24,5 °C a já pod dekou klepu kosu. ![]()
U nás teď taky nic, co jsem zjistila, že jsem těhotná. Není nějak chuť, jsem furt unavená a ani manžel se zatím nějak nedožadoval. ![]()
Jinak u nás výběr jména bude asi taky dost zajímavý…manžel vybíral syna - po sobě. Takže prostě chci mít teď hlavní slovo ve výběru já. Pro kluka bych chtěla Vojtíška a pro holku se mi hrozně líbí Josefina, ale to se manželovi moc nezamlouvá, tak nevím, jestli projde.
Holky už jste některá přibrala nějaké to kilo? Já mám nahoře 2,5 kg a nevím, jestli je to těhotenstvím nebo mnou ![]()
K těm jménům. Už máme doma Daniela a Elizabeth a pro třetí nám zbylo z minula jmeno Samuel, nad holcicim budeme ještě muset diskutovat. ![]()
Achoj holky! Rada bych se k vam pridala. Vysli mi pozitivni testiky, tak snad se muzu radovat.
Podle propoctu bych ted mela byt 6+5tt a termin bych mela mit 17.6…
K doktorovi jsem objednana az na 8.11., tak uz by tam mel videt srdicko. ![]()
Ta vase konverzace je uz tak dlouha, ze by mi trvalo nez bych to vsechno precetla…
kazdopadne bych se rada pripojila do konverzace
@Pepek89 Přibírám v podstatě okamžitě, jen nevím kolik, nevážila jsem se. Netěhotná mívám kolem 55 kilo a obvykle to během prvních pár týdnů těhotenství skočí na 60 a na těch tak nějak startuji. Skoro mně to přijde, jako kdyby se tělo potřebovalo trošku zásobit tukem. Ale já nejsem úplně tabulková, přibírám kolem 25 kilo, pak to během šestinedělí sleze ![]()