TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
29.10.16 09:43

@Kamilaa7 držím palečky at je vše v pořádku! určitě bude, dáme si určitě časem zase vědět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
29.10.16 09:44

@Kamilaa7 vubec to nemyslim spatne jen mi to neda..39 bylo moji mamce kdyz se ji narodil prvni vnuk :D jinak samozrejme preji at je vse tak jak ma byt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
29.10.16 09:45
@Cristyna píše:
Holky nechcete udelat tu uzavrenou skupinku? I s tabulkou kdo ma kdy termin? Aby byl prehled :) preci jen tohle si muze kdokoliv cist…a do uzavrene se pak muzou pridavat ostatni take, kdyz zazadaji…

Já bych byla pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
29.10.16 10:05

Dobre rano holky, normalne ja jsem spocena jako vrata od chliva :lol: Vecer zima, rano silene vedro. Jinak ja nemuzu ani videt sladke, ujizdim na mandarinkach a na pomelu :lol: Dneska jsem 5+3.Cekame 3 miminko.Mame doma 2 cacorky( Patricie 8 let a Adelka 4 ) Moc si prejeme kluka, snad na to vyjde :) S jmenama jeste nebojujeme, je jeste brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
29.10.16 10:10
@Lenin22 píše:
Dobre rano holky, normalne ja jsem spocena jako vrata od chliva :lol: Vecer zima, rano silene vedro. Jinak ja nemuzu ani videt sladke, ujizdim na mandarinkach a na pomelu :lol: Dneska jsem 5+3.Cekame 3 miminko.Mame doma 2 cacorky( Patricie 8 let a Adelka 4 ) Moc si prejeme kluka, snad na to vyjde :) S jmenama jeste nebojujeme, je jeste brzy.
Mozna muj jediny tehotensky priznak je okamzita ztrata chute na sladky a naopak velka touha po citrusech :mrgreen: A ze jsem driv sladky jedla na kila.Tak to mame stejne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
29.10.16 10:30
@Cristyna píše:
@Kamilaa7 vubec to nemyslim spatne jen mi to neda..39 bylo moji mamce kdyz se ji narodil prvni vnuk :D jinak samozrejme preji at je vse tak jak ma byt :hug:

Nic se nedeje :D, ja na prahu tricitky teprve dodelala doktorat, takze dite v dobe maturity je pro me scifi, ale verim, ze to ma sve plusy :D Ja jsem vzdycky chtela deti az kolem ctyricitky. Takze super, ze to takhle vyslo.Jsem zvedava kolik tady budeme mit chlapecku, protoze kolem me se rodi temer same holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.10.16 10:39

Ahojky, můžu se taky přidat? :D Minulý týden jsem zjistila, že jsem těhotná. Je mi 37 a je to mé třetí těhotenství. Teď jsem v 6tt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.10.16 10:52

Zdravim damy :) moc rada bych se k vam pridala. Mam doma 3 deti a ted jsme 7+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
29.10.16 10:57
@nikra píše:
Zdravim damy :) moc rada bych se k vam pridala. Mam doma 3 deti a ted jsme 7+5.

Ahoj :mavam: To je super, pokud počítám dobře, tak už jsi tady čtvrtá, která čeká 4. mimčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
29.10.16 11:08

@lalalaaa dekuji no podle posledni Ms to vychazi ze sem dneska 5+1ale myslim ze je to blbost… asi by nebyla carka tak slaba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
29.10.16 11:10
@Fiialka píše:
@Barborka4 Krásnej test, gratuluju. To je fajn, že nás tu je víc třeti-a více-maminek :-) Je vidět, že tři děti už nejsou taková rarita jako ještě nedávno

Taky si myslim ze uz to neni rarita.. mam dve holciny a manzel hrozne touzi po klukovi no nevim jestly mu to ted vyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.10.16 11:31

Dekuju za prijeti mam dva kluky 12 a 10 a dceru 6 let… Tyto tehotenstvi byly bezproblemove… Ale to ctvrte ne a ne donosit… Takze mame za sebou 2 ZT a pred rokem na vanoce jsme prisli o broucka v 17 tt… Odloucila se placenta… Takze jsem se davala nejakou dobu dohromady a verim ze tentokrat to bude v pohode :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.10.16 11:38

@AndilekOli A kdy máš termín? A máš kluky, holky? Ani bych nečekala, že nás tady bude tolik, co čeká čtvrtý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
29.10.16 11:45

@Kamilaa7 ty jo tak to je super, ze to takhle vyslo :) ja dodelavam mgr s detma…a tim koncim :lol: nooo ja mam kluky dva, takze doufam, ze tu budou same holcicky vcetne te moji :mrgreen: jinak ja mam kolem sebe zas same kluky, nase ulice je plna kluku, ale je pravda ze na zacatku roku mi prislo, ze se zacli dost rodit holky, v pulce se to zlomilo a zas samej kluk…ono ve finale je to jedno, ale priznavam, ze tri chlapi uz mi doma staci, potrebovala bych podporu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.10.16 11:50

@nikra Tak to už jsme čtyři, co čekáme čtvrtý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí