Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kamilaa7 držím palečky at je vše v pořádku! určitě bude, dáme si určitě časem zase vědět. ![]()
@Kamilaa7 vubec to nemyslim spatne jen mi to neda..39 bylo moji mamce kdyz se ji narodil prvni vnuk
jinak samozrejme preji at je vse tak jak ma byt ![]()
@Cristyna píše:
Holky nechcete udelat tu uzavrenou skupinku? I s tabulkou kdo ma kdy termin? Aby byl prehledpreci jen tohle si muze kdokoliv cist…a do uzavrene se pak muzou pridavat ostatni take, kdyz zazadaji…
Já bych byla pro.
Dobre rano holky, normalne ja jsem spocena jako vrata od chliva
Vecer zima, rano silene vedro. Jinak ja nemuzu ani videt sladke, ujizdim na mandarinkach a na pomelu
Dneska jsem 5+3.Cekame 3 miminko.Mame doma 2 cacorky( Patricie 8 let a Adelka 4 ) Moc si prejeme kluka, snad na to vyjde
S jmenama jeste nebojujeme, je jeste brzy.
@Lenin22 píše:Mozna muj jediny tehotensky priznak je okamzita ztrata chute na sladky a naopak velka touha po citrusech
Dobre rano holky, normalne ja jsem spocena jako vrata od chlivaVecer zima, rano silene vedro. Jinak ja nemuzu ani videt sladke, ujizdim na mandarinkach a na pomelu
Dneska jsem 5+3.Cekame 3 miminko.Mame doma 2 cacorky( Patricie 8 let a Adelka 4 ) Moc si prejeme kluka, snad na to vyjde
S jmenama jeste nebojujeme, je jeste brzy.
@Cristyna píše:
@Kamilaa7 vubec to nemyslim spatne jen mi to neda..39 bylo moji mamce kdyz se ji narodil prvni vnukjinak samozrejme preji at je vse tak jak ma byt
Nic se nedeje
, ja na prahu tricitky teprve dodelala doktorat, takze dite v dobe maturity je pro me scifi, ale verim, ze to ma sve plusy
Ja jsem vzdycky chtela deti az kolem ctyricitky. Takze super, ze to takhle vyslo.Jsem zvedava kolik tady budeme mit chlapecku, protoze kolem me se rodi temer same holky ![]()
Ahojky, můžu se taky přidat?
Minulý týden jsem zjistila, že jsem těhotná. Je mi 37 a je to mé třetí těhotenství. Teď jsem v 6tt ![]()
Zdravim damy
moc rada bych se k vam pridala. Mam doma 3 deti a ted jsme 7+5.
@nikra píše:
Zdravim damymoc rada bych se k vam pridala. Mam doma 3 deti a ted jsme 7+5.
Ahoj
To je super, pokud počítám dobře, tak už jsi tady čtvrtá, která čeká 4. mimčo ![]()
@lalalaaa dekuji no podle posledni Ms to vychazi ze sem dneska 5+1ale myslim ze je to blbost… asi by nebyla carka tak slaba…
@Fiialka píše:
@Barborka4 Krásnej test, gratuluju. To je fajn, že nás tu je víc třeti-a více-maminekJe vidět, že tři děti už nejsou taková rarita jako ještě nedávno
Taky si myslim ze uz to neni rarita.. mam dve holciny a manzel hrozne touzi po klukovi no nevim jestly mu to ted vyslo..
Dekuju za prijeti mam dva kluky 12 a 10 a dceru 6 let… Tyto tehotenstvi byly bezproblemove… Ale to ctvrte ne a ne donosit… Takze mame za sebou 2 ZT a pred rokem na vanoce jsme prisli o broucka v 17 tt… Odloucila se placenta… Takze jsem se davala nejakou dobu dohromady a verim ze tentokrat to bude v pohode ![]()
@AndilekOli A kdy máš termín? A máš kluky, holky? Ani bych nečekala, že nás tady bude tolik, co čeká čtvrtý ![]()
@Kamilaa7 ty jo tak to je super, ze to takhle vyslo
ja dodelavam mgr s detma…a tim koncim
nooo ja mam kluky dva, takze doufam, ze tu budou same holcicky vcetne te moji
jinak ja mam kolem sebe zas same kluky, nase ulice je plna kluku, ale je pravda ze na zacatku roku mi prislo, ze se zacli dost rodit holky, v pulce se to zlomilo a zas samej kluk…ono ve finale je to jedno, ale priznavam, ze tri chlapi uz mi doma staci, potrebovala bych podporu ![]()